Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 Jak 100% využít pamět grafické karty? :: Zobrazit téma MujEEE.cz - uživatelské fórum
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je pon 23.1.2017, 18:52



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 32 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
 Jak 100% využít pamět grafické karty? 
Autor Zpráva

Registrován: 01/2009
Příspěvky: 10
Příspěvek Re: Jak 100% využít pamět grafické karty?
Tak jsem to vyzkoušel, bohužel jsem kartu netestoval přez žádné testy. Ale zapnul jsem si hru NFSU2 a řekl bych, že hra byla hratelnější... nic méně 100% plynulé to stále nebylo.

Tady dávám link na ovladače pro 1000 a 901
http://www.netbookfiles.com/index.php?act=download&id=239


ned 07.6.2009, 21:05
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 03/2009
Příspěvky: 48
Bydliště: Plzeň
Příspěvek Re: Jak 100% využít pamět grafické karty?
peca007 píše:
No, neumet dneska anglicky je skoro na povazenou (jestli se ji konecne nenaucit). Kazdopadne jako obvykle pomuze Google, tentokrat translator.

Eh :shock: Já umim anglicky, rozumim tomu jakž takž.. zbytek přeložim v Google Trans. ale já myslel aby sme se nějak poradili, jak to zkusit atd atd!

No já se do toho zatím moc nehrnu.. v tom POSTU je dost informací, něco se tam píše že předtim musíš ještě odinstalovat nějaky drivery.. :| takže to asi nebude tak snadný

_________________
Éčko 1000h, 2GB ram, Black edition


pon 08.6.2009, 14:44
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Registrován: 01/2009
Příspěvky: 10
Příspěvek Re: Jak 100% využít pamět grafické karty?
musej se odinstalovat ovladace na grafarnu, ale je z toho pak poradnej bordel


pon 08.6.2009, 16:05
Profil

Registrován: 03/2009
Příspěvky: 20
Příspěvek Re: Jak 100% využít pamět grafické karty?
tak jsem to nainstaloval,ale nemůžu se pořád zbavit rozlišení po reseetu, pořád mi to nabíhá v rozlišení 1000x600, když přepíšu nastavení tak to vyhodí nějakou chybu, nemáte s tím někdo zkušenost?

_________________
Asus EEE 1000H Black,2GB RAM,Win XP SP3


pon 08.6.2009, 16:24
Profil ICQ

Registrován: 01/2009
Příspěvky: 10
Příspěvek Re: Jak 100% využít pamět grafické karty?
To se mi taky stalo, nějak jsem to vyřešil ... ale rozhodně na to neexistuje jasná odpověď ... jen se to snaž zkoušet
Jaký z toho máš pocity? Myslíš, že to běží líp?


pon 08.6.2009, 17:47
Profil

Registrován: 03/2009
Příspěvky: 20
Příspěvek Re: Jak 100% využít pamět grafické karty?
řekl bych že je to určitě rozdíl, od těch oficiálních. Jen mě trápí to rozlišení po resetu se to musí znovu nastavit. Je ovladač ve verzi 3 i pro 1000H?

_________________
Asus EEE 1000H Black,2GB RAM,Win XP SP3


pon 08.6.2009, 17:53
Profil ICQ

Registrován: 01/2009
Příspěvky: 10
Příspěvek Re: Jak 100% využít pamět grafické karty?
Přiznám se, že verzi typu 1,2,3 jsem si vůbec nevšiml ... načem si vypozoroval zlepšení?


pon 08.6.2009, 17:57
Profil

Registrován: 03/2009
Příspěvky: 20
Příspěvek Re: Jak 100% využít pamět grafické karty?
Pokud prolezeš celý téma tak narazíš na V2 a V3. Rychlejší a lepší vykreslování oken,drobný posun k lepšímu ve hrác, a celkem bych řekl i svižnější práce s celým systémem....

_________________
Asus EEE 1000H Black,2GB RAM,Win XP SP3


pon 08.6.2009, 18:03
Profil ICQ
Uživatelský avatar

Registrován: 03/2009
Příspěvky: 48
Bydliště: Plzeň
Příspěvek Re: Jak 100% využít pamět grafické karty?
zajímavý.. na tom forumu i píšou o tom, jak to zpravit aby to neházelo špatný rozlíšení.. jestli se to někomu povede všechno bez problémů.. půjdu do toho taky..!

Zkusím prolez to vlákno na eeeuser.com třeba tam něco bude ;)

_________________
Éčko 1000h, 2GB ram, Black edition


pon 08.6.2009, 20:42
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Uživatelský avatar

Registrován: 02/2009
Příspěvky: 118
Příspěvek Re: Jak 100% využít pamět grafické karty?
lukas.manak: Predpokladam, ze tim 1000x600 myslis 1024x600, ale nepises co mas za stroj. Zrejme nejaky s jinym rozlisenim. Kazdopadne na tom foru v CKD (FAQ) pisou, at si nastavis vychozi rozliseni v AsTray (to je asi nejaka utilitka, ktera beha na Eee).

Ja se k vam s testovanim nepridam, bo Eee je manzelky, nehodlam ji ho rozprasit, nechce mi ho pujcovat a hlavne se ucim na zkousku :-P


úte 09.6.2009, 11:42
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 32 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
 cron


Powered by phpBB © phpBB Group, designed by V. Trushkin, český překlad – phpBB.cz

Doporučujeme: Bazar nevyužitých slevových kupónů a voucherů, Sluchátka MePaBlu