Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 Jaké hry jste spustili na ečku pod XP? :: Zobrazit téma MujEEE.cz - uživatelské fórum
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je sob 21.10.2017, 8:39



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 197 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 20  Další
 Jaké hry jste spustili na ečku pod XP? 
Autor Zpráva
Uživatelský avatar

Registrován: 08/2008
Příspěvky: 16
Bydliště: Senec - SR
Příspěvek Re: Jaké hry jste spustili na ečku pod XP?
treba skusit www.homolamotorsport.sk ;) *39*

sry za OT

_________________
Asus Eee pc 1000HD
www.homolamotorsport.sk
http://www.pitstopoil.sk


pát 29.8.2008, 15:51
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 7
Příspěvek Re: Jaké hry jste spustili na ečku pod XP?
Já jsem rozjel Gothic 1 a Gothic 2. Nezkoušel na tom někdo rozjet Gothic 3? :D


sob 01.11.2008, 15:55
Profil

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 40
Příspěvek Re: Jaké hry jste spustili na ečku pod XP?
Ten Gothic 3 je doufám jenom vtip. :)


sob 01.11.2008, 21:17
Profil

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 7
Příspěvek Re: Jaké hry jste spustili na ečku pod XP?
Jo s tou 3 to byl vtip, blbej, ale vtip. Na druhou stranu, znám šílence ktery jsou ochotní na EEE narvat vše. :D :lol:


sob 01.11.2008, 23:02
Profil

Registrován: 09/2008
Příspěvky: 178
Bydliště: Šumperk
Příspěvek Re: Jaké hry jste spustili na ečku pod XP?
Já teď pařím na 701 IKK Direkt Mountainbike Challenge '08 na nejnižší detaily nádherně bez sekání :) (ale musím to mít v okně, protože ve fullfscreenu to po chvíli spadne :( )


ned 02.11.2008, 14:08
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 700
Příspěvek Re: Jaké hry jste spustili na ečku pod XP?
Všichni ta "éčka" pořád berou jako nějaké hračky.Není tomu tak.Je to normální plnohodnotné PC.Akorát je malinké.Ale v útrobách se skrývá překvapivě výkonný hardware.Hry jsem ještě moc nezkoušel,ale stavbami a instalacemi PC se zabývám deset let,takže když vidím,jak se moje 701čka chová při provozu,při instalacích programů,apod.,nestačím valit oči.Takže to samé platí pro hry.To co rozjedete na PC podobných parametrů,tady rozjedete úplně v klidu taktéž. :-) Už jsem opustil veškeré železo a nechal si jen tohle mrně.Dělám na tom vše.Konverze videa,vypalování,všechno,nemám výkonový problém.

_________________
Acer Aspire One D150.Atom N280 1,66GHz,2GB RAM-Kingston HyperX,160GB HDD.Eee 901,SSD 32 GB Runcore,2 GB RAM-Kingston HyperX.Archos 5 Internet Tablet.


ned 02.11.2008, 21:17
Profil

Registrován: 09/2008
Příspěvky: 178
Bydliště: Šumperk
Příspěvek Re: Jaké hry jste spustili na ečku pod XP?
Přesně tak. Dokáže mě to docela vytočit, když mi někdo řekne, co to mám za kalkulačku :evil:
Že je to daleko výkonější než jejich stará 486 snad ani netuší :lol:


ned 02.11.2008, 21:20
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 7
Příspěvek Re: Jaké hry jste spustili na ečku pod XP?
ano, eee je skvělé, ale pro hry to moc není, přece jenom ten procesor...
Dalším omezením je rozlišení. Ono 1024x600 mnoho her nepodporuje a mám vlastní skušenost, že jsou i hry, které mi v menším rozlišení běhají i pomaleji. Některé uživatelské programy, např. pro editaci videa také nejsou tím rozlišením nadšené... Přesto na EEE nedám dopustit a líbí se mi. Pokud na tom chcete hrát hry, volte budto přímo retro, nebo starší tituly.
A pokud chcete pařit Crysys, pořidte si deskop, nebo si počkejte na pátou řadu EEEček :lol:


ned 02.11.2008, 21:46
Profil

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 40
Příspěvek Re: Jaké hry jste spustili na ečku pod XP?
Možná dokonce šestou. :)

Ano, Eee má v sobě železo, za které bychom před pár lety byli i v normálním PC vděční. Problém není ovšem v železe, které utáhne leckteré hry i další věci, ale v malém displeji a zmenšené klávesnici. Samozřejmě mluvím hlavně o 701, které mi tady leží jako přenosný poznámkový blok do práce, malá přenosná tv doma a záložní ICQ při hraní. :)


ned 02.11.2008, 23:52
Profil

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 700
Příspěvek Re: Jaké hry jste spustili na ečku pod XP?
Co procesor? Procesor je úplně v klidu.Mám tady ještě poměrně slušný notebook,kde je Pentium M 1,6 GHz.Když spustím program SuperPí,tak ten procák spočítá číslo Pí na milion desetinných čísel za 1min 17s.Procesor v mém éčku-ten "zdechlý" Celeron 900MHz za 1min 29s.Tak já smekám.
A upřímně,proč se ženeme všichni za výkonným hardwarem?Je několik důvodů.Za prvé hry.Jasně,kdo je pařan,má problém,jako můj syn,kterému jsme teď kupovali ntb za 14 hadrů jen kvůli videokartě.Pak někdo kdo pracuje s programy typu CAD a potom někdo,kdo zpracovává grafiku.Oba poslední případy nikdy nekoupí tenhle stoj už jen kvůli displeji,ani s připojeným externím displejem to nebude pro ně použitelné.
A my ostatní?Nač potřebujete výkonnější počítač ???Dobře,jediné,co mě trošku trápí v mých 40-ti letech,je ten displej,mohl by být větší,asi půjdu do 901čky.Očka trošku pálí semtam.
Ale jinak? Pošta? OK.Internet?OK.Stahujete?OK,Většina z nás má externí hadr.Vypalujete?OK. Nero si nechá namapovat odkládací adresář kam chcete,třeba na Váš záchod.Chcete převést Xvid do DVD formátu? No problemo.Trvá to o hoďku déle,než na "normálním" PC,ale tak co.A co ještě kdo děláte,k čemuž potřebujete dvoujádro a 4 GB RAM ? Nejsem ten,který by si nemohl takový notebook koupit.Teď jsem ho koupil synkovi.
Ale tak nějak prostě takový stroj k ničemu nepotřebuju.Myslím,že pro drtivou většinu lidí se vývoj výkonu hardwaru dávno zastavil.A teď je moc dobře,že se směr ubírá touto miniaturizací.Zaklapnu to,strčím to do kapsy a jdu.Pak to otevřu,připojím se přes wifi na net a je to.Váží to kilo,v té kapse to nemůžu najít a mám sebou vše co potřebuju.
Vemte si jen,kde jsou dnes klasická PC-bedny.Těžce to válcujou notebooky.PC klasické si koupí dnes už jen pařan,grafik,nebo konstruktér,a pak ještě magor.Když jsem před pěti lety prorokoval tuto situaci,všichni klepali na svoje i na moje čelo,že bych jako měl se jít najíst a probrat se z toho snu.

Omlouvám se za tuto esej a za to,že jsem asi úplně odbočil od tématu tohoto vlákna.

_________________
Acer Aspire One D150.Atom N280 1,66GHz,2GB RAM-Kingston HyperX,160GB HDD.Eee 901,SSD 32 GB Runcore,2 GB RAM-Kingston HyperX.Archos 5 Internet Tablet.


úte 04.11.2008, 20:04
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 197 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 20  Další


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
 cron


Powered by phpBB © phpBB Group, designed by V. Trushkin, český překlad – phpBB.cz

Doporučujeme: Bazar nevyužitých slevových kupónů a voucherů, Sluchátka MePaBlu