Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 Kingston HyperX :: Zobrazit téma MujEEE.cz - uživatelské fórum
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je ned 22.10.2017, 17:45



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 29 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další
 Kingston HyperX 
Autor Zpráva

Registrován: 06/2009
Příspěvky: 36
Příspěvek Kingston HyperX
resim tedka otazku, jsou pameti kingston hyperx z 2x2gb packu s CL4 nejakym zpusobem lepsi nez obyc kingston 2gb ram, na stejne frekvenci a take s CL4?

je tedy hyperx jen marketingovy tah, protoze hyper veci vypadaji rychle nebo je to opravdu rychlejsi?


čtv 11.6.2009, 21:13
Profil

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 700
Příspěvek Re: Kingston HyperX
Není to marketingový tah.Osobně ji mám a systém je o poznání svižnější,než CL5.Jestli jsou lepší než jiné s CL4 nevím,ale myslím,že zas o tolik dražší nejsou.

_________________
Acer Aspire One D150.Atom N280 1,66GHz,2GB RAM-Kingston HyperX,160GB HDD.Eee 901,SSD 32 GB Runcore,2 GB RAM-Kingston HyperX.Archos 5 Internet Tablet.


pát 12.6.2009, 15:21
Profil

Registrován: 06/2009
Příspěvky: 36
Příspěvek Re: Kingston HyperX
ono nejde ani tak o ten rozdil, spis jako o hledani nekoho s kym se rozdelit a kupovat dve, s tim, ze vyuziju jednu, to mi prijde lito penez, to za tech 700 muzu mit dalsi 16GB kartu


pát 12.6.2009, 16:46
Profil

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 700
Příspěvek Re: Kingston HyperX
Jj,to je problém,taky jsem musel koupit dvě *17* Ale doma jsou ještě další dva notebooky,takže druhý modul využití našel.

_________________
Acer Aspire One D150.Atom N280 1,66GHz,2GB RAM-Kingston HyperX,160GB HDD.Eee 901,SSD 32 GB Runcore,2 GB RAM-Kingston HyperX.Archos 5 Internet Tablet.


pát 12.6.2009, 17:00
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 413
Bydliště: NSA
Příspěvek Re: Kingston HyperX
Tak my sme s Chandem byli prakticky dohodlí, ale pak jsme zaváhali, zda se to vůbec vyplatí, když sme našli kopu Kingstonek 533@CL4 zvlášť? Jde nám jestli sou ty Hyper skutečně hyper...

_________________
* EEE PC 901 Green


pát 12.6.2009, 17:19
Profil Zobrazit autorovy stránky

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 700
Příspěvek Re: Kingston HyperX
533 MHz?? MROJi,nepsal tys někde náhodou,že jsi IT pracovník???

_________________
Acer Aspire One D150.Atom N280 1,66GHz,2GB RAM-Kingston HyperX,160GB HDD.Eee 901,SSD 32 GB Runcore,2 GB RAM-Kingston HyperX.Archos 5 Internet Tablet.


pát 12.6.2009, 17:30
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 413
Bydliště: NSA
Příspěvek Re: Kingston HyperX
JJ, ale v noteboocích se nevyznám tak dopodrobna... 533 je nejnižší frekvence DDR2 a 667 to podle mě nemá... Chandy to měřil přes CPU-Z a naměřil právě těch 533... I na netu jsem to viděl... Nějak mi ta pointa nedochází, asi jsem tele, ale fakt jsem našel 533@CL4.

_________________
* EEE PC 901 Green


pát 12.6.2009, 22:14
Profil Zobrazit autorovy stránky

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 700
Příspěvek Re: Kingston HyperX
A proč tam teda dávají originál modul 1GB na frekvenci 667 MHz??To,co kolega naměřil,je frekvence procesoru.

_________________
Acer Aspire One D150.Atom N280 1,66GHz,2GB RAM-Kingston HyperX,160GB HDD.Eee 901,SSD 32 GB Runcore,2 GB RAM-Kingston HyperX.Archos 5 Internet Tablet.


sob 13.6.2009, 10:38
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 413
Bydliště: NSA
Příspěvek Re: Kingston HyperX
Dobře, až budu mít hajzlíka puštěnýho, mrknu na to sám...
Ale ten argument "A proč tam teda dávají originál modul 1GB na frekvenci 667 MHz?" je dost relativní, dneska se děje věcí, nad kterejma jde hlava kolem... :D

_________________
* EEE PC 901 Green


sob 13.6.2009, 12:45
Profil Zobrazit autorovy stránky

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 700
Příspěvek Re: Kingston HyperX
Tvoje poznámka:
"533 je nejnižší frekvence DDR2 a 667 to podle mě nemá"To jako,že nevěříš,že modul 667 pracuje na frekvenci 667?

MROJi,kašli na to.Kup si modul sice s časováním CL4,ale frekvencí 533MHz.Máš to vyřešené.Ostatně,nevím,proč do toho jdeš.Ty,který tady ve spoustě vláken absolutně nechápeš,NA CO lidi potřebují 2GB RAM.Osobně ti můžu říct,že i na XPčkách už bych se zpět k 1GB nevrátil.Proč? Zkus to a poznáš sám.
Akorát,nevím,nevím,kde seženeš brčálově zelenej modul,aby ti pasovl k éčku.Většina je tmavě zelených. :mrgreen:
Howgh.

_________________
Acer Aspire One D150.Atom N280 1,66GHz,2GB RAM-Kingston HyperX,160GB HDD.Eee 901,SSD 32 GB Runcore,2 GB RAM-Kingston HyperX.Archos 5 Internet Tablet.


sob 13.6.2009, 12:54
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 29 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
 cron


Powered by phpBB © phpBB Group, designed by V. Trushkin, český překlad – phpBB.cz

Doporučujeme: Bazar nevyužitých slevových kupónů a voucherů, Sluchátka MePaBlu