Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 iaStor.sys nebyl nalezen ... :: Zobrazit téma MujEEE.cz - uživatelské fórum
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je pát 20.1.2017, 20:01



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 
 iaStor.sys nebyl nalezen ... 
Autor Zpráva

Registrován: 04/2008
Příspěvky: 22
Příspěvek iaStor.sys nebyl nalezen ...
Neviete co to moze znamenat ? Stale mi to vypisuje pri instalacii win xp z usb kluca hned ako sa kopiruju prve veci ... pritom som daval full instalaciu ...


pát 04.4.2008, 15:25
Profil ICQ
Uživatelský avatar

Registrován: 02/2008
Příspěvky: 921
Bydliště: mám
Příspěvek Re: iaStor.sys nebyl nalezen ...
Zjevne spatny postup pri vytvareni instalacky. Alespon to je patrno z tohoto:

:arrow: http://forum.eeeuser.com/viewtopic.php?id=20702

_________________
-=:: Lepší být souzen jedním, než nesen čtyřmi ::=-

Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku ."

Dell XPS Studio 13, HP Mini 5103, Apple iPad 16GB CZ


pát 04.4.2008, 15:43
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Registrován: 04/2008
Příspěvky: 22
Příspěvek Re: iaStor.sys nebyl nalezen ...
Hm ja som to bral podla tochto navodu co je na tejto site , slovensky distributor nemal by to byt zly postup .Dik za link idem nastudovat

toto je ta site
http://www.eee-pc.sk/index.php?option=c ... Itemid=114


pát 04.4.2008, 23:47
Profil ICQ

Registrován: 04/2008
Příspěvky: 22
Příspěvek Re: iaStor.sys nebyl nalezen ...
no takze som dostal xxpcko cez externu cd mechaniku , trvalo to podla mna dost dlho okolo hodiny a pol ... system ide rychlo ale nespravte taku chybu ako ja ze som kupil kartu sdhc 4 gb ale class 2 , nemal som kde v rychlosti kupit ale strasne je pomala to Vam poviem ... potreboval by som vsak radu ak mam na mojom velkom notase original xp a ten isty som hodil aj do asusu co sa stane ak ho aktivujem ak bude napriklad na dvoch systemoch zapojeny sucastne a budu na nete nahodou sa to prihlasi na nejake aktualizacie co potom , nezisti si sam ze pod jednym kodom sa pouzivaju dva a bude to nieco vypisovat ...
Otec ide do nemecka a nevie s pocitacmi riesit odklikne hocico a potom nahodou sa uplne zastavi cinnost...


sob 05.4.2008, 17:35
Profil ICQ

Registrován: 03/2008
Příspěvky: 14
Bydliště: Praha
Příspěvek Re: iaStor.sys nebyl nalezen ...
Zaleží na klíči, kterej používáš(máš na velkym ntb). Jestli je to OEM licence, tak není problém. Vypadá to, že je to OEM, protože jinou by ti to asi nepustilo dál..
Stačí místo aktivace po netu dát aktivaci po telefonu..Je to sice vopruz ťukat těch x čísel do telefonu, ale funguje to bez problémů. *2*

_________________
S černym éčkem je svět hned barevnější:-)


sob 05.4.2008, 19:59
Profil ICQ
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  



Powered by phpBB © phpBB Group, designed by V. Trushkin, český překlad – phpBB.cz

Doporučujeme: Bazar nevyužitých slevových kupónů a voucherů, Sluchátka MePaBlu