Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 GTA san andreas :: Zobrazit téma MujEEE.cz - uživatelské fórum
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je stř 18.1.2017, 12:03



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 
 GTA san andreas 
Autor Zpráva

Registrován: 12/2009
Příspěvky: 7
Příspěvek GTA san andreas
Zdravím. Mám EEE 1005 s atomom N280. Prosimvas hrá na EEE-čku dakto GTA san andreas?? pretože mne nejde.. pri spúšťaní vyhodí error. Na youtube som našiel videa ako to tam týpci rozchodili.. PLS ak viete ako tak pomožte.. dííki moc


pát 11.12.2009, 22:50
Profil

Registrován: 11/2009
Příspěvky: 83
Příspěvek Re: GTA san andreas
Skus ho reinstal,pripadne nainstaluj direkty 9:) Jo a mimochodem SA je tam playable,ale tak 11-20 fps.To ale WOW taky:)


čtv 17.12.2009, 20:22
Profil

Registrován: 12/2009
Příspěvky: 7
Příspěvek Re: GTA san andreas
to som robil ale nič nepomáha :( nemože to byť chyba vo wwindowse? aleb ja už fakt neviem


pát 25.12.2009, 21:28
Profil

Registrován: 11/2009
Příspěvky: 83
Příspěvek Re: GTA san andreas
skus patch...nebo napis co ti to pise, nebo to muze byt shi*ovou verzi hry, skus stahnout SA odjinud


ned 24.1.2010, 1:08
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
 cron


Powered by phpBB © phpBB Group, designed by V. Trushkin, český překlad – phpBB.cz

Doporučujeme: Bazar nevyužitých slevových kupónů a voucherů, Sluchátka MePaBlu