Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 Má smysl přesunout TEMP apod. na SDHC? :: Zobrazit téma MujEEE.cz - uživatelské fórum
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je pon 23.10.2017, 6:16



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 17 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
 Má smysl přesunout TEMP apod. na SDHC? 
Autor Zpráva
Uživatelský avatar

Registrován: 09/2008
Příspěvky: 63
Příspěvek Re: Má smysl přesunout TEMP apod. na SDHC?
diky moc, vschno se povedlo az na te fireFox tam sem to nenasel kde to nastavit na jinou cestu, jeste budu patrat


pon 15.9.2008, 16:11
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 02/2008
Příspěvky: 921
Bydliště: mám
Příspěvek Re: Má smysl přesunout TEMP apod. na SDHC?
Pokud me pamet neklame, tak tam se to uklada do profilu ve Windows, tzn. C:\Documents and Settings\nazevprofilu\Data aplikaci\Mozilla\Firefox\Profiles a jednotlive adresare. Bohuzel jak to zmenit mi neni jasne, protoze v "about:config" ani nastaveni jsem nic nenasel.

EDIT: takze aktualni adresar naleznes po zadani "about:cache" do radku URL.

_________________
-=:: Lepší být souzen jedním, než nesen čtyřmi ::=-

Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku ."

Dell XPS Studio 13, HP Mini 5103, Apple iPad 16GB CZ


pon 15.9.2008, 17:26
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Uživatelský avatar

Registrován: 09/2008
Příspěvky: 63
Příspěvek Re: Má smysl přesunout TEMP apod. na SDHC?
cili je to na nic, protoze to si hlida win


pon 15.9.2008, 17:57
Profil

Registrován: 11/2008
Příspěvky: 4
Příspěvek Re: Má smysl přesunout TEMP apod. na SDHC?
Firefox nastavení cache do Ramdisku:

Do adresy internetové stránky zadejte "about:config". Vyjede na vás zjednodušený registr programu, kde kdekoliv klikněte pravým tlačítkem na myší, zvolte new-string a jako název zadejte "browser.cache.disk.parent_directory", do dalšího okna pak cestu na RAM disk.


stř 04.2.2009, 13:13
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 08/2008
Příspěvky: 60
Příspěvek Re: Má smysl přesunout TEMP apod. na SDHC?
Diky za perfektni navod a utilitku RAM disk. Nastavil jsem ho na 128M a surfovani je o hodne sviznejsi. Dokonce se mi zda ze i spousteni aplikaci, jako je ZONER PHOTO STUDIO je sviznejsi - nevim jestli to ma vliv i na aplikace nebo je to jen rychle v mem podvedomi...

Slozku TEMP jsem presunul do R:/Temp, ale kdyz stahuji nejaky soubor, tak se mi stejne nejdriv stahuje do c:\WINDOWS\Temp\ a po stazeni se prekopiruje do slozky, kterou jsem mu zadal pred stazenim. Ptam se je to tak spravne? Prohlizec pouzivam MAXTHON - nadstavbu IE7. Mam nastaveno toto:

Obrázek

EDIT: Tak po restartu uz se stazene soubory stahuji do R:/Temp. Takze vse v poradku. Jen by me zajimalo co se stane kdyz budu tahat soubor vetsi nez mam RAM disk, tedy vetsi nez 128M. Budu to muset vyzkouset...

_________________
Asus Eee 901 Black, 2GB DDR2 667MHz CL5, 4+8GB SSD, 16GB SDHC class 6, WinXP Home


úte 28.4.2009, 18:00
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Uživatelský avatar

Registrován: 08/2008
Příspěvky: 60
Příspěvek Re: Má smysl přesunout TEMP apod. na SDHC?
Takze zkusil jsem stahnout soubor 300MB. RAMdisk nastaveny na 128M. Po stahnuti cca 60MB se objevila hlaska ze na disku R: neni misto, ale stahovani pokracovalo dale. Podle okna stahovani se nakonec stahlo celych 300MB, ale na disku bylo videt jen 60MB (po spusteni samozrejme probehla hlaska ze mu neco chybi), takze POZOR na to.

Jak to mate vyresene kdyz stahujete vetsi soubor nez mate RAMdisk? Ja jsem zatim RAMdisk nastavil na 256M a musim myslet na to, ze nemam stahovat vetsi soubor nez 200MB - coz se mi samozrejme nelibi...

Potom se jeste chci zeptat zda neni RAMdisk 256MB moc, kdyz mam fyzickou pamet RAM pouze 1GB?

_________________
Asus Eee 901 Black, 2GB DDR2 667MHz CL5, 4+8GB SSD, 16GB SDHC class 6, WinXP Home


stř 29.4.2009, 7:45
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Registrován: 12/2008
Příspěvky: 6
Bydliště: Brno
Příspěvek Re: Má smysl přesunout TEMP apod. na SDHC?
Nazdar, na pouziti ramdisku se teprve chystam, takze budu resit az pote, ale zabrat by mohlo pouziti nejakeho download manageru - flashget, getright,.. a vhodne mu nastavit cesty, tyto jsou vyhodne i obecne kvuli stahovani vetsich objemu dat, na rozdil od prohlizecu.
Nevim jak dnes, ale navazovani spojeni pri vypadku, stahovani vice thready nebyla donedavna bezna schopnost prohlizecu... Sam teda dwnld manager nepouzivam, pokud nepocitam vybornou a ocenenou hracku FreeRapidDownloader, jinak snad vetsi data nestahuju..


stř 04.8.2010, 12:11
Profil ICQ
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 17 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
 cron


Powered by phpBB © phpBB Group, designed by V. Trushkin, český překlad – phpBB.cz

Doporučujeme: Bazar nevyužitých slevových kupónů a voucherů, Sluchátka MePaBlu