Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 Jaký software používáte? :: Zobrazit téma MujEEE.cz - uživatelské fórum
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je pát 26.5.2017, 5:38



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 24 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3
 Jaký software používáte? 
Autor Zpráva
Uživatelský avatar

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 413
Bydliště: NSA
Příspěvek Re: Jaký software používáte?
Přesně o tom jsem mluvil...

_________________
* EEE PC 901 Green


pon 17.8.2009, 1:47
Profil Zobrazit autorovy stránky

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 700
Příspěvek Re: Jaký software používáte?
Mařenko a jak třeba konkrétně Ti ten sidebar blbnul?Celkem mě to zajímá.Jak jsem psal výše,neměl jsem s ním nikdy sebemenší problém a zátěž? Nevím o žádné. :-(

_________________
Acer Aspire One D150.Atom N280 1,66GHz,2GB RAM-Kingston HyperX,160GB HDD.Eee 901,SSD 32 GB Runcore,2 GB RAM-Kingston HyperX.Archos 5 Internet Tablet.


pon 17.8.2009, 20:20
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 08/2009
Příspěvky: 114
Bydliště: Varnsdorf
Příspěvek Re: Jaký software používáte?
zapla jsem pc, a vyskočila na mě ikonka že se nemůže načíst koš ze sidebaru - recykle bin - a nepustilo mě to dál. tak jsem odinstalovala - zdůrazňuju odinstalovala ten koš, dala restart a zas ikonka. NIS mi zahlásil chybu - ted ji neřeknu přesně, jsem v práci u jiného PC, ale že Sidebar mi změnil nějakých 8 položek v konfiguraci nebo v registrech? já fakt ted nevím v čem :-(.no nic, vyčistila jsem komplet PC, CCleaner=registry, dočasné soubory, koš ze sidebaru nikde nebyl ale po zapnutí PC tam byl a nepustilo mě to nikam dál. tak Sidebar "letěl"
můžu říct že pěkně blbě, odinstalovala jsem ho až napotřetí a hádej? furt mě tam strašil ten koš

jo a zpomalení jsem nezjistila hned, ale až po vyhození sidebaru se mi "prcek" znatelně zrychlil

_________________
úsměv nic nestojí,ale nas.re tolik lidí,že stojí za to, si ho udržet


Naposledy upravil Admin dne úte 18.8.2009, 14:11, celkově upraveno 1

Sloučeny dva po sobě jdoucí příspěvky!



úte 18.8.2009, 12:16
Profil

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 700
Příspěvek Re: Jaký software používáte?
Hmmm,tak to neznám,možná mám jinou verzi.Nikdy jsem nic podobného ,ani nic jiného nezaznamenal.

_________________
Acer Aspire One D150.Atom N280 1,66GHz,2GB RAM-Kingston HyperX,160GB HDD.Eee 901,SSD 32 GB Runcore,2 GB RAM-Kingston HyperX.Archos 5 Internet Tablet.


úte 18.8.2009, 15:28
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 24 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
 cron


Powered by phpBB © phpBB Group, designed by V. Trushkin, český překlad – phpBB.cz

Doporučujeme: Bazar nevyužitých slevových kupónů a voucherů, Sluchátka MePaBlu