Help !!! Pomoc !!! Hilfe !!!
Autor |
Zpráva |
petrulin1
|
 Re: Help !!! Pomoc !!! Hilfe !!!
Nene Mařenko,v pohodě,já nemyslím,že TY jsi nazvala Vistu špatnou.Ale tvrdí to tisíce lidí různě na webu ve fórech a ani v podstatě nevědí proč to tvrdí.Když se jich zeptáš,tak ti nikdy nikdo neodpoví. Karlosi,na zasekaný OS mám osvědčený recept.Jednou za tři dny promažu balast v TEMPech,v system32/dllcache,v adresáři Win zálohy aktualizačních balíčků,projedu registry CCleanerem,provedu vyčištění disku (systémový nástroj) od bodů obnovy a dalšího smetí a udělám defragmentaci(používám OO Defrag).Složku pro dočasné soubory internet exploreru nastavit na max 50MB.Systém mám po půl roce jako na začátku,pořád ve stejné kondici.Pravdou ale je,že já už nexperimentuji s novými softy.To jsem dělal před osmi lety.Mám svůj oblíbený soft a dle hesla "když to funguje,tak do toho nedrbej" jiný soft nehledám.
_________________ Acer Aspire One D150.Atom N280 1,66GHz,2GB RAM-Kingston HyperX,160GB HDD.Eee 901,SSD 32 GB Runcore,2 GB RAM-Kingston HyperX.Archos 5 Internet Tablet.
|
pát 04.9.2009, 12:25 |
|
 |
mařenka
|
ale ted mě ještě došlo...odolávat... ségře je 22, koupila si noťas před 2 rokama a nikterak jí to nevzalo... skype a mail a víc nepotřebuje. jezdí po světě, užívá si výletů po ČR, koupání, kolo, víkendový pařby a PC bere jako ztrátu času 
_________________ úsměv nic nestojí,ale nas.re tolik lidí,že stojí za to, si ho udržet
|
pát 04.9.2009, 12:25 |
|
 |
mařenka
|
petrulin1 píše: Nene Mařenko,v pohodě,já nemyslím,že TY jsi nazvala Vistu špatnou.Ale tvrdí to tisíce lidí různě na webu ve fórech a ani v podstatě nevědí proč to tvrdí.Když se jich zeptáš,tak ti nikdy nikdo neodpoví. Karlosi,na zasekaný OS mám osvědčený recept.Jednou za tři dny promažu balast v TEMPech,v system32/dllcache,v adresáři Win zálohy aktualizačních balíčků,projedu registry CCleanerem,provedu vyčištění disku (systémový nástroj) od bodů obnovy a dalšího smetí a udělám defragmentaci(používám OO Defrag).Složku pro dočasné soubory internet exploreru nastavit na max 50MB.Systém mám po půl roce jako na začátku,pořád ve stejné kondici.Pravdou ale je,že já už nexperimentuji s novými softy.To jsem dělal před osmi lety.Mám svůj oblíbený soft a dle hesla "když to funguje,tak do toho nedrbej" jiný soft nehledám. v pohodě, já ani se svýma znalostma nemůžu nazvat něco špatné nebo dobré, jenom líbí nebo nelíbí... po malinkatých potížích s ovladačema ve Win 7 jsem naprosto spokojená, a když se mě někdo zeptá, tak řeknu že jsou hezký, prcka snad i zrychlily-no fakt, rychlejc se mi všechno načítá a jedou mi tam i hry co nejely na XP-takže asi lepší grafika nebo co. prostě spokojenost a i to jejich ptaní a navádění -chcete to opravdu udělat? i nabídky možností mě vyhovují. je jasný že někoho kdo PC ovládá profesionálně to vyprudí asi tak, jako kdybych manžovi kecala do řízení jinak rady co jsi dal Karlosovi jdu hned vyzkoušet na pracovním PC
_________________ úsměv nic nestojí,ale nas.re tolik lidí,že stojí za to, si ho udržet
|
pát 04.9.2009, 12:36 |
|
 |
petrulin1
|
No,akorát že ono to chce podchytit a dodržovat hned po nové čisté instalaci.Pokud je ten systém už zasranej moc,tak s tím mnohdy už moc dělat nejde.Ale samozřejmě zkus.
_________________ Acer Aspire One D150.Atom N280 1,66GHz,2GB RAM-Kingston HyperX,160GB HDD.Eee 901,SSD 32 GB Runcore,2 GB RAM-Kingston HyperX.Archos 5 Internet Tablet.
|
pát 04.9.2009, 12:49 |
|
 |
karlos89
|
To já se zas o systém starám, né že ne  CCleaner jsem používal taky, ale teď jsem narazil na výbornou utilitku s názvem "WinUtilities". V portable verzi se nemusí instalovat a zvládne všechno od vyčištění TEMPu, přes registry až třeba po defragmentaci disku. Navíc má i takový vychytávky jako je optimalizace paměti, obnovení smazaných souborů nebo naopak smazání, že už ten soubor neobnoví ani svěcená voda. Rozhodně můžu doporučit, po dnešní defragmentaci zase běhá o něco svižněji  Ale s programy experimentuju pořád no... sice radši sháním portable verze, ale když není, tak i instaluju. Jinak mařenko, mobil v jednadevadesátým byla asi hodně krutá masírka. Jak lze zcela zřetelně vyčíst z mýho nicku, tehdy by mi byl nejspíš úplně, ale úplně k ničemu 
_________________ ASUS EEE 1000HE - tenhle drak fakt stojí za to ;)
|
pát 04.9.2009, 14:07 |
|
 |
mařenka
|
no tak alespoň v něčem jsem napřed 
|
pát 04.9.2009, 14:28 |
|
|