Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 ikona na ploše :: Zobrazit téma MujEEE.cz - uživatelské fórum
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je pon 23.1.2017, 14:32



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
 ikona na ploše 
Autor Zpráva

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 700
Příspěvek Re: ikona na ploše
Jj,zejména doporučuji pročíst CELÝ článek,Mařenko,v jiném vlákně jsem radil,jak udržuju systém v kondici.Tady to máš podrobněji.

_________________
Acer Aspire One D150.Atom N280 1,66GHz,2GB RAM-Kingston HyperX,160GB HDD.Eee 901,SSD 32 GB Runcore,2 GB RAM-Kingston HyperX.Archos 5 Internet Tablet.


ned 06.9.2009, 16:50
Profil

Registrován: 08/2009
Příspěvky: 13
Příspěvek Re: ikona na ploše
nejlepsi je odinstalovat ovladac a pouzit toto :
1. Odinstalovad WIDCOMM drivery
2. V notepadu otevřít soubor c:\WINDOWS\inf\bth.inf a doplnit do sekce [Manufacturer] následující řádek

Azwave=Azwave, NT.5.1

a za řádek
;————- Device section – Start ———————–
doplnit
[Azwave.NT.5.1]
BT253= BthUsb, USB\Vid_0b05&Pid_b700

3. Uložit, zavřít a zapnout přes Fn+F2 Bluetooth a počkat, až se natáhnou ovladače od Microsoftu.
Mam 901 a 100% spokojenost a navic se tim usetri i misto na ssd


pát 11.9.2009, 16:34
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
 cron


Powered by phpBB © phpBB Group, designed by V. Trushkin, český překlad – phpBB.cz

Doporučujeme: Bazar nevyužitých slevových kupónů a voucherů, Sluchátka MePaBlu