Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 instalace XP na eee901 z přiloženého cd :: Zobrazit téma MujEEE.cz - uživatelské fórum
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je ned 28.5.2017, 14:12



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 13 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
 instalace XP na eee901 z přiloženého cd 
Autor Zpráva

Registrován: 09/2009
Příspěvky: 1
Příspěvek instalace XP na eee901 z přiloženého cd
zkoušel jsem obnovit systém z přiložreného cd podle návodu,
při stisknutí klávesy esc při zapnutí počítače se nic neděje . nevite nekdo co stím


čtv 03.9.2009, 9:25
Profil

Registrován: 06/2008
Příspěvky: 153
Příspěvek Re: instalace XP na eee901 z přiloženého cd
Klávesa esc se musí stisknout při úvodní obrazovce, ne hned po zapnutí. Lepší je stisknout jí opakovaně, určitě to půjde.


čtv 03.9.2009, 14:35
Profil

Registrován: 08/2009
Příspěvky: 14
Příspěvek Re: instalace XP na eee901 z přiloženého cd
Klidně i podržet až do objevení nabídky...


čtv 03.9.2009, 21:00
Profil

Registrován: 07/2009
Příspěvky: 18
Příspěvek Re: instalace XP na eee901 z přiloženého cd
Jestli to je stejné jako u 1000H, tak u mě jsem musel nejdřív do BIOSu a ten opustit a při tom restartu už mi to chytlo okamžitě. Ale já to musim takhle snad dělat pokaždý, když chci bootovat z něčeho jiného než je HDD.


čtv 03.9.2009, 21:47
Profil

Registrován: 08/2008
Příspěvky: 43
Příspěvek Re: instalace XP na eee901 z přiloženého cd
Dneska se mi sekly Wokna a už ani nenaběhnou. Takže koukám jak to vyřešit. Zajímá me, jak je to s instalací z toho DVD.
Zformátuje se C a wokna se nainstalují tak jak byly při koupit notebooku?
Je nutné zadávat nějaký serial? Jeslti bylo to číslo na samolepce ze spodu, tak na ní už nic nevyčtu, jelikož je pěkně jetá.
Nemám externí mechaniku, takže jí musím koupit. Jak jsem vyčetl, tak z usb flashky jdou instalovat jiný verze XP a ne ta co je na dodaném DVD.


pon 11.1.2010, 14:30
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 05/2008
Příspěvky: 323
Bydliště: Tož někde u práglu
Příspěvek Re: instalace XP na eee901 z přiloženého cd
Není... :-) strčíš do ext. mechaniky, při bootovani mačkaš esc, vyberes zdroj tu mechaniku, az sete to zepta bootovat z mechaniky -> zmacknete nejaky tlacitko, tak nejaky zmacknes, a pak se te to akorat zepta jesli si ses jistej ze to chces udelat :) operace = cca 8minut amas nainstalovano jako kdyz si to koupil :)

_________________
EEE 701 Blue(BT,Flash )->EEE 901 Black-2gb RAM, 64GB Runcore, TouchScreen, W7->
Compaq110c-burned in hell -> Lenovo S12 ION ->Asus EEE 1215N -> HP Probook4320s
N6300->htc S710->HTC 3G->HTC TP->HTC TP2->Samsung Galaxy S


pon 11.1.2010, 15:19
Profil ICQ

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 700
Příspěvek Re: instalace XP na eee901 z přiloženého cd
Ovšem s tím licenčním číslem máš problém,protože XPčka bez zadání serialu PŘI instalaci NENAINSTALUJEŠ.Nemýlím-li se.Proč sis ten serial neopsal?Já osobně každý štítek přelepím průhlednou izolepou.Aby za chvilku nebyl "jetý".

EDIT: Satyres,tím "není" myslíš,že není třeba zadávat serial? No,nevím,nevím.Už si nepamatuju,jak jsem to měl na éčkách,ale myslím,že na DVD je instalačka systému,ale serial se zadává,ne? Ale můžu se plést.

_________________
Acer Aspire One D150.Atom N280 1,66GHz,2GB RAM-Kingston HyperX,160GB HDD.Eee 901,SSD 32 GB Runcore,2 GB RAM-Kingston HyperX.Archos 5 Internet Tablet.


pon 11.1.2010, 16:55
Profil

Registrován: 09/2008
Příspěvky: 178
Bydliště: Šumperk
Příspěvek Re: instalace XP na eee901 z přiloženého cd
Serial se zadává vždycky při instalaci. ;) (Ve druhé fázi - po zkopírování instalačních souborů a restartu PC)

Pokud se obnovuje z přiloženého DVD, tak se serial nezádává, protože se jen obnoví bitová kopie disků.


pon 11.1.2010, 17:23
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Registrován: 08/2008
Příspěvky: 43
Příspěvek Re: instalace XP na eee901 z přiloženého cd
Tak jsem si půjčil mechaniku a za chvíli jdu instalovat. Večer jsem ještě zkusil udělat bootovací flash z orig CD XP a trochu jsem wokna na eee rozjel. napadlo mě to,že kdyby se podařilo udělat bootovací flashka z toho přiloženého DVD, tak bych už příště nemusel k instalaci woken shánět mechaniku. Ty ořezaný XP co jsou tady v diskuzi si instalovat nechci.


úte 12.1.2010, 12:26
Profil

Registrován: 08/2008
Příspěvky: 106
Příspěvek Re: instalace XP na eee901 z přiloženého cd
ak je zapnuty Boot booster, start EEE je taky rychly, ze ESC nereaguje, resp. je problem ho zachytit. Je lepsie po starte stlacat F2 a dostat sa do BIOSU a tam potom Boot booster vypnut.


úte 12.1.2010, 12:41
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 13 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
 cron


Powered by phpBB © phpBB Group, designed by V. Trushkin, český překlad – phpBB.cz

Doporučujeme: Bazar nevyužitých slevových kupónů a voucherů, Sluchátka MePaBlu