Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 gui mode :: Zobrazit téma MujEEE.cz - uživatelské fórum
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je sob 10.12.2016, 22:20



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 
 gui mode 
Autor Zpráva

Registrován: 09/2008
Příspěvky: 2
Příspěvek gui mode
Nevite proc mam pri instalaci na vyber jen volbu 1 text mode?


úte 30.9.2008, 21:12
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 02/2008
Příspěvky: 921
Bydliště: mám
Příspěvek Re: gui mode
Tezko rict, na jinem PC to taky dela? Pokud ano, tak to asi bude spatne vytvorena instalacka.

_________________
-=:: Lepší být souzen jedním, než nesen čtyřmi ::=-

Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku ."

Dell XPS Studio 13, HP Mini 5103, Apple iPad 16GB CZ


úte 30.9.2008, 22:48
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Registrován: 09/2008
Příspěvky: 2
Příspěvek Re: gui mode
tak tento problem byl vyresen ale tet mam problem kdyz spustim gui mod tak mi to pise ze soubor hal.dll je poskozen nebo nebyl nalezen a dal me to nepusti


úte 30.9.2008, 23:27
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 02/2008
Příspěvky: 921
Bydliště: mám
Příspěvek Re: gui mode
Nekde jsem cetl, ze tam muze byt souvislost s nastavenim BIOSu. Opravdu mas zvoleno primo bootovani z klicenky, nebo to delas pres klavesu pri bootu?

_________________
-=:: Lepší být souzen jedním, než nesen čtyřmi ::=-

Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku ."

Dell XPS Studio 13, HP Mini 5103, Apple iPad 16GB CZ


stř 01.10.2008, 8:30
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Registrován: 08/2008
Příspěvky: 62
Příspěvek Re: gui mode
jak řikámm musíte odstranit všechny moduly co máte v první fázy( tym myslim C,Bios) aby vám znikl jeden velkej oddíl nic nenechat a pak nezakládat a dát to do toho nezařazenéhoo 3 gigového modulu a mělo by to jít


pon 20.10.2008, 19:04
Profil

Registrován: 07/2008
Příspěvky: 185
Příspěvek Re: gui mode
To hok: Kolego, z tveho popisu neni jasne co vubec myslis.
Takze cesky: odstranit uplne vsechny oddily na disku, nesmi tam nic zbyt, pak zadny nezakladat a nechat aby si to zalozila instalace sama. Snad jsem to prelozil do lidstiny dobre.
Ja to takhle udelal a stejne je to na pendrek. Chyba hall.dll se objevila stejne, tak jsem se na to vyflakl, koupil na Aukru ramecek na externi 3,5 palce IDE disk, z PC vytrhl DVD mechaniku, pripojil misto disku do ramecku a mam tim padem externi DVDcko. A je po ftakach, cela tahle sranda za tri stovaky. Nez se s tim trapit. Holt jsou mezi nami stastnejsi a sikovnejsi nez ja a funguje to i z USB blbince.

_________________
Asus Eee 1000H White, 2GB RAM, 160GB HDD, Windows 7 Ultimate


pon 20.10.2008, 20:30
Profil

Registrován: 08/2008
Příspěvky: 62
Příspěvek Re: gui mode
tak neumíš vyndavat usb disk


úte 21.10.2008, 7:47
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  



Powered by phpBB © phpBB Group, designed by V. Trushkin, český překlad – phpBB.cz

Doporučujeme: Bazar nevyužitých slevových kupónů a voucherů, Sluchátka MePaBlu