Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 Jak uvést eee901 do továrního nastavení? :: Zobrazit téma MujEEE.cz - uživatelské fórum
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je sob 03.12.2016, 13:46



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 
 Jak uvést eee901 do továrního nastavení? 
Autor Zpráva

Registrován: 08/2008
Příspěvky: 15
Příspěvek Jak uvést eee901 do továrního nastavení?
Dobrý den, mohl by mi někdo poradit, jak opětovně uvést EEE901 do továrního nastavení, aby se opět po zapnutí začali instalovat XP?

Děkuji


sob 30.8.2008, 9:29
Profil

Registrován: 08/2008
Příspěvky: 22
Příspěvek Re: Jak uvést eee901 do továrního nastavení?
Pomocí externí mechaniky obnovit image z recovery dvd.


sob 30.8.2008, 14:38
Profil

Registrován: 08/2008
Příspěvky: 15
Příspěvek Re: Jak uvést eee901 do továrního nastavení?
Děkuji za radu. :)


ned 31.8.2008, 15:30
Profil

Registrován: 09/2008
Příspěvky: 5
Příspěvek Re: Jak uvést eee901 do továrního nastavení?
Mam taky EeePC901, ale nedostal jsem k němu žádný DVD... nebo je to uložený někde jinde?? Všem moc díky


úte 02.9.2008, 23:41
Profil

Registrován: 07/2008
Příspěvky: 273
Příspěvek Re: Jak uvést eee901 do továrního nastavení?
No já jsem ho dostal normálně v krabici .... pokud jsi kupoval novej tak bys ho tam určitě měl mít taky.

_________________
Apple Macbook black 13,3" C2D 2,4GHz, 4GB RAM, 320GB HDD MacOS X 1.6 Snow Leopard
HP Pavillion Dv5-1199ec: C2D 8400, 4GB RAM, GF9600 GT, 320GB Windows 7 RC CZ.


stř 03.9.2008, 6:56
Profil

Registrován: 09/2008
Příspěvky: 5
Příspěvek Re: Jak uvést eee901 do továrního nastavení?
Já jsem kupoval poslední kus, a nějak mi to asi zapoměli přibalit. Mohl bys mi udělat ISO obraz a uploadnout mi ho někam??? Díky moc


stř 03.9.2008, 12:18
Profil

Registrován: 07/2008
Příspěvky: 273
Příspěvek Re: Jak uvést eee901 do továrního nastavení?
1) mám starou verzi dvd, tzn. 8gb disk ti naformátuje jako 16gb.
2) nemám kam bych nahrál ISO DVD a ani takovou upload rychlost, abych to neuploadoval týden. Zkus spíš napsat, či zavolat buď tam kde jsi ho kupoval, nebo na asus.

_________________
Apple Macbook black 13,3" C2D 2,4GHz, 4GB RAM, 320GB HDD MacOS X 1.6 Snow Leopard
HP Pavillion Dv5-1199ec: C2D 8400, 4GB RAM, GF9600 GT, 320GB Windows 7 RC CZ.


stř 03.9.2008, 12:49
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
 cron


Powered by phpBB © phpBB Group, designed by V. Trushkin, český překlad – phpBB.cz

Doporučujeme: Bazar nevyužitých slevových kupónů a voucherů, Sluchátka MePaBlu