Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 Jaké hry jste spustili na ečku pod XP? :: Zobrazit téma MujEEE.cz - uživatelské fórum
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je úte 06.12.2016, 12:27



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 197 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 20  Další
 Jaké hry jste spustili na ečku pod XP? 
Autor Zpráva

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 7
Příspěvek Re: Jaké hry jste spustili na ečku pod XP?
Jasně ,se vším co bylo napsáno výše, lze souhlasit. Pokud prostě chcete na tom i hrát hry, volte tituly cca 3 až 5 let zpět, a nebudete mít problém...
A drobná poznámka k hardware u EEE. Víte co mě jedinné u něj vadí? Ne, není to klávesnice, já stejně jenom datluji, není to nepřítomná DVD mechanika, není to ani výkon na nové hry nebo přehrávání Blu-ray, na to mám desktop s 850 W zdrojem, ale je to jenom a jenom rozlišení monitoru.
Kdyby měl ten můj máázlik standartní 1024x768, tak už ho nemám, protože bych ho láskou sežral. *52* i za cenu, že by byl malinko větší... Takhle je prostě jenom skvělí, asi tak na 1 mínus.


čtv 06.11.2008, 15:03
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 05/2008
Příspěvky: 323
Bydliště: Tož někde u práglu
Příspěvek Re: Jaké hry jste spustili na ečku pod XP?
Dnes sem zkoušel sacred :-) běží pěkně i underworld a ancaria.

_________________
EEE 701 Blue(BT,Flash )->EEE 901 Black-2gb RAM, 64GB Runcore, TouchScreen, W7->
Compaq110c-burned in hell -> Lenovo S12 ION ->Asus EEE 1215N -> HP Probook4320s
N6300->htc S710->HTC 3G->HTC TP->HTC TP2->Samsung Galaxy S


ned 09.11.2008, 20:42
Profil ICQ

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 7
Příspěvek Re: Jaké hry jste spustili na ečku pod XP?
Mě na eee1000H jede heroes 5 - Tribes of the East. Není to sice uplně plynulý, ale dá se to hrát celkem v pohodě (asi tak +-20fps) Normální H5 na tom nejde, ale tohle je zdá se nějako líp vyladěný a tak to valí v pohodě :)


pát 14.11.2008, 15:27
Profil

Registrován: 08/2008
Příspěvky: 36
Příspěvek Re: Jaké hry jste spustili na ečku pod XP?
Nevíte jestli poběží Mafie na 701 s 1gb ram???


úte 25.11.2008, 15:20
Profil

Registrován: 08/2008
Příspěvky: 36
Příspěvek Re: Jaké hry jste spustili na ečku pod XP?
De mi mafie ale musím scroollovat


ned 07.12.2008, 12:26
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 05/2008
Příspěvky: 323
Bydliště: Tož někde u práglu
Příspěvek Re: Jaké hry jste spustili na ečku pod XP?
Na 901 jede mafie naprosto v poradku bez scrolovani :-P ale chce to na nižší detaily jinak to je pomalejší...

_________________
EEE 701 Blue(BT,Flash )->EEE 901 Black-2gb RAM, 64GB Runcore, TouchScreen, W7->
Compaq110c-burned in hell -> Lenovo S12 ION ->Asus EEE 1215N -> HP Probook4320s
N6300->htc S710->HTC 3G->HTC TP->HTC TP2->Samsung Galaxy S


pát 12.12.2008, 14:58
Profil ICQ

Registrován: 12/2008
Příspěvky: 49
Bydliště: Děčín - Ústecký kraj
Příspěvek Re: Jaké hry jste spustili na ečku pod XP?
Jak to vidíte Asus Eee PC 701 4G + 2GB RAM půjdou na tom WOW World of Warcraft

_________________
Koukni na to myslim, že to stojí za to ne? http://www.poslidal.cz/index.php?action=addpoints&ben=denisr@centrum.cz&oper=link


pát 12.12.2008, 16:10
Profil ICQ
Uživatelský avatar

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 413
Bydliště: NSA
Příspěvek Re: Jaké hry jste spustili na ečku pod XP?
Ahoj, myslíte, že byste byl někdo tak ochotnej a zkusil na jaký detaily (a jestli vůbec) se dá na EEE901 rozjet Splinter Cell: Chaos Theory? Děkuji. *46*

_________________
* EEE PC 901 Green


pát 12.12.2008, 18:12
Profil Zobrazit autorovy stránky

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 40
Příspěvek Re: Jaké hry jste spustili na ečku pod XP?
to Houmr: Podle videí na youtube.com by ti to mělo jít (ale asi bude potřeba přetaktovat procesor).

to Morj: Nezkoušel jsem to, ale podle mých zkušeností na mém starém noťasu to nepůjde.


pát 12.12.2008, 22:38
Profil

Registrován: 12/2008
Příspěvky: 49
Bydliště: Děčín - Ústecký kraj
Příspěvek Re: Jaké hry jste spustili na ečku pod XP?
Jasně rpocesor budu taktovat na 900mhz prece nebudu delat na pc s 670mhz :D

_________________
Koukni na to myslim, že to stojí za to ne? http://www.poslidal.cz/index.php?action=addpoints&ben=denisr@centrum.cz&oper=link


sob 13.12.2008, 15:20
Profil ICQ
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 197 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 20  Další


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
 cron


Powered by phpBB © phpBB Group, designed by V. Trushkin, český překlad – phpBB.cz

Doporučujeme: Bazar nevyužitých slevových kupónů a voucherů, Sluchátka MePaBlu