Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 Mafia a scroolovani :: Zobrazit téma MujEEE.cz - uživatelské fórum
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je ned 22.10.2017, 12:12



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 8 ] 
 Mafia a scroolovani 
Autor Zpráva

Registrován: 08/2008
Příspěvky: 36
Příspěvek Mafia a scroolovani
Ahoj mam na eee 701 mafii jede to uplne skvele ale musi se to scroolovat nevite nekdo co s tim?????


pát 26.12.2008, 11:23
Profil

Registrován: 07/2008
Příspěvky: 273
Příspěvek Re: Mafia a scroolovani
víme, hrát to jinde.

ale teď vážně, stáhni si ty utilitky na změnu rozlišení, pak to sice bude o dost horší kvalita obrazu, ale nebudeš muset scrolovat.

_________________
Apple Macbook black 13,3" C2D 2,4GHz, 4GB RAM, 320GB HDD MacOS X 1.6 Snow Leopard
HP Pavillion Dv5-1199ec: C2D 8400, 4GB RAM, GF9600 GT, 320GB Windows 7 RC CZ.


pát 26.12.2008, 11:32
Profil

Registrován: 08/2008
Příspěvky: 36
Příspěvek Re: Mafia a scroolovani
Ja mam AStray ale co s tim???


pát 26.12.2008, 11:36
Profil

Registrován: 07/2008
Příspěvky: 273
Příspěvek Re: Mafia a scroolovani
krindapána já nevím :D co zkusit třeba kliknout pravým tlačítkem ?

_________________
Apple Macbook black 13,3" C2D 2,4GHz, 4GB RAM, 320GB HDD MacOS X 1.6 Snow Leopard
HP Pavillion Dv5-1199ec: C2D 8400, 4GB RAM, GF9600 GT, 320GB Windows 7 RC CZ.


pát 26.12.2008, 11:51
Profil

Registrován: 08/2008
Příspěvky: 36
Příspěvek Re: Mafia a scroolovani
:o :o :o
No ale ja ho zapnu dam rozliseni 800x480
a mafie se zapne v 800x600 a musi se zasrane scroolovat poradte mi pppllllssss nnneeeekkkkddddoooo *12*


pát 26.12.2008, 12:07
Profil

Registrován: 07/2008
Příspěvky: 273
Příspěvek Re: Mafia a scroolovani
tak na to už fakt není co říct :D to bych měl další napomenutí od admina....
zkus se zeptat jeho, on vás, co jste líní hledat, pořád obhajuje.

mimochodem, můžu se zeptat proč na tom hraješ mafii ? gameboy vypadá trošku jinak víš ?

_________________
Apple Macbook black 13,3" C2D 2,4GHz, 4GB RAM, 320GB HDD MacOS X 1.6 Snow Leopard
HP Pavillion Dv5-1199ec: C2D 8400, 4GB RAM, GF9600 GT, 320GB Windows 7 RC CZ.


pát 26.12.2008, 12:14
Profil

Registrován: 12/2008
Příspěvky: 39
Příspěvek Re: Mafia a scroolovani
Tohle není o hledání, ale o počítačové negramotnosti. Btw v AsTray bys měl kliknout pravým, pak najet na 800x480, vyjede ti okno, vybrat tam rozlišení 800x600 (65Hz tuším, nejsem si jistý) no a pak jen OK... Možná to pomůže, možná ne, to nevím :-) Ale Mafie se na éčku stejně sekala (701 - tak 20FPS...)


pát 26.12.2008, 21:47
Profil

Registrován: 08/2008
Příspěvky: 36
Příspěvek Re: Mafia a scroolovani
Dik aspon nekdo poradil ale ja to tak delam a MAfie{Demo] se spusti ve 800x600


sob 27.12.2008, 13:48
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 8 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
 cron


Powered by phpBB © phpBB Group, designed by V. Trushkin, český překlad – phpBB.cz

Doporučujeme: Bazar nevyužitých slevových kupónů a voucherů, Sluchátka MePaBlu