Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 HP compaq 110 instalace windows :: Zobrazit téma MujEEE.cz - uživatelské fórum
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je čtv 19.10.2017, 9:12



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 8 ] 
 HP compaq 110 instalace windows 
Autor Zpráva

Registrován: 07/2010
Příspěvky: 4
Příspěvek HP compaq 110 instalace windows
Dobrý den,
dnes jsem si koupil tento notebook s OS win XP home edition. Poprvé jsem ho zapnul a naskočila instalace win XP. Problém je v tom že mi to vždy na začátku zamrzne a nemužu tu instalaci potvdit. Prostě se to v tom menu kde si mužu vybrat English nebo Czech verzi kousne. V biosu vše funguje.
Má někdo nějakou radu? Předem děkuji.


pát 30.7.2010, 19:35
Profil

Registrován: 07/2010
Příspěvky: 5
Příspěvek Re: HP compaq 110 instalace windows
skus nahodit iny os alebo to chod reklamovat


pát 30.7.2010, 21:04
Profil

Registrován: 07/2010
Příspěvky: 4
Příspěvek Re: HP compaq 110 instalace windows
Tak jsem pokročil. Nahrál jsem si windows xp home sp3 na SDkartu a spustil se mi instalátor. Dostal jsem se až do správy disku a tam vidím jen oddíl C (sdkartu). Vůbec tam neni 160gb disk. Nevím kde je chyba, ale ještě chvilku me to bude s... tak poletí z okna!:-)


sob 31.7.2010, 1:07
Profil

Registrován: 07/2010
Příspěvky: 5
Příspěvek Re: HP compaq 110 instalace windows
Ak mas k dispozicii USB kluc, stiahni si nejaky windows XP (.ISO) (do ineho PC) potom do toho PC stiahni tento program... spusti program daj nech naformatuje usbcko a tak vloz tam iso preklikaj sa next next, next,... ked to dokonci pripoj USBcko do "chybneho" notebooku (HP Compaq 110) a daj bootovat z USB.... (u mna pri zapinani stlacas ESC, neviem ako to mas ty) a potom uz len nainstaluj.... malo by to ist... ak nepojde skus resetovat nastavenia biosu a skus znova... ak to nepomoze je jedina cesta -> reklamacia


sob 31.7.2010, 11:00
Profil

Registrován: 07/2010
Příspěvky: 4
Příspěvek Re: HP compaq 110 instalace windows
Děkuju za rady, vyzkouším to. Ten program, na který mě odkazuješ je na Windows7. Já budu instalovat XP, nevadí to?


sob 31.7.2010, 11:21
Profil

Registrován: 07/2010
Příspěvky: 4
Příspěvek Re: HP compaq 110 instalace windows
Tak jsem si stáhl ten program, Windows XP v ISo souboru, ale ten program mi pořád píše, že to není Iso. Zkoušel jsem to převádět přes program PowerISO, ale stejně nic.....


sob 31.7.2010, 13:28
Profil

Registrován: 07/2010
Příspěvky: 5
Příspěvek Re: HP compaq 110 instalace windows
jejda... prepac ja som ti dal program na vytvaranie Windows 7 :D
PE Builder by ti mal pomoct


sob 31.7.2010, 18:31
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 05/2008
Příspěvky: 323
Bydliště: Tož někde u práglu
Příspěvek Re: HP compaq 110 instalace windows
Kdyz vidis sdkartujako C, nemáš něco blbě v biosu nastavenyho?...
zkus takovy to "load default settings".... ;)

_________________
EEE 701 Blue(BT,Flash )->EEE 901 Black-2gb RAM, 64GB Runcore, TouchScreen, W7->
Compaq110c-burned in hell -> Lenovo S12 ION ->Asus EEE 1215N -> HP Probook4320s
N6300->htc S710->HTC 3G->HTC TP->HTC TP2->Samsung Galaxy S


pon 02.8.2010, 9:25
Profil ICQ
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 8 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
 cron


Powered by phpBB © phpBB Group, designed by V. Trushkin, český překlad – phpBB.cz

Doporučujeme: Bazar nevyužitých slevových kupónů a voucherů, Sluchátka MePaBlu