Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 Indikátor baterie :: Zobrazit téma MujEEE.cz - uživatelské fórum
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je stř 18.1.2017, 12:02



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 
 Indikátor baterie 
Autor Zpráva

Registrován: 01/2009
Příspěvky: 2
Bydliště: Olomouc
Příspěvek Indikátor baterie
Zdravím

Mám na svém EEE1000H problém s baterií. Po měsíci používání nějak přestal hlásit skuteečný stav baterie. Stále ukazuje 0 procent, at uz jede na baterii nebo na adapter. Prestoze hlasi 0 procent, tak na nem treba hodinu delam, ale pak kdyz mi usne, tak uz ho nevzbudim jinak nez pres adapter, protoze si mysli, ze je vybity. Setkal se s tim nekdo?
Mam pocit ze se to stalo pote co jsem instaloval service pack, ale nejsem si jisty.

Diky


čtv 22.1.2009, 17:28
Profil

Registrován: 12/2008
Příspěvky: 63
Příspěvek Re: Indikátor baterie
Nevím jak si to nainstaloval, ale obecně nemám dobrou zkušenost z instalaci SP na jiný, než čistý systém.

_________________
Eee PC 1000H


čtv 22.1.2009, 23:37
Profil

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 700
Příspěvek Re: Indikátor baterie
Také záleží o který se jedná Service pack a o jaké Windows(Vista,XP ? Home? Profi?).
Obecně ale můžu říct,že SP3 jsem instaloval spoustě lidem na různě dlouhou dobu běžící XPčka jak Home,tak Profi a nikdy jsem žádný problém nezaznamenal.Krom jednoho známého,kde se po installu již nepodařilo spustitt počítač.Měl tam jednu z těch super ultra ultimate black edition vytuněných verzí XPček stažených z netu.Po čisté nové instalaci vše v pořádku.

Zkus přeinstalovat systém načisto a uvidíš.

_________________
Acer Aspire One D150.Atom N280 1,66GHz,2GB RAM-Kingston HyperX,160GB HDD.Eee 901,SSD 32 GB Runcore,2 GB RAM-Kingston HyperX.Archos 5 Internet Tablet.


pát 23.1.2009, 16:57
Profil

Registrován: 01/2009
Příspěvky: 2
Bydliště: Olomouc
Příspěvek Re: Indikátor baterie
Mám Win XP přímo od výrobce a SP3, který jsem nainstaloval automaticky z Windows Update. Tipuju, že to bude na reklamaci, protože se to chová fakt divně, někdy to ukazuje i 90 procent a vzápětí zahlásí, že baterie je zcela vybitá a nepomůže ani několik hodin nabíjení. Takže v podstatě už pracuju jen přes adaptér.


sob 24.1.2009, 12:38
Profil

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 700
Příspěvek Re: Indikátor baterie
Tak v tom případě bych to viděl také na tu reklamaci.

_________________
Acer Aspire One D150.Atom N280 1,66GHz,2GB RAM-Kingston HyperX,160GB HDD.Eee 901,SSD 32 GB Runcore,2 GB RAM-Kingston HyperX.Archos 5 Internet Tablet.


sob 24.1.2009, 14:15
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 01/2009
Příspěvky: 31
Příspěvek Re: Indikátor baterie
Tak ja bych nejdriv zkusil obnovit system k datumu, kdy se to stalo. Pak bych zkusil z cd reinstalovat system.
PS Ja mam taky LITRA a system uz mi byl dodan ve verzi WIN XP SP3.

_________________
Welcome to CRUEL world.
ASUS EEE 1000H XP


úte 27.1.2009, 10:47
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
 cron


Powered by phpBB © phpBB Group, designed by V. Trushkin, český překlad – phpBB.cz

Doporučujeme: Bazar nevyužitých slevových kupónů a voucherů, Sluchátka MePaBlu