Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 Jazyky v Xandrosu :: Zobrazit téma MujEEE.cz - uživatelské fórum
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je čtv 19.10.2017, 9:04



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 
 Jazyky v Xandrosu 
Autor Zpráva

Registrován: 06/2008
Příspěvky: 4
Příspěvek Jazyky v Xandrosu
Ahoj vsem,
zajimalo by jak je to u Xandrosu s jazykama, resp. vubec mozna problematicnost s Anglickou verzi Eeecka pro cecha.
Na klavesnice jdou prelepky, klavesnice se urcite da prepinat mezi ruznejma jazykama. A jazyk systemu? Je to jako u Windows ze system ma 1 pevnej jazyk, nebo jako vetsina Linuxovych distribuci, kdy lze zvolit jazyk systemu i v prubehu jeho cinnosti?
Taky sem tu nekde cosi cetl o stahovani ve spojitosti s Xandrosem, da se stahnout pak primo jeho jazykova verze?

Diky za reply, prip. i dalsi postrehy tykajici se problemu Anglicka/Ceska verze Eee.

Lukas


sob 05.7.2008, 15:50
Profil

Registrován: 03/2008
Příspěvky: 91
Bydliště: Brno
Příspěvek Re: Jazyky v Xandrosu
Zakladni ceskou lokalizaci jsem udelal, uz vlastne existuje i ta asusi original. Jde jen o to mit spravne balicky s lokalizaci a neni problem prepinat jazyky. Jen ten Xandros ma osizene repozitare, tak je slozitejsi najit spravne balicky. Sam si nemuzu vybrat co je lepsi, jestli cestina, anglictina nebo spanelstina :D


ned 13.7.2008, 7:57
Profil ICQ
Uživatelský avatar

Registrován: 04/2008
Příspěvky: 169
Bydliště: Ostrava
Příspěvek Re: Jazyky v Xandrosu
jde uz sehnat asus ceske iso xandrosu??? Prosim pripadne kde :)

_________________
*35* ja si dám jen kafíčko


stř 16.7.2008, 11:24
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Uživatelský avatar

Registrován: 02/2008
Příspěvky: 921
Bydliště: mám
Příspěvek Re: Jazyky v Xandrosu
Damianus: na model 701 mam k dispozici, problem je jenom jeho velikost.

_________________
-=:: Lepší být souzen jedním, než nesen čtyřmi ::=-

Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku ."

Dell XPS Studio 13, HP Mini 5103, Apple iPad 16GB CZ


čtv 17.7.2008, 8:57
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Registrován: 07/2008
Příspěvky: 10
Příspěvek Re: Jazyky v Xandrosu
Rezza: funguje vase cz i pro xandros v 901? A da se nekde stahnout? Dik.


stř 23.7.2008, 18:53
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
 cron


Powered by phpBB © phpBB Group, designed by V. Trushkin, český překlad – phpBB.cz

Doporučujeme: Bazar nevyužitých slevových kupónů a voucherů, Sluchátka MePaBlu