Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 Jednoduchá instalace windows xp na Asus EEE 1000H :: Zobrazit téma MujEEE.cz - uživatelské fórum
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je pon 05.12.2016, 14:36



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 55 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
 Jednoduchá instalace windows xp na Asus EEE 1000H 
Autor Zpráva

Registrován: 03/2009
Příspěvky: 52
Příspěvek Re: Jednoduchá instalace windows xp na Asus EEE 1000H
U meho 1000H se mi vcera stalo, ze jsem menil velikost partisen a v pulce mi to zuchlo.
F9 zafungovala a obnovil jsem system. Cecko v defaultnim nastaveni (data pryc) a Decko zustalo zachovano. Ale co je zajimavy, ze windows se hlasi se SP3, ktery si na 90procent myslim, ze jsem po koupi doinstalovaval. Akorat to po me chtelo stahnout overeni pravosti...
Ale IE byla verze 6 (mel jsem tam 8).
Zajimavy...jestli to nejakym zpusobem nechalo na disku aktualizace? Nevim jak to maj udelany, ale je to parada.

_________________
1000h, 1215N


stř 30.9.2009, 10:56
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 413
Bydliště: NSA
Příspěvek Re: Jednoduchá instalace windows xp na Asus EEE 1000H
Nebyls náhodou u instalace online?

_________________
* EEE PC 901 Green


stř 30.9.2009, 20:15
Profil Zobrazit autorovy stránky

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 700
Příspěvek Re: Jednoduchá instalace windows xp na Asus EEE 1000H
No,nevím,jestli jsou XPčka už tak chytrá,že by si při instalaci stáhla aktualizace,zvlášť,když nastavení k internetu je možné až v samém závěru.Spíše tam někde něco opravdu zůstalo a systém si to cucl zpět.

_________________
Acer Aspire One D150.Atom N280 1,66GHz,2GB RAM-Kingston HyperX,160GB HDD.Eee 901,SSD 32 GB Runcore,2 GB RAM-Kingston HyperX.Archos 5 Internet Tablet.


čtv 01.10.2009, 16:53
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 413
Bydliště: NSA
Příspěvek Re: Jednoduchá instalace windows xp na Asus EEE 1000H
Což se zase zdá mě jako naprostá, ale naprostá...
V závěru instalce (až od SP2 verze) se volí aktivace WinUpdate apod., je možný, že to proběhlo sice až v prvním spuštění, ale prostě se to aktualizovalo... Jednoduchý proces oproti prošmejďování disku...

_________________
* EEE PC 901 Green


čtv 01.10.2009, 17:40
Profil Zobrazit autorovy stránky

Registrován: 03/2009
Příspěvky: 52
Příspěvek Re: Jednoduchá instalace windows xp na Asus EEE 1000H
No kdyby se mi sp3 stahoval a aktualizoval, tak bych to poznal-trva to normalne docela dlouho, ale zadna divna prodleva pri prvnim spusteni nebyla. Navic pripojeni volis az po instalu. Jo a taky byly wokna aktivovane-nemusel jsem aktivovat.
Spis si myslim, ze si to slozky s aktualizacema na disku nechalo (jsou to tusim skryte slozky pod slozkou windows) a pote opravdu nacuclo, jinak si to nedovedu vysvetlit...
Mozna maj fakt tu obnovu vychytanou k dokonalosti :-)

_________________
1000h, 1215N


čtv 01.10.2009, 18:39
Profil

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 700
Příspěvek Re: Jednoduchá instalace windows xp na Asus EEE 1000H
Bať,bať.

_________________
Acer Aspire One D150.Atom N280 1,66GHz,2GB RAM-Kingston HyperX,160GB HDD.Eee 901,SSD 32 GB Runcore,2 GB RAM-Kingston HyperX.Archos 5 Internet Tablet.


čtv 01.10.2009, 18:48
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 413
Bydliště: NSA
Příspěvek Re: Jednoduchá instalace windows xp na Asus EEE 1000H
Estlis předchozí disk nesmazal a instaloval to do původní složky s Windows, tak se nediv, že máš už leccos OK... XD

_________________
* EEE PC 901 Green


čtv 01.10.2009, 20:27
Profil Zobrazit autorovy stránky

Registrován: 03/2009
Příspěvky: 52
Příspěvek Re: Jednoduchá instalace windows xp na Asus EEE 1000H
No potom stisku F9 pred bootem a potvrzeni ze chces obnovit system uz to chroupe samo, nic se tam volit neda...
Myslel jsem, ze to obnovi image disku, ale asi to tak neni.
Mozna je v te skryte partisne cista instalace winxp a jenom se natvrdo prekopiruje :-))
Celej ten proces trval asi 5minut.

Ale moje data co tam byly v mych slozkach jsou fuc, tak nevim.
Hlavne ze to facha :-))

_________________
1000h, 1215N


čtv 01.10.2009, 20:38
Profil

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 700
Příspěvek Re: Jednoduchá instalace windows xp na Asus EEE 1000H
Tak jestli ten proces trvá 5 minut......to není přeinstalace,pak to ukazuje na to,že se to opravdu jen obnoví,tudíž si to nechá,co potřebuje,zruší,co nepotřebuje a "je to jak z fabriky". Selská úvaha.

_________________
Acer Aspire One D150.Atom N280 1,66GHz,2GB RAM-Kingston HyperX,160GB HDD.Eee 901,SSD 32 GB Runcore,2 GB RAM-Kingston HyperX.Archos 5 Internet Tablet.


čtv 01.10.2009, 22:43
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 413
Bydliště: NSA
Příspěvek Re: Jednoduchá instalace windows xp na Asus EEE 1000H
Jakože jen natvrdo překopíruje soubory? Proč by to ale něco mazalo? Divné praktiky...

_________________
* EEE PC 901 Green


čtv 01.10.2009, 23:32
Profil Zobrazit autorovy stránky
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 55 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
 cron


Powered by phpBB © phpBB Group, designed by V. Trushkin, český překlad – phpBB.cz

Doporučujeme: Bazar nevyužitých slevových kupónů a voucherů, Sluchátka MePaBlu