Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 Jak vypnout TOUCHPAD u EEE901? :: Zobrazit téma MujEEE.cz - uživatelské fórum
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je pát 20.1.2017, 19:59



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 
 Jak vypnout TOUCHPAD u EEE901? 
Autor Zpráva
Uživatelský avatar

Registrován: 08/2008
Příspěvky: 60
Příspěvek Jak vypnout TOUCHPAD u EEE901?
Ahoj, vzdy u EEE901 pouzivam mys, tudis TOUCHPAD vubec nevyuziji. Jen me porad rozciluje, ze se o nej sem tam otru a kurzor vyleti na jinou pozici. Proto se ptam jde VYPNOUT touchpad u ASUS EEE901? Predem diky za pomoc...

_________________
Asus Eee 901 Black, 2GB DDR2 667MHz CL5, 4+8GB SSD, 16GB SDHC class 6, WinXP Home


pon 08.12.2008, 23:06
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Uživatelský avatar

Registrován: 02/2008
Příspěvky: 921
Bydliště: mám
Příspěvek Re: Jak vypnout TOUCHPAD u EEE901?
Ted teda nemam pusteny EEE, ale na vetsim notesu to je normalne Start - Ovladaci panely - Mys a tam muzu zdisablovat touchpad. Zkus to taky, treba to pujde v pohode.

_________________
-=:: Lepší být souzen jedním, než nesen čtyřmi ::=-

Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku ."

Dell XPS Studio 13, HP Mini 5103, Apple iPad 16GB CZ


úte 09.12.2008, 9:49
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Uživatelský avatar

Registrován: 08/2008
Příspěvky: 60
Příspěvek Re: Jak vypnout TOUCHPAD u EEE901?
V ovladacich panelech / mys jsem nic nenasel co by dokazalo vypnout TOUCHPAD :(

_________________
Asus Eee 901 Black, 2GB DDR2 667MHz CL5, 4+8GB SSD, 16GB SDHC class 6, WinXP Home


úte 09.12.2008, 17:34
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Registrován: 08/2008
Příspěvky: 30
Příspěvek Re: Jak vypnout TOUCHPAD u EEE901?
Někde tady mám příspěvek o ACPI ve Vistách. Je tam odkaz na stažení nového ovladače ACPI přímo od Asusu. Součástí tohoto downloadu je i obladač pro touchpad Elantech, který obsahuje možnost vypnout a opět zapnout zařízení. Podle návodu by to mělo jít i přes Fn + F3, což je kravina, protože to ovládá display. Nicméně ta možnost to vypnout tady je.


úte 09.12.2008, 18:29
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 08/2008
Příspěvky: 60
Příspěvek Re: Jak vypnout TOUCHPAD u EEE901?
Je tu nekdo kdo ma TOUCHPAD na EEE vypnuty...?

_________________
Asus Eee 901 Black, 2GB DDR2 667MHz CL5, 4+8GB SSD, 16GB SDHC class 6, WinXP Home


stř 10.12.2008, 16:13
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Registrován: 06/2008
Příspěvky: 9
Příspěvek Re: Jak vypnout TOUCHPAD u EEE901?
mám stažené ovladače od Elantechu. a v ovlaadací panely- myš na záložce elantech jsou tlačítka na vypnutí touchpadu. viz obrázek:

Obrázek


stř 10.12.2008, 16:38
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 08/2008
Příspěvky: 60
Příspěvek Re: Jak vypnout TOUCHPAD u EEE901?
Diky Iwri nainstaloval jsem ovladac Elantech a konecne jsem TOUCHPAD vypnul. DIKES.

_________________
Asus Eee 901 Black, 2GB DDR2 667MHz CL5, 4+8GB SSD, 16GB SDHC class 6, WinXP Home


stř 10.12.2008, 17:50
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  



Powered by phpBB © phpBB Group, designed by V. Trushkin, český překlad – phpBB.cz

Doporučujeme: Bazar nevyužitých slevových kupónů a voucherů, Sluchátka MePaBlu