Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 Kingston HyperX :: Zobrazit téma MujEEE.cz - uživatelské fórum
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je stř 18.10.2017, 11:06



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 29 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
 Kingston HyperX 
Autor Zpráva
Uživatelský avatar

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 413
Bydliště: NSA
Příspěvek Re: Kingston HyperX
Škoda, nebude mi ladit k šasi... :(
Ty jako dáváš krk na 667?
Otázka velikosti RAM je jiná... Jasně na desktopu je 2GB minimum i na XP, ale vzhledem k HW proporcím EEE by tam stačilo i 512 booohatě. Jde o to, že relativně je všeho lepší mít víc. Já neříkám, že se výkon neposune, alene o moc... *46*

_________________
* EEE PC 901 Green


sob 13.6.2009, 13:02
Profil Zobrazit autorovy stránky

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 700
Příspěvek Re: Kingston HyperX
Vzhledem k HW proporcím eee by 512 MB stačilo booohatě?
Pleteš hrušky s jabkama do jedné igelitky.Co Ty víš,co kdo dělá na počítači,byť na mininotebooku???Samozřejmě,vzhledem k tomu,že je to éčko,tak je to na piškvorky a mail a internet,pak stačí 512MB.Tak to myslíš?
A jaký je rozdíl v desktopu a notebooku,že tvrdíš,že na desktopu je 2GB fajn,ale na ntb to není potřeba?Jakože,když mám nějaký program na desktopu,tak potřebuji 2GB RAM,ale ten samý na notebooku si vezme půlku RAM???Znovu vznáším dotaz.Nepsal jsi někde,že jsi IT pracovník?Ale,nic,to je jedno,jdu dělat něco užitečného.

_________________
Acer Aspire One D150.Atom N280 1,66GHz,2GB RAM-Kingston HyperX,160GB HDD.Eee 901,SSD 32 GB Runcore,2 GB RAM-Kingston HyperX.Archos 5 Internet Tablet.


sob 13.6.2009, 13:12
Profil

Registrován: 06/2009
Příspěvky: 36
Příspěvek Re: Kingston HyperX
Obrázek


sob 13.6.2009, 15:10
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 413
Bydliště: NSA
Příspěvek Re: Kingston HyperX
"Co Ty víš,co kdo dělá na počítači,byť na mininotebooku???Samozřejmě,vzhledem k tomu,že je to éčko,tak je to na piškvorky a mail a internet,pak stačí 512MB.Tak to myslíš?"

Přesně tak jsem to myslel, na netbookunemá cenu pouštět Photoshop, VideoStudio či VisualStudio (mě teda laguje).

A Chandy nahlásil PC5300 - sem to v rychlosti nějak blbě přečet, je tam opravdu 667 a oba se ti omlouváme, že jsme tě otravovali... *3005*

_________________
* EEE PC 901 Green


sob 13.6.2009, 16:13
Profil Zobrazit autorovy stránky

Registrován: 06/2009
Příspěvky: 36
Příspěvek Re: Kingston HyperX
ale zpet k tematu panove :D

je hyper nejak hyper, dostanu tedy neco navic, nez od ramky, ktera ma stejne parametry, ale neni hyper?


sob 13.6.2009, 20:48
Profil

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 700
Příspěvek Re: Kingston HyperX
Pokud najdeš modul 667/CL4 od jiného výrobce,tak kup ten.Kingston ty své pojmenoval HyperX.Nevím proč. *4*
Rozdíl mezi modulem CL5 a CL4 poznáš.

_________________
Acer Aspire One D150.Atom N280 1,66GHz,2GB RAM-Kingston HyperX,160GB HDD.Eee 901,SSD 32 GB Runcore,2 GB RAM-Kingston HyperX.Archos 5 Internet Tablet.


ned 14.6.2009, 17:13
Profil

Registrován: 06/2009
Příspěvky: 36
Příspěvek Re: Kingston HyperX
tohle jsem chtel slyset, diky :)


ned 14.6.2009, 18:14
Profil

Registrován: 06/2009
Příspěvky: 5
Příspěvek Re: Kingston HyperX
Nabizím následující set pamětí koupit na půl:

http://www.lan-shop.cz/pameti-specialni/kingston/62589

Náklady se rozdělí také půl na půl.
Prosím odpovězte co nejdříve.
Děkuji Vám za odpověď,
Petr Lukáš.

email: luk.p(zavinac)post.cz
tel.: 724167788


úte 23.6.2009, 23:09
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 02/2008
Příspěvky: 921
Bydliště: mám
Příspěvek Re: Kingston HyperX
pedro_zprava: odkud jsi? Premyslim o upgradu 901 na W7, takze ty 2GB se urcite hodily.

_________________
-=:: Lepší být souzen jedním, než nesen čtyřmi ::=-

Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku ."

Dell XPS Studio 13, HP Mini 5103, Apple iPad 16GB CZ


stř 24.6.2009, 8:23
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 700
Příspěvek Re: Kingston HyperX
Tohle ale nejsou moduly ,o kterých je toto vlákno.Je Vám to jasné,doufám.

_________________
Acer Aspire One D150.Atom N280 1,66GHz,2GB RAM-Kingston HyperX,160GB HDD.Eee 901,SSD 32 GB Runcore,2 GB RAM-Kingston HyperX.Archos 5 Internet Tablet.


stř 24.6.2009, 15:45
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 29 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
 cron


Powered by phpBB © phpBB Group, designed by V. Trushkin, český překlad – phpBB.cz

Doporučujeme: Bazar nevyužitých slevových kupónů a voucherů, Sluchátka MePaBlu