Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 GMABooster :: Zobrazit téma MujEEE.cz - uživatelské fórum
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je pát 26.5.2017, 18:52



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 
 GMABooster 
Autor Zpráva

Registrován: 06/2009
Příspěvky: 156
Příspěvek GMABooster
Pro ty co chtějí zkusit program GMABooster (zmínka zde už byla) zde přikládám návod z extra PC. Podle článku by měl být zdarma, ovšem podle stránek se jedná o "donateware" program. Pokud to chcete zkusit, můžete se zde podělit o zkušenosti s funkčností a rozdílem výkonu.

Kód:
http://uloz.to/2120884/gmab.jpg

_________________
Acer Aspire One D255, Intel Atom N450 1.66GHz, 1GB RAM, 160GB HDD, Intel GMA 3150 integrated graphics, Wi-Fi n, 3-cell battery


stř 15.7.2009, 10:18
Profil

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 700
Příspěvek Re: GMABooster
Dělím se tedy o zkušenosti.Jelikož GMA 950 v mém Acer D150 jede implicitně na 400MHz,pro mě nemá žádný význam.Leda kvůli PODTAKTOVÁNÍ.
Takže nejprve si nějakým softem zjistěte na jaké frekvenci vám grafika běží.Poté se můžete uchýlit k vyzkoušení programu.Upozorňuji ale,že každý týden si musíte stáhnout a nainstalovat novou verzi,páč to přestane fungovat.Což je dost opruz.Leda byste poslali autorům koruny a obdrželi licenční klíč.

_________________
Acer Aspire One D150.Atom N280 1,66GHz,2GB RAM-Kingston HyperX,160GB HDD.Eee 901,SSD 32 GB Runcore,2 GB RAM-Kingston HyperX.Archos 5 Internet Tablet.


stř 15.7.2009, 16:21
Profil

Registrován: 11/2009
Příspěvky: 83
Příspěvek Re: GMABooster
GMAckem sem malem odpalil grafiku.Nedoporucuji,protoze v EEE 1000H ma grafika standartně 400Mhz...


čtv 17.12.2009, 20:24
Profil

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 700
Příspěvek Re: GMABooster
GMAckem jsi malem odpalil grafiku ???? A jak prosímtě??

_________________
Acer Aspire One D150.Atom N280 1,66GHz,2GB RAM-Kingston HyperX,160GB HDD.Eee 901,SSD 32 GB Runcore,2 GB RAM-Kingston HyperX.Archos 5 Internet Tablet.


čtv 17.12.2009, 20:48
Profil

Registrován: 11/2009
Příspěvky: 83
Příspěvek Re: GMABooster
Normal se mi to zacalo prehrivat a zbortil se mi obraz...kdyz sem na to hrabl div sem si neusmazil pracku...


pát 18.12.2009, 0:14
Profil

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 700
Příspěvek Re: GMABooster
Hmmm,tak to je zajímavé.Na strojích,kde jede grafika implicitně na 400MHz jde použít tento program pouze k podtaktování,čili SNÍŽENÍ frekvence a výkonu.Divné.

_________________
Acer Aspire One D150.Atom N280 1,66GHz,2GB RAM-Kingston HyperX,160GB HDD.Eee 901,SSD 32 GB Runcore,2 GB RAM-Kingston HyperX.Archos 5 Internet Tablet.


pát 18.12.2009, 16:59
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 05/2008
Příspěvky: 323
Bydliště: Tož někde u práglu
Příspěvek Re: GMABooster
:-) ja vam byl v Koline, a ta eifelovka, co tam stoji mi propichla oko...

_________________
EEE 701 Blue(BT,Flash )->EEE 901 Black-2gb RAM, 64GB Runcore, TouchScreen, W7->
Compaq110c-burned in hell -> Lenovo S12 ION ->Asus EEE 1215N -> HP Probook4320s
N6300->htc S710->HTC 3G->HTC TP->HTC TP2->Samsung Galaxy S


sob 19.12.2009, 0:41
Profil ICQ
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
 cron


Powered by phpBB © phpBB Group, designed by V. Trushkin, český překlad – phpBB.cz

Doporučujeme: Bazar nevyužitých slevových kupónů a voucherů, Sluchátka MePaBlu