Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 instalacka XP a BSOD :: Zobrazit téma MujEEE.cz - uživatelské fórum
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je úte 23.5.2017, 14:46



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 
 instalacka XP a BSOD 
Autor Zpráva

Registrován: 04/2008
Příspěvky: 25
Příspěvek instalacka XP a BSOD
mam Asus EEE PC 4G... nasiel som navod ako na USB dostat instalacku XP cez ktoru nainstalujem wokna na EEEcko... skusil som podla navodu nahodit full XP pro cz.. vsetko sa podarilo nahodit na USB.. potom som dal nabootovat.. zacalo nahravat vsetky drivre atd... potom dole napisal "Spousti se Windows XP Setup" a zrazu skocilo BSOD "Level3_initializing_failed" atd....

skusal som aj orezanu verziu XP ale presne to iste sa stalo...

vie mi niekto povedat preco mi tam skace BSOD a neda sa mi na EEE nainstalovat ziadny windowz?

zostavu EEEcka mam v podpise

_________________
ASUS EEE 701 4G Black + Kingston 2GB 667mhz + Apacer 16GB class6 + Ubuntu EEE 8.04


ned 28.9.2008, 11:48
Profil ICQ
Uživatelský avatar

Registrován: 02/2008
Příspěvky: 921
Bydliště: mám
Příspěvek Re: instalacka XP a BSOD
Garcia: ono takto se tezko docela radi. Co mas za verzi Woken - jaky je jejich puvod, zkousel si treba SP1, SP2? Rozhodne bych nedoporucoval delat z nejakych orezanych XP, ale pekne original full verze.

_________________
-=:: Lepší být souzen jedním, než nesen čtyřmi ::=-

Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku ."

Dell XPS Studio 13, HP Mini 5103, Apple iPad 16GB CZ


ned 28.9.2008, 21:08
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Registrován: 04/2008
Příspěvky: 25
Příspěvek Re: instalacka XP a BSOD
S4T4N: testovane na XP Pro CZ origos... tam je BSOD s pci.sys ale uz som zistil ze do asus eee sa musi dat XP z SP2 a vyssie.. bez SP a s SP1 nastava problem s pci.sys..

tak isto som skusal aj tu na fore uvedene osekane "WinXP přímo ASUS EEE! Zabírají 27MB RAM a 215MB na HDD!!".... tam vykazovalo BSOD na nezmyselnu chybu....

ale uz som to vyriesil ked som na externy HDD box napojil DVD-romku a instalacia uz prebehla v pohode...

takze mozte LOCK..

_________________
ASUS EEE 701 4G Black + Kingston 2GB 667mhz + Apacer 16GB class6 + Ubuntu EEE 8.04


ned 28.9.2008, 21:30
Profil ICQ
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
 cron


Powered by phpBB © phpBB Group, designed by V. Trushkin, český překlad – phpBB.cz

Doporučujeme: Bazar nevyužitých slevových kupónů a voucherů, Sluchátka MePaBlu