Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 Jednoduchá instalace windows xp na Asus EEE 1000H :: Zobrazit téma MujEEE.cz - uživatelské fórum
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je sob 21.10.2017, 8:30



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 55 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
 Jednoduchá instalace windows xp na Asus EEE 1000H 
Autor Zpráva

Registrován: 10/2009
Příspěvky: 24
Příspěvek Re: Jednoduchá instalace windows xp na Asus EEE 1000H
Jo tu mám na herním notebooku, bohužel, Intel Atom není podorován ...

_________________
ASUS Eee 1005HA-V White / Windows 7
MSI GX620


pát 30.10.2009, 19:31
Profil

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 700
Příspěvek Re: Jednoduchá instalace windows xp na Asus EEE 1000H
Jóóó?? Tak to je blbý.Já jsem to ještě nezkoušel,ale moc tomu nerozumím.Proč by ATOM neměl být podporován,když se chystají na atomové notebooky valit W7 ???
A zkoušels instalovat ...v režimu kompatibility...něčeho....?

_________________
Acer Aspire One D150.Atom N280 1,66GHz,2GB RAM-Kingston HyperX,160GB HDD.Eee 901,SSD 32 GB Runcore,2 GB RAM-Kingston HyperX.Archos 5 Internet Tablet.


pát 30.10.2009, 19:56
Profil

Registrován: 10/2009
Příspěvky: 24
Příspěvek Re: Jednoduchá instalace windows xp na Asus EEE 1000H
Teď jsem na to koukal a zjistil jsem, že atomy nemají hardwerovou podporu virtualizace, takže Virtual Xp mode nejde nainstalovat.

_________________
ASUS Eee 1005HA-V White / Windows 7
MSI GX620


pát 30.10.2009, 21:36
Profil

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 700
Příspěvek Re: Jednoduchá instalace windows xp na Asus EEE 1000H
A tys to osobně zkoušel,nebo jen čerpáš info odněkud?
XP mód by měl využívat VirtualPC,pokud vím.A VirtualPC jsem měl normálně na éčku (900A-tudíž atom) nainstalovaný a zkoušel jsem přes něj operační systémy.

_________________
Acer Aspire One D150.Atom N280 1,66GHz,2GB RAM-Kingston HyperX,160GB HDD.Eee 901,SSD 32 GB Runcore,2 GB RAM-Kingston HyperX.Archos 5 Internet Tablet.


pát 30.10.2009, 21:55
Profil

Registrován: 06/2009
Příspěvky: 91
Příspěvek Re: Jednoduchá instalace windows xp na Asus EEE 1000H
Co jsem četl, tak musí mít hardwarovou podporu. Nevím přesně jestli u procáku nebo na grafice, ale očividně jde o náročnější proces, VirtualPC funguje nejspíš trochu jinak...

_________________
ASUS EEE 1000HE - tenhle drak fakt stojí za to ;)


pát 30.10.2009, 22:27
Profil

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 700
Příspěvek Re: Jednoduchá instalace windows xp na Asus EEE 1000H
Já fakt nevím,nepřu se.Jde o to,jestli to někdo zkoušel na tom ATOMu.
http://www.extrawindows.cz/finalni-wind ... ke-stazeni

_________________
Acer Aspire One D150.Atom N280 1,66GHz,2GB RAM-Kingston HyperX,160GB HDD.Eee 901,SSD 32 GB Runcore,2 GB RAM-Kingston HyperX.Archos 5 Internet Tablet.


pát 30.10.2009, 22:32
Profil

Registrován: 10/2009
Příspěvky: 24
Příspěvek Re: Jednoduchá instalace windows xp na Asus EEE 1000H
já to teď zkoušel a nejde to. viděl jsem i seznat procesrů na kterých to jede, ale Atom tam nebyl, byly tam spíš ty novější a výkonější procesory.

_________________
ASUS Eee 1005HA-V White / Windows 7
MSI GX620


pát 30.10.2009, 22:42
Profil

Registrován: 09/2008
Příspěvky: 178
Bydliště: Šumperk
Příspěvek Re: Jednoduchá instalace windows xp na Asus EEE 1000H
VirtualPC samozřejmě nainstalovat jde. Ale XP mode nerozchodíš, protože Atom tu hardwarovou virtualizaci fakt nemá. Jedině můžeš nainstalovat normální virutální XPéčka.

Nebo si nainstaluj VirtualBOX a spusť si v něm XP v bezešvém módu a máš to skoro jako XP mode ;-) .


pon 02.11.2009, 10:59
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Registrován: 10/2009
Příspěvky: 24
Příspěvek Re: Jednoduchá instalace windows xp na Asus EEE 1000H
Právě instaluju XP na VirtualBoxu :)
Díky za tip.

_________________
ASUS Eee 1005HA-V White / Windows 7
MSI GX620


pon 02.11.2009, 14:52
Profil

Registrován: 12/2009
Příspěvky: 7
Příspěvek Re: Jednoduchá instalace windows xp na Asus EEE 1000H
chalani ja mám s tým problém... mám 1005HA a keď sa to načíta a preštartuje tak to zasa vyhodí tú tabulku že si mám zálohovať data.. pls poradte čo s tým.. díky moc


sob 08.5.2010, 20:06
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 55 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
 cron


Powered by phpBB © phpBB Group, designed by V. Trushkin, český překlad – phpBB.cz

Doporučujeme: Bazar nevyužitých slevových kupónů a voucherů, Sluchátka MePaBlu