Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 Funkcni EEE PC Tray Utility na Win 7 :: Zobrazit téma MujEEE.cz - uživatelské fórum
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je ned 28.5.2017, 14:09



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
 Funkcni EEE PC Tray Utility na Win 7 
Autor Zpráva

Registrován: 12/2009
Příspěvky: 4
Příspěvek Funkcni EEE PC Tray Utility na Win 7
Zdravim,

existuje nejaka verze Tray Utility na zvetseni rozliseni na 1024×768, ktera je funkcni na Win 7. Ja jsem se tim zabyval spoustu hodin, nic jsem nenasel. Jedine co se mi povedlo, bylo instalovat verzi pro XP pres kompatibilitu, program funguje az na stezejni vec, kterou je zmena rozliseni na 1024×768. Polozka je zatmavena a nelze ji aktivovat.

Pokud dneska nic neni, je sance, ze Asus udela novou verzi?

Neni nahodou neco neofico?

Diky moc.


pát 18.12.2009, 9:59
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 05/2009
Příspěvky: 26
Příspěvek Re: Funkcni EEE PC Tray Utility na Win 7
nevím jestli ti to pomůže, ale na www.asus.cz jsou již ke stažení
ovladače a aplikace na Eeečko plně kompatibilní s win7.

_________________
Eee 1000HE + Ubuntu Netbook Remix 10.04


pát 18.12.2009, 20:36
Profil

Registrován: 12/2009
Příspěvky: 4
Příspěvek Re: Funkcni EEE PC Tray Utility na Win 7
Nevim jak na ceskych strankach Asusu, ale na oficialnim webu .com jsem jeste v patek zadne ovladace typu ktery pozaduji nenasel.

Je tam v podstate vse, az na tenhle jeden program. Ten proste neni k dispozici. Kouknu jeste na tyhle ceske stranky ale nevim, pokud neco najdu, ozvu se.


sob 19.12.2009, 20:04
Profil

Registrován: 09/2008
Příspěvky: 43
Příspěvek Re: Funkcni EEE PC Tray Utility na Win 7
Také jsem žádné ovladače pod Win7 pro EEE901 nenašel :-( . A přiložené DVD pod win7 nejde :-(( . Takže jsem bez kamery, bez BT a dalšího :-( .
Nemůže mě někdo please nasměrovat ? Díky moc

_________________
ASUS EEE901, 2GB RAM, 4 + 8 GB SSD, win7

Samsung Omnia Pro B7610, win mobile 6.5


ned 20.12.2009, 18:52
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 08/2009
Příspěvky: 114
Bydliště: Varnsdorf
Příspěvek Re: Funkcni EEE PC Tray Utility na Win 7
mě už jde všechno.. BT,kamera,vyšší rozlišení, Fn tlačítka, prostě všechno. Trápily jsme se s tím taky jak dlouho, novej Bios, ovladače. Problém byl v tom, že se musí všechny staré ovladače ručně odinstalovat, jinak se to mlátí mezi sebou. Ve hrách si rozlišení W7 změní sama, po ukončení hry mi akorát "vyjede" zpráva, že bylo změněno zpět. (píšu to laicky,ale je to tak)

_________________
úsměv nic nestojí,ale nas.re tolik lidí,že stojí za to, si ho udržet


ned 20.12.2009, 22:52
Profil

Registrován: 09/2008
Příspěvky: 43
Příspěvek Re: Funkcni EEE PC Tray Utility na Win 7
A kde jsi ty ovladace nasel ? Ja vzdycky kdyz EEEcko zapnu, tak na me vyskoci hlasky, ze chybi VGA driver a podobne.

_________________
ASUS EEE901, 2GB RAM, 4 + 8 GB SSD, win7

Samsung Omnia Pro B7610, win mobile 6.5


pon 21.12.2009, 0:03
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 08/2009
Příspěvky: 114
Bydliště: Varnsdorf
Příspěvek Re: Funkcni EEE PC Tray Utility na Win 7
http://support.asus.com/download/downlo ... uage=cs-cz

tam klik na vyberte produkt, serii, model a pak naběhne výběr OS

_________________
úsměv nic nestojí,ale nas.re tolik lidí,že stojí za to, si ho udržet


pon 21.12.2009, 18:11
Profil

Registrován: 09/2008
Příspěvky: 43
Příspěvek Re: Funkcni EEE PC Tray Utility na Win 7
Jasně, ale kombinace 901 a win7 tam není :-(

_________________
ASUS EEE901, 2GB RAM, 4 + 8 GB SSD, win7

Samsung Omnia Pro B7610, win mobile 6.5


pon 21.12.2009, 22:55
Profil

Registrován: 12/2009
Příspěvky: 4
Příspěvek Re: Funkcni EEE PC Tray Utility na Win 7
Ono se to tu hnulo trosku jinym smerem, nez jsem si predstavoval... Chtel jsem vedet, jestli nekdo nevi o Tray Utility na Win 7 - zda se tedy ze nikdo. Jinak 99 procent programu, ovladacu, utilit je k dispozici pro vetsinu EEE, ne tak Tray Utility na zvetseni rozliseni. Pokud nekdo hleda pro svuj konkretni stroj zminene vyse, je mozne pouzit i ovladace z jineho typu EEE. Kuprikladu ja mam 1001 HA a v dobe kdy nebyly k dispozici ovladace na Win 7, jsem pouzil bez problemu ovladace od 1005 HA.

Jen to proklete Tray Utility neni a neni na Win 7. Velka skoda.


úte 22.12.2009, 9:12
Profil

Registrován: 09/2008
Příspěvky: 43
Příspěvek Re: Funkcni EEE PC Tray Utility na Win 7
Jasne, ale porad to je rada 1000, tzn. podobne strojky. Pochybuji, ze mi Acpi ci Bios pojede na 901 .
A rozliseni obrazovky zvladaji dobre samotne win7 v nastaveni obrazovky.

_________________
ASUS EEE901, 2GB RAM, 4 + 8 GB SSD, win7

Samsung Omnia Pro B7610, win mobile 6.5


úte 22.12.2009, 10:30
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
 cron


Powered by phpBB © phpBB Group, designed by V. Trushkin, český překlad – phpBB.cz

Doporučujeme: Bazar nevyužitých slevových kupónů a voucherů, Sluchátka MePaBlu