Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 Jaký software používáte? :: Zobrazit téma MujEEE.cz - uživatelské fórum
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je stř 18.1.2017, 20:10



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 24 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
 Jaký software používáte? 
Autor Zpráva
Uživatelský avatar

Registrován: 08/2009
Příspěvky: 114
Bydliště: Varnsdorf
Příspěvek Re: Jaký software používáte?
jj, já vás všechny upozornila hned, že jsem lama *793* ale teď už mám SVÉHO vlastního prcka tak budu mít čas se učit...ono je to i logický, když se nad tím zamyslím, taky budu funět když mi daj na záda těžkou kládu *4227* ale nepočítala bych vůbec s tím, co udělá ramka to teda ne. ona tam předtím byla 5..Mhz, CL5 tak asi pomohlo i to.
jináč k tématu...našla jsem super věc postranní panýlek, někdo může namítat, že to je k ničemu, ale já prostě ráda vidím přímo na ploše jak je na tom cpu,disk, mem,swp, je tam i počasí, zprávy,příkazový řádek, ale to jsem vyhodila, hlavně mi šlo o sledování výkonu.
zkoušela jsem různý panýlky, ale třeba od yahoo žral výkon a dělal blbosti jako indexování, tak ten šel pryč.
ten co tam ted mám je super, jmenuje se /Bond, James Bond :lol: / ne, je to
http://www.bagr2.ic.cz/desktopsidebar.php

_________________
úsměv nic nestojí,ale nas.re tolik lidí,že stojí za to, si ho udržet


čtv 06.8.2009, 9:42
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 02/2008
Příspěvky: 921
Bydliště: mám
Příspěvek Re: Jaký software používáte?
mařenka: tak nevim, ale dole v te recenzi je u minusu napsano, ze zatez systemu. Tak jak je to v realu?

_________________
-=:: Lepší být souzen jedním, než nesen čtyřmi ::=-

Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku ."

Dell XPS Studio 13, HP Mini 5103, Apple iPad 16GB CZ


čtv 06.8.2009, 10:33
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Uživatelský avatar

Registrován: 08/2009
Příspěvky: 114
Bydliště: Varnsdorf
Příspěvek Re: Jaký software používáte?
zatím jsem žádnou zátěž nepocítila...určitě Ti to zatíží systém ve chvíli kdy tam dáš blbosti z webu jako doplňky- sledování kdo ví, čeho. Já hned vyhodila zprávy, počasí, media player. Nechala jsem tam hodiny, vytížení systému, system tray-programy na pozadí a volume control --jak to začne dělat paseku, tak to vyhodím a samože dám vědět *79*

_________________
úsměv nic nestojí,ale nas.re tolik lidí,že stojí za to, si ho udržet


čtv 06.8.2009, 12:13
Profil

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 700
Příspěvek Re: Jaký software používáte?
Ten sidebar používám roky ku plné spokojenosti(aktuálně u děcek na noteboocích),je to asi nejlepší postranní panel pro XPčka,jaký se dá splašit.S tím výkonem,no,mám pocit,že to trochu žralo,když jsem si tam naadresoval složku s vlastníma fotkama a nechal je v tom panelu problikávat-taková prezentace tam jde dát.
Ale určitě doporučuju každému vyzkoušet,je to povedený softík a jede i česky.

_________________
Acer Aspire One D150.Atom N280 1,66GHz,2GB RAM-Kingston HyperX,160GB HDD.Eee 901,SSD 32 GB Runcore,2 GB RAM-Kingston HyperX.Archos 5 Internet Tablet.


čtv 06.8.2009, 15:22
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 413
Bydliště: NSA
Příspěvek Re: Jaký software používáte?
Zasírá systém nebo ne? Resp. co kam cpe. Dicky jde o to, aby měl pořádnou odinstalaci, co smaže všechny DLLky a registry.

Protože registry jsou ve Win to nejcennější (99% případů reinstalace Win) a zasíraj se právě neopatrným chováním lidí typu "Nainstaluju si všecko co mi kdo pošle i kdyby jen na vyzkoušení, když se mi to nebude líbit, tak to odinstaluju (nebo ještě hůř) smažu!" Přitom většina malých prográmků jde instalovat rozpakováním EXE a vytažením potřebných souborů. :)

_________________
* EEE PC 901 Green


čtv 06.8.2009, 17:13
Profil Zobrazit autorovy stránky
Uživatelský avatar

Registrován: 08/2009
Příspěvky: 114
Bydliště: Varnsdorf
Příspěvek Re: Jaký software používáte?
http://www.desktopsidebar.com/download.html. no jo, tak takhle moc tomu nerozumím :-(. Registry čistím cleanerem, koukám že se mám co učit. Odinstalace to jo, ale po tom co jsi napsal mám teď strach tam něco dát

ještě něco..tuším že vím o čem mluvíš, stáhla jsem sidebar od yahoo a pak odinstal a když jsem v cleaneru dala kontrolu registrů tak jsem koukala jako blázen, co tam od yahoo toho bylo *1114*

_________________
úsměv nic nestojí,ale nas.re tolik lidí,že stojí za to, si ho udržet


Naposledy upravil Admin dne čtv 06.8.2009, 20:19, celkově upraveno 1

Sloučeny dva po sobě jdoucí příspěvky!



čtv 06.8.2009, 18:21
Profil

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 700
Příspěvek Re: Jaký software používáte?
Klíííd,Mařenko,tak tragické to zase není.

_________________
Acer Aspire One D150.Atom N280 1,66GHz,2GB RAM-Kingston HyperX,160GB HDD.Eee 901,SSD 32 GB Runcore,2 GB RAM-Kingston HyperX.Archos 5 Internet Tablet.


čtv 06.8.2009, 18:27
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 413
Bydliště: NSA
Příspěvek Re: Jaký software používáte?
To teda je.
Jako jo, každej kdo PC "umí používat" jako asi Mařenka taky, tak se mu to zasere pomalejc, ale za 2 roky je to stejně humáč.
Ale "normální lidi" šanci nemaj. Ti dělaj přesně co sem popsal a maj to v prdeli za měsíc... Co mi dicky lidi posílaj screeny jejich problémů, to už na první pohled se jim na 1280 rozlišení táhne QuickLaunch až k Trayi... Nehledě na to, že snad 50% lidí, jakmile nevidí "JsemIdiotAKdyzNaTodleKliknuOdinstalujeSeTo.exe", tak programy jen maže... U instalace je to Next, Next, Done...
Vím o čem mluvím.
U lidí "PC znalých" je to však v pohodě.
Ptal jsem se jen jestli prográmek třeba hákuje Win nebo ne...

_________________
* EEE PC 901 Green


čtv 06.8.2009, 22:11
Profil Zobrazit autorovy stránky
Uživatelský avatar

Registrován: 08/2009
Příspěvky: 114
Bydliště: Varnsdorf
Příspěvek Re: Jaký software používáte?
no jestli mi napíšeš, jak a kde to poznám, tak ti to opíšu *52*
ráda se naučím něco novýho, jestli máš čas a náladu *14*

_________________
úsměv nic nestojí,ale nas.re tolik lidí,že stojí za to, si ho udržet


pát 07.8.2009, 8:05
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 08/2009
Příspěvky: 114
Bydliště: Varnsdorf
Příspěvek Re: Jaký software používáte?
tak jak jsem řekla, tak se přiznám *257* Sidebar šel pryč, protože zatěžoval, a ještě blbnul...zmetek jeden. Opravdu si dám větší pozor co tam dávám, protože ejhle, odinstalačka nikde, ccleaner pomohl i s registrama to jo, ale stejně jsem "vybírala" bordel i po restartu. Vůbec se mu nechtělo pryč. Takže uznávám svou chybu a píšu to jako poučení pro jiné *4069*

_________________
úsměv nic nestojí,ale nas.re tolik lidí,že stojí za to, si ho udržet


stř 12.8.2009, 14:21
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 24 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
 cron


Powered by phpBB © phpBB Group, designed by V. Trushkin, český překlad – phpBB.cz

Doporučujeme: Bazar nevyužitých slevových kupónů a voucherů, Sluchátka MePaBlu