Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 Grafika :: Zobrazit téma MujEEE.cz - uživatelské fórum
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je pon 29.5.2017, 11:34



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 14 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
 Grafika 
Autor Zpráva
Uživatelský avatar

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 13
Příspěvek Grafika
Ahoj, zajímal by mě váš názor co si myslíte o možnostech výměny grafické karty. Zatím všechny moje pokusy o externí grafiku selhali tak mě napadlo odpájet grafický čip a naletovat místo něj výkonější (teď nemam na mysli dedikovanou kartu)Mam teď EEE 1000H nové a kromě výměny RAM sem do něj zatím hlouběji nepronikal. Myslíte že by to mohlo fungovat?


stř 15.10.2008, 23:55
Profil ICQ
Uživatelský avatar

Registrován: 05/2008
Příspěvky: 323
Bydliště: Tož někde u práglu
Příspěvek Re: Grafika
Vzhledem ze tato grafická karta je součástí chipsetu, tak bych to nevidel moc realne...

_________________
EEE 701 Blue(BT,Flash )->EEE 901 Black-2gb RAM, 64GB Runcore, TouchScreen, W7->
Compaq110c-burned in hell -> Lenovo S12 ION ->Asus EEE 1215N -> HP Probook4320s
N6300->htc S710->HTC 3G->HTC TP->HTC TP2->Samsung Galaxy S


čtv 16.10.2008, 10:51
Profil ICQ

Registrován: 09/2008
Příspěvky: 11
Bydliště: hk
Příspěvek Re: Grafika
odpajet cip? :lol: to by me zajimalo jak bys ho tam pak zas pajel zpatky, ty stovky pinu co jsou POD cipem.. nehlede na to, ze eecka maji gpu v chipsetu, jak uz tu bylo receno...
jedina moznost je pouzit neco takoveho


pát 17.10.2008, 1:36
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Uživatelský avatar

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 13
Příspěvek Re: Grafika
No XG station sem právě nechtěl. Je to k ničemu, musel bych mít kvůli tomu extra monitor. Myslel sem něco jako ATI XGP ale vlastní výroby. Co napoji kartu přes PCI-E 1× a linky vyvést přes 2 USB? Myslíte že by si s tím windows poradil?


pát 17.10.2008, 15:18
Profil ICQ
Uživatelský avatar

Registrován: 05/2008
Příspěvky: 323
Bydliště: Tož někde u práglu
Příspěvek Re: Grafika
Poradil by si windows s tím, když připojíš manželku vlasama přes LPT?

_________________
EEE 701 Blue(BT,Flash )->EEE 901 Black-2gb RAM, 64GB Runcore, TouchScreen, W7->
Compaq110c-burned in hell -> Lenovo S12 ION ->Asus EEE 1215N -> HP Probook4320s
N6300->htc S710->HTC 3G->HTC TP->HTC TP2->Samsung Galaxy S


pon 20.10.2008, 11:03
Profil ICQ
Uživatelský avatar

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 13
Příspěvek Re: Grafika
No to asi ne :) Ale stejně to zkusim :D


pon 20.10.2008, 12:30
Profil ICQ

Registrován: 12/2008
Příspěvky: 49
Bydliště: Děčín - Ústecký kraj
Příspěvek Re: Grafika
Potom ohlaš výsledek jasný? :D

_________________
Koukni na to myslim, že to stojí za to ne? http://www.poslidal.cz/index.php?action=addpoints&ben=denisr@centrum.cz&oper=link


úte 16.12.2008, 20:50
Profil ICQ

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 700
Příspěvek Re: Grafika
Satyres,tak teď už tři minuty utírám slzy.Představil jsem si svou manželku připojenou vlasama přes LPT do kompu....... *2*

_________________
Acer Aspire One D150.Atom N280 1,66GHz,2GB RAM-Kingston HyperX,160GB HDD.Eee 901,SSD 32 GB Runcore,2 GB RAM-Kingston HyperX.Archos 5 Internet Tablet.


stř 17.12.2008, 20:10
Profil

Registrován: 12/2008
Příspěvky: 49
Bydliště: Děčín - Ústecký kraj
Příspěvek Re: Grafika
A to utíráš slzy kvůli manželce nebo pc? :lol:

_________________
Koukni na to myslim, že to stojí za to ne? http://www.poslidal.cz/index.php?action=addpoints&ben=denisr@centrum.cz&oper=link


stř 17.12.2008, 21:30
Profil ICQ

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 700
Příspěvek Re: Grafika
Protože je mi líto,že nemám už na ničem LPT.Jinak bych ji tam hned na měsíc připojil,koupil několik bas piva a se psem sjížděl DVDčka..... *2* *2* *1* *3*

_________________
Acer Aspire One D150.Atom N280 1,66GHz,2GB RAM-Kingston HyperX,160GB HDD.Eee 901,SSD 32 GB Runcore,2 GB RAM-Kingston HyperX.Archos 5 Internet Tablet.


stř 17.12.2008, 21:36
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 14 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
 cron


Powered by phpBB © phpBB Group, designed by V. Trushkin, český překlad – phpBB.cz

Doporučujeme: Bazar nevyužitých slevových kupónů a voucherů, Sluchátka MePaBlu