Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 Kde vzít utilitku AsTray.exe ? :: Zobrazit téma MujEEE.cz - uživatelské fórum
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je sob 10.12.2016, 22:21



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 
 Kde vzít utilitku AsTray.exe ? 
Autor Zpráva

Registrován: 11/2009
Příspěvky: 8
Příspěvek Kde vzít utilitku AsTray.exe ?
Ahoj, nainstaloval jsem si na svůj EEE 1005HA Windowsy 7 (legální) a teď řeším problém, kde sehnat utilitku AsTray.exe.

Vím o existenci AsTray Plus, ale ta mě moc nebere, protože mi jde o vypínání Wi-Fi, BT a hlavně webkamery a to v AsTray Plus zdá se není.

Mám ještě jeden problém. Fn klávesa na změnu rozlišení mi nabízí jen 800x600px a 1024x600px. Někam zmizlo 1024x800 stlačený a to, co se posouvá. Nemůže to spolu souviset?

Uvítám rady. Díky.


pát 13.11.2009, 2:48
Profil

Registrován: 10/2009
Příspěvky: 24
Příspěvek Re: Kde vzít utilitku AsTray.exe ?
co se rozlišení týče, neaktualizoval jsi bios ? asi to v tom novějším už není.

_________________
ASUS Eee 1005HA-V White / Windows 7
MSI GX620


pát 13.11.2009, 11:57
Profil

Registrován: 11/2009
Příspěvky: 8
Příspěvek Re: Kde vzít utilitku AsTray.exe ?
Wexter píše:
co se rozlišení týče, neaktualizoval jsi bios ? asi to v tom novějším už není.


Hm, to je pravda, bios jsem musel aktualizovat (tuším že si to vydupal Super Hybrid Engine)


pát 13.11.2009, 12:23
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 05/2009
Příspěvky: 46
Příspěvek Re: Kde vzít utilitku AsTray.exe ?
Na serveru Asusu - podpora jsou už na všechny zařizení EEE ovladače i utility pro W7 tak tam koukni.

_________________
Asus Eee PC 1000H: Intel Atom N270 1.6GHz - 1GB RAM - 160GB HDD - Mobile Intel(R) 945 Express Chipset Family 224MB - Win XP SP3 + Win 7


ned 15.11.2009, 16:30
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 08/2009
Příspěvky: 114
Bydliště: Varnsdorf
Příspěvek Re: Kde vzít utilitku AsTray.exe ?
Wolf píše:
Ahoj, nainstaloval jsem si na svůj EEE 1005HA Windowsy 7 (legální) a teď řeším problém, kde sehnat utilitku AsTray.exe.

Vím o existenci AsTray Plus, ale ta mě moc nebere, protože mi jde o vypínání Wi-Fi, BT a hlavně webkamery a to v AsTray Plus zdá se není.

Mám ještě jeden problém. Fn klávesa na změnu rozlišení mi nabízí jen 800x600px a 1024x600px. Někam zmizlo 1024x800 stlačený a to, co se posouvá. Nemůže to spolu souviset?

Uvítám rady. Díky.

mám stejný problém, ale AsTray mám a stejně to nejde *257* *257* *257* štve mě to, protože nespustím snad žádnou hru. HELP *3005*

_________________
úsměv nic nestojí,ale nas.re tolik lidí,že stojí za to, si ho udržet


pon 16.11.2009, 22:43
Profil

Registrován: 09/2008
Příspěvky: 43
Příspěvek Re: Kde vzít utilitku AsTray.exe ?
všechny podporovány nejsou...901 třeba ne :-(

_________________
ASUS EEE901, 2GB RAM, 4 + 8 GB SSD, win7

Samsung Omnia Pro B7610, win mobile 6.5


ned 20.12.2009, 20:12
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  



Powered by phpBB © phpBB Group, designed by V. Trushkin, český překlad – phpBB.cz

Doporučujeme: Bazar nevyužitých slevových kupónů a voucherů, Sluchátka MePaBlu