Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 Jaký software používáte? :: Zobrazit téma MujEEE.cz - uživatelské fórum
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je stř 24.5.2017, 13:46



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 24 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další
 Jaký software používáte? 
Autor Zpráva

Registrován: 08/2009
Příspěvky: 21
Příspěvek Jaký software používáte?
koupil jsem si notebook Asus EEE 1000H a ten jaksi "nepřekypuje" výkonem ;-)
Chtěl bych tu postnout nějaký programy na běžné používání ;-) Myslím to tak, co míň zatěžuje systém (Firefox X Google Chrome X Opera), (QIP X ICQ X Miranda) atd.

Arrow prostě mně sem napište programy, na běžné používání, které nejméně zatěžují systém ;-) díky ;-)

:arrow: Doteď jsem zvyklý na Firefox a QIP, ale na Prcka dám klidně něco jiného ;-)


stř 05.8.2009, 14:44
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 74
Bydliště: Bratislava, Slovakia
Příspěvek Re: Jaký software používáte?
tak skus nejaku linux distribuciu. Osobne používam Greenie kt. startujem z SDHC a napriek tomu je system rychlejsí ako Windows XP naistalovaný na SSD...

_________________
EeePC 901 Ubuntu 10.04 Netbook Remix


stř 05.8.2009, 15:31
Profil ICQ

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 700
Příspěvek Re: Jaký software používáte?
Je to normální počítač.Na běžné aplikace bohatě stačí.Pracovat s videem a hrát loňské hry na tom moc nejde,ale to,co jsi uvedl v těch závorkách,všechno zvládá s noblesou.BTW,vypadá to,že sis tento stroj koupil a pak se strašně divil,že "nepřekypuje výkonem",jako dvoujádro za "dvacetpět".Nic ve zlém.
Můj JEDINÝ počítač je ten,co mám v podpisu a dělám na tom naprosto vše.AutoCad nepoužívám,Pinacle Studio taky ne,nepracuji s fotkami o velikosti 300MB,jako soused-grafik.Na vše ostatní to bohatě stačí.Když si do toho dokoupíš 2GB modul RAM,tak je to vše.

_________________
Acer Aspire One D150.Atom N280 1,66GHz,2GB RAM-Kingston HyperX,160GB HDD.Eee 901,SSD 32 GB Runcore,2 GB RAM-Kingston HyperX.Archos 5 Internet Tablet.


stř 05.8.2009, 16:54
Profil

Registrován: 08/2009
Příspěvky: 21
Příspěvek Re: Jaký software používáte?
to xitanaf: linux už jsem párkrát zkoušel na stolním kompu, je sice moc pěknej, ale nikdy jsem na něj nepřešel, vždy to shořelo na mej lenosti asi :-D

to petrulin1:
nn neboj, nepodivuji se nad výkonem :-D tenhle notebook jsem kupoval s tím, že bude takový jaký je ;-) Chtěl jsem něco do školy na nošení každý den a tohle je pro mě ideální volba (nechtělo by se mně tahat s velkým notebookem). Notebook mám na normální používání, icq, internet, office, hudba atd ;-) Prostě jsem se jen tak zeptal ;-)


stř 05.8.2009, 17:23
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 08/2009
Příspěvky: 114
Bydliště: Varnsdorf
Příspěvek Re: Jaký software používáte?
nevím jestli Ti to pomůže, ale já mám Skype, Firefox, NIS, CCleaner...dneska jsem tam vrazila Kingston 2GB HyperX CL4 a jede pěkně. Jo ještě hru 50 Mg :-) tak na zkoušku, a jede pěkně. Jinak RAMka citelně pomohla.

_________________
úsměv nic nestojí,ale nas.re tolik lidí,že stojí za to, si ho udržet


stř 05.8.2009, 17:29
Profil

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 700
Příspěvek Re: Jaký software používáte?
Tak na normální používání ti normálně bohatě dostačuje.Dej si tam to,na co jsi zvyklý.V pohodě to pojede. :-)

_________________
Acer Aspire One D150.Atom N280 1,66GHz,2GB RAM-Kingston HyperX,160GB HDD.Eee 901,SSD 32 GB Runcore,2 GB RAM-Kingston HyperX.Archos 5 Internet Tablet.


stř 05.8.2009, 17:31
Profil

Registrován: 08/2009
Příspěvky: 21
Příspěvek Re: Jaký software používáte?
to mařenka:tu ram jsem právě chtěl taky zjišťovat, jestli je to vůbec znát? Taky uvažuju, že bych jí koupil ;-) Kolik tě stála, tak 600kč?


to petrulin1:
asi máš pravdu, na normální používání ten notebook bohatě stačí, asi není potřeba zvykat si na nové programy ;-)


stř 05.8.2009, 17:40
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 413
Bydliště: NSA
Příspěvek Re: Jaký software používáte?
Lidi si vychvalujou Operu Mini kvůli zrychlení brouzdání, ale GUI na PC neni zrovna pohodlné, spíš doporučuju počkat na plnohodnotnou Operu 10. Osobně tam mam poslední stabilní - 9.64 a spokojenost daleko lepší jak s jinym prohlížečem na EEE.

EDIT: S RAMkou nic drastického nečekej, ale jo, znát to je... CL4ky jsou zatím u nás jen v KITu 4GB...

_________________
* EEE PC 901 Green


stř 05.8.2009, 17:41
Profil Zobrazit autorovy stránky
Uživatelský avatar

Registrován: 08/2009
Příspěvky: 114
Bydliště: Varnsdorf
Příspěvek Re: Jaký software používáte?
přesně tak, koupila jsem ji v kitu. na Alze za 1400 s dopravou a poštovným. já jsem to teda viděla hned, rychleji naběhl, rychleji se mi načítá internet o programech ani nemluvím, klik a je otevřený. máme doma ještě velkou Toshibu, tak tu druhou RAMku jsme daly tam a normálně přestala hučet.(sama nechápu, co to s tím má společnýho, ale je to tak)..ztišila se. a taky jede líp. ... vidím co vidím *9*

_________________
úsměv nic nestojí,ale nas.re tolik lidí,že stojí za to, si ho udržet


stř 05.8.2009, 21:10
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 413
Bydliště: NSA
Příspěvek Re: Jaký software používáte?
Spíš se nepřehřívá a tak nehučí větroň ne? :P

_________________
* EEE PC 901 Green


čtv 06.8.2009, 0:40
Profil Zobrazit autorovy stránky
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 24 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
 cron


Powered by phpBB © phpBB Group, designed by V. Trushkin, český překlad – phpBB.cz

Doporučujeme: Bazar nevyužitých slevových kupónů a voucherů, Sluchátka MePaBlu