Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 Instalace Vist na Asusu 1000H :: Zobrazit téma MujEEE.cz - uživatelské fórum
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je stř 24.5.2017, 17:28



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 
 Instalace Vist na Asusu 1000H 
Autor Zpráva

Registrován: 08/2008
Příspěvky: 1
Příspěvek Instalace Vist na Asusu 1000H
Zdárek, můžu se zeptat, jak mám nainstalovat Visty z USB Flash disku, můžu postupovat pomocí návodu

viz http://www.mujeee.cz/navody/2008-05-16/ ... -klicenky/

?

A pokud bych chtěl vrátit znova OS zpátky, tak z CDčka co bylo v krabici, tak jeho obsah zkopíruji na Flashku ? a zas budu postupovat podle návodu nebo jak ? díky


sob 30.8.2008, 18:17
Profil

Registrován: 08/2008
Příspěvky: 28
Příspěvek Re: Instalace Vist na Asusu 1000H
S tímto ti neporadím, ale jen tě chci varovat, že instalace Vist je na tohohle prcka zbytečná. A jestli to chceš "JEN" zkusit jak to bude vypadat, tk je to fakt ztrta času. 1000H mám taky :)


sob 30.8.2008, 22:37
Profil

Registrován: 08/2008
Příspěvky: 40
Bydliště: Praha
Příspěvek Re: Instalace Vist na Asusu 1000H
hehe dyt se na tom drbou i xpcka proc a to chces prat visty :)))

_________________
Asus EEE PC 1000H upgrade 2gb 667, 320gb WD mega ultra speedy
Logitech VX Nano
Genius SlimStar
external 200GB, 80GB
external DVD RW lightscribe


sob 30.8.2008, 23:51
Profil ICQ

Registrován: 08/2008
Příspěvky: 106
Příspěvek Re: Instalace Vist na Asusu 1000H
Pred instalaciou by som rozsiril RAM-ku na 2 GB. Moje osobne skusenosti hovoria, ze 1 GB je malo. Moze to chodit dobre, ked sa este spravia podobne opatrenia na zrychlenie ako u XP.


ned 31.8.2008, 8:41
Profil

Registrován: 08/2008
Příspěvky: 2
Příspěvek Re: Instalace Vist na Asusu 1000H
Mám sice 901. ale to je celkem jedno, makaj s 1000. stejně (krom HD u Háčka). XP na nich běží jakžtakž bez problémů, tak proč tam cpát Visty? Připadá mi to jako masochizmus. Nejdřív přikoupit ramku (aby se to aspoň trochu hýbalo), pak přikoupit Visty (pokud tam nebudeš cpát crack) a nakonec si k práci najít ještě nějakého koníčka který by ti vyplnil čas při čekání na cokoliv. Zkus si je nejdřív nainstalovat na nějaký starší noťas s podobnými parametry a nemusíš se mordovat s bootváním z flashky.


úte 02.9.2008, 21:23
Profil

Registrován: 05/2008
Příspěvky: 6
Bydliště: Olomouc
Příspěvek Re: Instalace Vist na Asusu 1000H
Mam 1000H ram mam 2GB visty jsem tam natahnul z externi mechaniky, sidce behaji bez problemu ale xp jsou sviznejsi , zase jsem se vratil na xp


stř 03.9.2008, 9:43
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
 cron


Powered by phpBB © phpBB Group, designed by V. Trushkin, český překlad – phpBB.cz

Doporučujeme: Bazar nevyužitých slevových kupónů a voucherů, Sluchátka MePaBlu