Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 klavesnice z 1000HE na 1000H :: Zobrazit téma MujEEE.cz - uživatelské fórum
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je úte 24.10.2017, 6:06



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 8 ] 
 klavesnice z 1000HE na 1000H 
Autor Zpráva

Registrován: 06/2009
Příspěvky: 3
Příspěvek klavesnice z 1000HE na 1000H
je sanca kupit samostatne CZ klavesnicu z 1000HE? US verzia stoji priamo u asusu 15$, funkcnost by mala byt 100% i na 1000H. mate niekto skusenost s ceskym asusom?
dik


stř 17.6.2009, 0:18
Profil

Registrován: 05/2009
Příspěvky: 24
Příspěvek Re: klavesnice z 1000HE na 1000H
Klávesnici jde koupit určitě, ale hodně dlouho se na ni čeká než dojde z taiwanu, pak tam ale nebude pasovat, musí se na ni odcvaknout na boku takové zobáčky, zatím na ni pořád čekám už přes měsíc...


ned 21.6.2009, 9:32
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 05/2009
Příspěvky: 46
Příspěvek Re: klavesnice z 1000HE na 1000H
Jaky je mezi ními rozdíl?

_________________
Asus Eee PC 1000H: Intel Atom N270 1.6GHz - 1GB RAM - 160GB HDD - Mobile Intel(R) 945 Express Chipset Family 224MB - Win XP SP3 + Win 7


ned 21.6.2009, 11:38
Profil

Registrován: 07/2008
Příspěvky: 273
Příspěvek Re: klavesnice z 1000HE na 1000H
Zkus se podívat na foto v recenzích na eee1000H a eee1000HE rozdíl uvidíš na první pohled.

_________________
Apple Macbook black 13,3" C2D 2,4GHz, 4GB RAM, 320GB HDD MacOS X 1.6 Snow Leopard
HP Pavillion Dv5-1199ec: C2D 8400, 4GB RAM, GF9600 GT, 320GB Windows 7 RC CZ.


úte 30.6.2009, 7:21
Profil

Registrován: 06/2009
Příspěvky: 3
Příspěvek Re: klavesnice z 1000HE na 1000H
ocel, a kde si ju objednaval? bude CZ, alebo ti to je jedno?


stř 01.7.2009, 22:33
Profil

Registrován: 05/2009
Příspěvky: 24
Příspěvek Re: klavesnice z 1000HE na 1000H
fikfik: Objednal jsem si jí na http://shop.sil.cz/, ale už na ni čekám věčnost.


Naposledy upravil Admin dne ned 12.7.2009, 10:48, celkově upraveno 1

Nepoužívejte citace předcházejícího příspěvku (viz bod 6 v pravidlech)



sob 11.7.2009, 22:52
Profil

Registrován: 07/2008
Příspěvky: 273
Příspěvek Re: klavesnice z 1000HE na 1000H
jj u SILu bývá problém s čekacími lhůtami. objednával jsem tam zdroj k barbonu od asusu a čekal jsem 3měsíce.

_________________
Apple Macbook black 13,3" C2D 2,4GHz, 4GB RAM, 320GB HDD MacOS X 1.6 Snow Leopard
HP Pavillion Dv5-1199ec: C2D 8400, 4GB RAM, GF9600 GT, 320GB Windows 7 RC CZ.


pon 13.7.2009, 8:42
Profil

Registrován: 06/2009
Příspěvky: 3
Příspěvek Re: klavesnice z 1000HE na 1000H
vdaka za tip, uz som si ju objednal, cakam :)


pát 31.7.2009, 22:20
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 8 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
 cron


Powered by phpBB © phpBB Group, designed by V. Trushkin, český překlad – phpBB.cz

Doporučujeme: Bazar nevyužitých slevových kupónů a voucherů, Sluchátka MePaBlu