Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 Hry ve WIN7 :: Zobrazit téma MujEEE.cz - uživatelské fórum
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je stř 24.5.2017, 13:45



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 18 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
 Hry ve WIN7 
Autor Zpráva

Registrován: 01/2010
Příspěvky: 5
Bydliště: Ostrava
Příspěvek Hry ve WIN7
Zdravím Vás
Jaké hry jste rozjeli na EEE PC s OS Windows 7? Zkoušel jsem worms world party, ale bez úspěchu (chyba v rozlišení). Nepomohlo nastavení rozlišení na 800x600, spuštění hry v módu Windows XP, spuštění hry v rozlišení 640x480. Na fóru jsem našel pouze seznam her, které běží ve win XP.


pát 29.1.2010, 15:45
Profil

Registrován: 01/2010
Příspěvky: 19
Příspěvek Re: Hry ve WIN7
Rozjel jsem CS 1.6. I Source,ale ten se neskutečně sekal,asi kuli grafiče.
Ale co rozjedeš na XP by mělo jít i na 7,až na starý hry,nebo pár vyjímek..


pon 01.2.2010, 14:54
Profil

Registrován: 01/2010
Příspěvky: 5
Bydliště: Ostrava
Příspěvek Re: Hry ve WIN7
Před chvíli jsem vyzkoušel taky CS 1.6 a jede v pohodě. Dokonce jsem dnes rozjel i Heroes of Might and magic III.


pon 01.2.2010, 16:09
Profil

Registrován: 01/2010
Příspěvky: 5
Bydliště: Ostrava
Příspěvek Re: Hry ve WIN7
NHL 2002 a Jagged Alliance 2, obě nainstalovány a spuštěny v pohodě. Novější hry bohužel nemám, tak nemohu odzkoušet.


pon 01.2.2010, 17:13
Profil

Registrován: 02/2010
Příspěvky: 7
Příspěvek Re: Hry ve WIN7
není nějak možné dostat na win 7 DOS hry? Vím, že na XP si stačilo nainstalovat DOS Box, ale jak to udělat tady??
A ještě, nevíte, kde by se daly stáhnout nějaké hry pro win 7?
Dík :)


ned 21.2.2010, 12:25
Profil

Registrován: 09/2008
Příspěvky: 178
Bydliště: Šumperk
Příspěvek Re: Hry ve WIN7
No jak, přesně, jak píšeš. :D Nainstaluješ DOS Box a hotovo.


ned 21.2.2010, 20:41
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Registrován: 02/2010
Příspěvky: 7
Příspěvek Re: Hry ve WIN7
to jsem zkoušela :-/ a nejde to, tobě to funguje?


ned 21.2.2010, 22:55
Profil

Registrován: 09/2008
Příspěvky: 178
Bydliště: Šumperk
Příspěvek Re: Hry ve WIN7
Jj, funguje. ;) Zkoušela's režim kompatibility?


pon 22.2.2010, 9:36
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Registrován: 02/2010
Příspěvky: 7
Příspěvek Re: Hry ve WIN7
nemůžeš mi dát prosím nějakej návod? zas tolik se v tom nevyznám.


pon 22.2.2010, 11:50
Profil

Registrován: 09/2008
Příspěvky: 178
Bydliště: Šumperk
Příspěvek Re: Hry ve WIN7
Pravým tlačítkem na ten soubor => Vlastnosti => karta Kompatibilita => Tento program spustit v režimu kompatibility pro: Windows XP (Service Pack 3) => OK a spusť ten soubor (instalačku, předpokládám, že se ti to asi nepodařilo nainstalovat).

Já se teda přiznám, že jsem DOSBox neinstaloval, použil jsem nainstalovanou verzi ještě z XPček a i bez režimu kompatibility mi bez problémů běží. Takže si myslím, že by neměl být problém to nainstalovat.

Snad ti to pomůže. :)


pon 22.2.2010, 15:39
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 18 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
 cron


Powered by phpBB © phpBB Group, designed by V. Trushkin, český překlad – phpBB.cz

Doporučujeme: Bazar nevyužitých slevových kupónů a voucherů, Sluchátka MePaBlu