Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 Hry ve WIN7 :: Zobrazit téma MujEEE.cz - uživatelské fórum
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je stř 24.5.2017, 13:45



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 18 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
 Hry ve WIN7 
Autor Zpráva

Registrován: 02/2010
Příspěvky: 7
Příspěvek Re: Hry ve WIN7
nejde to.. napíše mi to:
this system does not support fullscreen mode. choose "Close" to terminate the application


pon 22.2.2010, 17:29
Profil

Registrován: 09/2008
Příspěvky: 178
Bydliště: Šumperk
Příspěvek Re: Hry ve WIN7
A to ti to nejde nainstalovat, nebo spustit nainstalovany?


pon 22.2.2010, 17:59
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Registrován: 02/2010
Příspěvky: 7
Příspěvek Re: Hry ve WIN7
stáhla jsem si ten DOSbox a snad nainstalovala... a když chci spustit samotnej soubor hra.exe tak se ukáže ta tabulka... nebo se to má nějak spouštět v tom DOSboxu? já fakt nevim, nikdy jsem to nijak nepoužívala


pon 22.2.2010, 18:31
Profil

Registrován: 09/2008
Příspěvky: 178
Bydliště: Šumperk
Příspěvek Re: Hry ve WIN7
Ano, přesně tak. Spustíš dosbox, pak namountuješ disk c třeba příkazem
Kód:
mount c C:\Hry

přepneš se na disk C a spustíš třeba tu hru
Kód:
c:
cd hra
hra.exe


pon 22.2.2010, 23:17
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Registrován: 09/2008
Příspěvky: 43
Příspěvek Re: Hry ve WIN7
Take jsem zkousel Wormsy a rovnez bez uspechu. Vcera jsem zkousel Settlers 2 - 10th anniversary a rovnez nic. To me moc mrzi. Pritom EEE901 na tuto hru hardwarove ma. V cem je tedy problem ? V rozliseni ?

_________________
ASUS EEE901, 2GB RAM, 4 + 8 GB SSD, win7

Samsung Omnia Pro B7610, win mobile 6.5


pát 28.5.2010, 10:11
Profil

Registrován: 05/2010
Příspěvky: 10
Příspěvek Re: Hry ve WIN7
Tak jsem se těšíl, že si konečně na své 1201N zahraju Fallout 1. Bohužel, pod WIN 7, které jsem s noťasem dostal se mi zatím rozchodit nepodařil :-(. Kompatibilita s XP je až od vyšší verze WIN 7, než co mám. Mám HOME.


stř 02.6.2010, 15:23
Profil

Registrován: 07/2010
Příspěvky: 5
Příspěvek Re: Hry ve WIN7
GTA San Andreas, FIFA 07


pát 30.7.2010, 14:52
Profil

Registrován: 12/2010
Příspěvky: 20
Příspěvek Re: Hry ve WIN7
zkoušel někdo Age of Empires 2 ve WIN7?

_________________
HP mini 5102- 2GB ram, 320 GB HDD
Aver TV hybrid volar HX win7


čtv 30.12.2010, 10:05
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 18 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
 cron


Powered by phpBB © phpBB Group, designed by V. Trushkin, český překlad – phpBB.cz

Doporučujeme: Bazar nevyužitých slevových kupónů a voucherů, Sluchátka MePaBlu