Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 ikona na ploše :: Zobrazit téma MujEEE.cz - uživatelské fórum
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je stř 24.5.2017, 17:31



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 
 ikona na ploše 
Autor Zpráva

Registrován: 06/2008
Příspěvky: 9
Příspěvek ikona na ploše
mám 901 s XP SP3 a mám takový drobný problém nedaří se mi z plochy odstranit ikonu "My bluetooth places".nejde odstranit nejde jí změnit ikona a když jí přesunu do "panelu snadné spuštění" tak se tam udělá akorát zástupce. už fakt nevím co s ní...


stř 30.7.2008, 11:39
Profil

Registrován: 07/2008
Příspěvky: 60
Příspěvek Re: ikona na ploše
Tak to ses teda pekne v pr###i tu totiz jde odstranit pouze registrama a po odstraneni ti nebude moc fachat ten soft pro BT... ta je tam napevno. *8* *8* *257* *257*

_________________
______________|My EEE PC 901|_______________
|Ram:1gb|SSD:Original|Os:Se7en_vLited|16GB SD|
|-|Error aneb: Kde udělali soudruzi z NDR chybu?|-|
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯


stř 30.7.2008, 12:57
Profil

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 1
Příspěvek Re: ikona na ploše
Odstranit ikonu BT Places z plochy je možné více způsoby, můžeš zkusit nějaký software pro úpravu ikon, nebo přes registry. Není pravda, že si tím poškodíš SW pro Bluetooth, ikony plochy jsou samostatně uloženy v registrech a jejich změna neovlivní funkčnost SW. Postup co popíšu jsem mohl otestovat jen ve Vista, ale protože cesta k registrům plochy je stejná pro oba systémy, mělo by to fungovat i pro XP.

Otevři si Editor Registru (tlačítko Windows + R), napiš regedit a enter. Projdi registry a najdi
Kód:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\explorer\Desktop\NameSpace

V adresáři NameSpace je několik složek. Klikni na každou, dokud v okně napravo v sloupci Data neuvidíš něco jako My Bluetooth Place. To je hledaná nežádoucí složka. Doporučuji si registr zálohovat (pravé klepnutí na složku - Exportovat a uložit). Po zálohování složku odstraň. Pak už jen stačí aktualizovat plochu a je to.

Pokud budeš potřebovat ikonu zase zobrazit, tak jen otevři zálohu a aktualizuj plochu.


pon 20.10.2008, 12:11
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
 cron


Powered by phpBB © phpBB Group, designed by V. Trushkin, český překlad – phpBB.cz

Doporučujeme: Bazar nevyužitých slevových kupónů a voucherů, Sluchátka MePaBlu