Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 Internet Explorer 8 :: Zobrazit téma MujEEE.cz - uživatelské fórum
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je čtv 19.10.2017, 9:11



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 
 Internet Explorer 8 
Autor Zpráva

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 700
Příspěvek Internet Explorer 8
Máte už? Jak jste spokojeni?Já po třech dnech odinstaloval a vrátil se k sedmičce.Ta proklamovaná RYCHLOST nového jádra se u mě projevila tak otřesným scrollováním na webech,že jsem měl pocit,že mám v ntb Pentium166MHz. Nikde jsem nenašel žádné nastavení,které by to eliminovalo.Co Vy ostatní?

_________________
Acer Aspire One D150.Atom N280 1,66GHz,2GB RAM-Kingston HyperX,160GB HDD.Eee 901,SSD 32 GB Runcore,2 GB RAM-Kingston HyperX.Archos 5 Internet Tablet.


stř 06.5.2009, 19:53
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 413
Bydliště: NSA
Příspěvek Re: Internet Explorer 8
Já byl dicky zarytej IEčkář a nadevše miloval IE6, po hodince co vyšla IE7 jsem přešel na Operu a maximální spokojenost. Nové IE sou doslova SW odpad (používám jen na pos*aný MSí přetížený weby, co jinde nejedou) a ani ty záložky ho nezachrání (to je jen pro FF->IE úchyláky). Ano, IE6 byl nejlepší prohlížeč všech dob, ale přeci jen je už leta starý, takže jedině Opera - mam jí i na EEE a maximální spokojenost. Upřímě řečeno nějaké IE 8, 9, 89... mě už nevzrušuje...

_________________
* EEE PC 901 Green


stř 06.5.2009, 20:16
Profil Zobrazit autorovy stránky

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 700
Příspěvek Re: Internet Explorer 8
.... z čehož je zřejmé,že o i IE8 jsi jenom četl,že vyšel.Mě zajímají zkušenosti s používáním.Promiň kamaráde.

_________________
Acer Aspire One D150.Atom N280 1,66GHz,2GB RAM-Kingston HyperX,160GB HDD.Eee 901,SSD 32 GB Runcore,2 GB RAM-Kingston HyperX.Archos 5 Internet Tablet.


stř 06.5.2009, 20:47
Profil

Registrován: 07/2008
Příspěvky: 185
Příspěvek Re: Internet Explorer 8
Ja tedy v take nepouzivam Ie8, ale jen jeho jadro pro nadstavbu Maxthon. Ale kdyz jsem to testoval, tak jsem zadny problemy nevidel, scrolovalo to standartne bez problemu. Je teda ale fakt, ze to, co mi makalo bez problemu na Ie6, to teda na Ie8 ma problemy obrovsky ..... ale to se jedna o funkce webovych scriptu.
Budes mit chybu nekde v Matrixu.

_________________
Asus Eee 1000H White, 2GB RAM, 160GB HDD, Windows 7 Ultimate


stř 06.5.2009, 22:00
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
 cron


Powered by phpBB © phpBB Group, designed by V. Trushkin, český překlad – phpBB.cz

Doporučujeme: Bazar nevyužitých slevových kupónů a voucherů, Sluchátka MePaBlu