Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 Funkčnost 32 GB SDHC paměťové karty? :: Zobrazit téma MujEEE.cz - uživatelské fórum
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je ned 28.5.2017, 1:09



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 15 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
 Funkčnost 32 GB SDHC paměťové karty? 
Autor Zpráva

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 700
Příspěvek Funkčnost 32 GB SDHC paměťové karty?
Zkusil už někdo aplikovat do eee 701 SD kartu 32 GB ? Aktuálně mám 16 GB,funguje v pohodě,ale chtěl bych 32 GB.Nevím,jestli ji vezme.

_________________
Acer Aspire One D150.Atom N280 1,66GHz,2GB RAM-Kingston HyperX,160GB HDD.Eee 901,SSD 32 GB Runcore,2 GB RAM-Kingston HyperX.Archos 5 Internet Tablet.


Naposledy upravil Admin dne pon 27.10.2008, 16:34, celkově upraveno 1

Upraveny název tématu, aby měl hlavu a patu



ned 26.10.2008, 22:08
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 07/2008
Příspěvky: 137
Příspěvek Re: Zkusil už někdo??
specifikace SDHC co vim je az do 32GB,takze teoreticky by to melo jit,ale..

btw:jinak oprav nazev threadu..tohle je uplne o nicem

_________________
Eee 901 black + WinXP (4GB + 8GB)
Proč jsem si koupil Eee901, zkušenosti, návody - http://straka.blog.zive.cz/


pon 27.10.2008, 15:41
Profil

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 700
Příspěvek Re: Funkčnost 32 GB SDHC paměťové karty?
Nikdo ještě nenašel odvahu koupit za ty hrozné peníze 32GB kartu a zkusit ji?

_________________
Acer Aspire One D150.Atom N280 1,66GHz,2GB RAM-Kingston HyperX,160GB HDD.Eee 901,SSD 32 GB Runcore,2 GB RAM-Kingston HyperX.Archos 5 Internet Tablet.


sob 15.11.2008, 10:54
Profil

Registrován: 09/2008
Příspěvky: 25
Příspěvek Re: Funkčnost 32 GB SDHC paměťové karty?
zkoušel už někdo 32GB sdhc kartu? přemýšlím o koupi ale jestli by neměla fungovat tak bych raděj koupil 16GB díky za odpovědi


úte 30.6.2009, 16:15
Profil

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 700
Příspěvek Re: Funkčnost 32 GB SDHC paměťové karty?
Tohle vlákno jsem založil.Psal jsem i do ASUSu,technik mi odpověděl,že testovány byly zatím pouze karty 16GB.Takže Tvoje šance je 50/50.

_________________
Acer Aspire One D150.Atom N280 1,66GHz,2GB RAM-Kingston HyperX,160GB HDD.Eee 901,SSD 32 GB Runcore,2 GB RAM-Kingston HyperX.Archos 5 Internet Tablet.


úte 30.6.2009, 16:29
Profil

Registrován: 09/2008
Příspěvky: 25
Příspěvek Re: Funkčnost 32 GB SDHC paměťové karty?
to není moc potěšující zpráva ale budiž pomůže mi i ta 16GB karta ;)


úte 30.6.2009, 16:43
Profil

Registrován: 06/2009
Příspěvky: 36
Příspěvek Re: Funkčnost 32 GB SDHC paměťové karty?
vsak kdyz nakoupis na netu, tak to muzes do 14 dnu vratit bez udani duvodu a pokud jsi prazak, tak v CZC jsou hodne ochotni a nechaj te kartu vyzkouset, kdyz si zajdes za prodejci a reknes jim to, ja to taky tak delal kdyz jsem kupoval FW disk


pon 03.8.2009, 0:16
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 11/2009
Příspěvky: 2
Příspěvek Re: Funkčnost 32 GB SDHC paměťové karty?
Dnes jsem koupil kartu 32 GB Kingston, vložil do EEE 4G a ... vůbec nic, teda ... nejdříve to kartu našlo, vytvořil jsem složku a pak to umřelo.
Kolega mi ji vzal a projel na svém PC a byla prý tam nějaká systémová chyba, kterou softem opravil.
Zítra zkusím druhé kolo a uvidíme zda to bylo vadou nové karty nebo nesnášenlivostí EEEčka :-)

_________________
Eee PC 4G XP


stř 04.11.2009, 0:29
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 11/2009
Příspěvky: 2
Příspěvek Re: Funkčnost 32 GB SDHC paměťové karty?
Takže je to tady - karta 32 GB Kingston je v naprostém pořádku, ale EEEčko ji nesnáší. V nejlepším případě ji najde, ukáže, ale když chcete něco natáhnout (vložit :-D ), tak po nějaké době zahlásí, že je soubor "příliš hluboko ...?!".
Zkoušeli jsme na jiném PC formátovat na FAT 32 (jednou jako primárku, jednou jako logical - ten druhý byl o něco lepší :-D), formátovat na NTFS, naformátovat na 2 disky - 16 + 15 gb, ... (FAT 16 nešlo vůbec ...).
Čili konkrétně Eee PC 4G (černé barvy s WIN XP) Vám ji nesežere!!!
Mimochodem - nechce někdo koupit 32 GB SDHC, class 4? Levně! Dám ji za 900,- Kč ...

_________________
Eee PC 4G XP


stř 04.11.2009, 21:40
Profil

Registrován: 08/2008
Příspěvky: 40
Příspěvek Re: Funkčnost 32 GB SDHC paměťové karty?
A není problém spíše s čtečkou? Myslím tou integrovanou. Kupoval jsem dva eee701 a ani jednomu ta integrovaná čtečka nečte. Resp. dělá ty samé problémy, které to dělá tobě. Existují karty, kde se tyhle problémy nevyskytují, ale to jsou spíše menší karty a je jich dost málo. Já to řešil tak, že jsem si do eee integroval jinou čtečku a mám ji jako další disk. Tzn. je tam na pevno a kartu nevyndavám.


úte 10.11.2009, 16:59
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 15 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
 cron


Powered by phpBB © phpBB Group, designed by V. Trushkin, český překlad – phpBB.cz

Doporučujeme: Bazar nevyužitých slevových kupónů a voucherů, Sluchátka MePaBlu