Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 Jak taktovat eee701 :: Zobrazit téma MujEEE.cz - uživatelské fórum
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je úte 06.12.2016, 10:13



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 
 Jak taktovat eee701 
Autor Zpráva

Registrován: 11/2008
Příspěvky: 10
Příspěvek Jak taktovat eee701
Zdravím, mám ten nejstarší eee701 4Gb a postupem času jsem přišel na to, že je třeba menšího taktování. A proto žádám o radu jak a co na kolik přetaktovat, nemám s tím vůbec žádné zkušenosti. Přeci jenom hry se hodí ve volné chvíli, tak aby alespoň něco běhalo. Předem mockrát díky


ned 25.1.2009, 20:23
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 05/2008
Příspěvky: 323
Bydliště: Tož někde u práglu
Příspěvek Re: Jak taktovat eee701
Mocný gůgl napoví, jako vzdycky vsechno ví. EEECTL doporučí, za kvalitu však neručí. Kdybys chtěl ty vědět víc, klikni hledat, víc už nic.

_________________
EEE 701 Blue(BT,Flash )->EEE 901 Black-2gb RAM, 64GB Runcore, TouchScreen, W7->
Compaq110c-burned in hell -> Lenovo S12 ION ->Asus EEE 1215N -> HP Probook4320s
N6300->htc S710->HTC 3G->HTC TP->HTC TP2->Samsung Galaxy S


pon 26.1.2009, 14:06
Profil ICQ

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 700
Příspěvek Re: Jak taktovat eee701
Jj,kolega to i zveršoval :-) Prográmek eeectl si stáhni a je to.Můžeš ve třech krocích měnit frekvenci procesoru.Max. se dostaneš na těch 900 MHz,tak jak je procesor vyroben.Jde tam řídit větrák-otáčky a tuším podsvícení displeje.Mohu jen doporučit.Rozdíl ve výkonu,zejména tedy pro hry je markantní !!! Nic nepokazíš,funguje to bezvadně.

_________________
Acer Aspire One D150.Atom N280 1,66GHz,2GB RAM-Kingston HyperX,160GB HDD.Eee 901,SSD 32 GB Runcore,2 GB RAM-Kingston HyperX.Archos 5 Internet Tablet.


pon 26.1.2009, 17:47
Profil

Registrován: 11/2008
Příspěvky: 10
Příspěvek Re: Jak taktovat eee701
Zdravím mockrát díky i za super zveršovanou podobu


úte 27.1.2009, 18:48
Profil

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 700
Příspěvek Re: Jak taktovat eee701
Funguje to tedy?

_________________
Acer Aspire One D150.Atom N280 1,66GHz,2GB RAM-Kingston HyperX,160GB HDD.Eee 901,SSD 32 GB Runcore,2 GB RAM-Kingston HyperX.Archos 5 Internet Tablet.


úte 27.1.2009, 19:00
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  



Powered by phpBB © phpBB Group, designed by V. Trushkin, český překlad – phpBB.cz

Doporučujeme: Bazar nevyužitých slevových kupónů a voucherů, Sluchátka MePaBlu