Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 Jaký používáte prohlížeč? :: Zobrazit téma MujEEE.cz - uživatelské fórum
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je stř 24.5.2017, 13:46



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 21 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další
 Jaký používáte prohlížeč? 
Autor Zpráva

Registrován: 06/2009
Příspěvky: 91
Příspěvek Jaký používáte prohlížeč?
Tak co, jaký používáte na svém Éčku internetový prohlížeč?
Já byl dlouholetý zastánce Firefoxu, ale v poslední době mě hrozně štve, protože neúměrně Éčko zatěžuje, zvlášť když má člověk otevřeno třeba 20 stránek naráz. Tak jsem zkusil Google Chrome a asi mám vybráno :) Je sice jednodušší a nemá tolik funkcí, ale pracuje neuvěřitelně svižně a vzhledem k velikosti Éčka má i hodně úsporný vzhled. Fakt paráda, Firefox už jenom na výkonný desktop. Google opět ukazuje, že je u něj funkčnost na prvním místě a přebytečný vychytávky musí ustoupit do pozadí. Proto je taky google nejoblíbenějším vyhledávačem na světě, že ano ;)

_________________
ASUS EEE 1000HE - tenhle drak fakt stojí za to ;)


pon 07.9.2009, 15:23
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 74
Bydliště: Bratislava, Slovakia
Příspěvek Re: Jaký používáte prohlížeč?
každý podla toho čo potrebuje. Firefox má bezkonkurenčnú podporu plug-inov a to je to čo ja potrebujem...

_________________
EeePC 901 Ubuntu 10.04 Netbook Remix


pon 07.9.2009, 15:50
Profil ICQ

Registrován: 06/2009
Příspěvky: 91
Příspěvek Re: Jaký používáte prohlížeč?
Jasný, funkčnost má firefox naprosto úžasnou... ale ta zátěž na systém je enormní. Proto se chci poptat jak tu na tom Éčkaři jsou a jako bonus doporučit zajímavou alternativu. Samozřejmě, že sám se FF nezbavuju, ale Chrome se stává č.1 :)

_________________
ASUS EEE 1000HE - tenhle drak fakt stojí za to ;)


pon 07.9.2009, 16:08
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 02/2008
Příspěvky: 921
Bydliště: mám
Příspěvek Re: Jaký používáte prohlížeč?
Ja jedu na FF, ale nekde jsem videl navod, podle kteryho jsem ho poladil a jede v pohode. Predtim byl nepouzitelnej. Jako zasadni bylo zakazani historie v nem.

_________________
-=:: Lepší být souzen jedním, než nesen čtyřmi ::=-

Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku ."

Dell XPS Studio 13, HP Mini 5103, Apple iPad 16GB CZ


pon 07.9.2009, 16:29
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Registrován: 04/2009
Příspěvky: 7
Příspěvek Re: Jaký používáte prohlížeč?
a co takhle zkusit Operu.. nedávno vyšla v nové verzi 10.0

_________________
Asus Eee 1000H

A nejhorší ze všeho jsou trpaslíci..


pon 07.9.2009, 17:48
Profil

Registrován: 05/2009
Příspěvky: 62
Příspěvek Re: Jaký používáte prohlížeč?
Poslední verzi Chrome

B


pon 07.9.2009, 19:24
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 413
Bydliště: NSA
Příspěvek Re: Jaký používáte prohlížeč?
Jedině Operu, ostatní prohlížeče nestojí za nic a FF používá skupina lidí, které opravdu nemám rád. ;) Jak už jsme někde psal, na brouzdání s PROXY bohatě stačí milovaná IE6ka a na normál Opera. Chrome jsem na EEE nezkoušel, ale na jendom PC ano a stačilo - sorry, ale jestli se někdo tváří, že spasí svět a po instalaci si ani není schopen zkalibrovat připojení (jehož progress bar při instalaci hodnou chvíli běžel), tak to je u mě fuj... *4068*

_________________
* EEE PC 901 Green


úte 08.9.2009, 0:24
Profil Zobrazit autorovy stránky
Uživatelský avatar

Registrován: 08/2009
Příspěvky: 17
Příspěvek Re: Jaký používáte prohlížeč?
Opera 10 jako primární prohlížeč, IE8 pro ty stránky s nějakým JS co na Opeře nejede, ostatní FF3.2, 3.5, Chrome, Safari, IE6,7 mám na ladění .

Jo, ve FF bych se neobešel bez FireBug, to je nepřekonatelné rozšíření.

Mimochodem existuje tady ještě někdo, kdo má taky na EEE 1000H nainstalovaný web server (Apache, PHP, MySQL)? A zkoušel někdo PostgreSQL?

_________________
ASUS EEE PC 1000H XP SP3 + PC E3800 3GHz 6GB RAM 500GB RAID1 + 500GB W7 64b + PC CELERON 2,6 GHz 1GB RAM 160 + 80GB XP SP3 + NAS QNAP TS209 II 500GB RAID 1 + HTC TOUCH HD 8GB


úte 08.9.2009, 9:13
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Uživatelský avatar

Registrován: 08/2009
Příspěvky: 114
Bydliště: Varnsdorf
Příspěvek Re: Jaký používáte prohlížeč?
S474N píše:
Ja jedu na FF, ale nekde jsem videl navod, podle kteryho jsem ho poladil a jede v pohode. Predtim byl nepouzitelnej. Jako zasadni bylo zakazani historie v nem.


na ten návod už si asi nevzpomeneš viď? na prckovi mi FF jede normálně, ale v práci mám na PC malou RAM, a asi 14 dní se na netu nedá pracovat. díky díky díky

_________________
úsměv nic nestojí,ale nas.re tolik lidí,že stojí za to, si ho udržet


úte 08.9.2009, 15:55
Profil

Registrován: 07/2008
Příspěvky: 60
Příspěvek Re: Jaký používáte prohlížeč?
Můj výběr je taky jednoznačně chrome (případně chromium, ktery je ale bohuzel komplet zabugovany). Chrome je u mně doma na všech pc nejrychlejší a nejstabilnější (kupodivu!). Bejvával jsem zástupce FF ale ten mi s každou novou verzí žral víc a víc a víc a víc a víc a víc ramky. A nakonec na to 1GB u 901čky nestačil...

_________________
______________|My EEE PC 901|_______________
|Ram:1gb|SSD:Original|Os:Se7en_vLited|16GB SD|
|-|Error aneb: Kde udělali soudruzi z NDR chybu?|-|
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯


úte 08.9.2009, 16:48
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 21 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
 cron


Powered by phpBB © phpBB Group, designed by V. Trushkin, český překlad – phpBB.cz

Doporučujeme: Bazar nevyužitých slevových kupónů a voucherů, Sluchátka MePaBlu