Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 FlashFire SSD driver :: Zobrazit téma MujEEE.cz - uživatelské fórum
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je úte 06.12.2016, 12:27



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 76 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Další
 FlashFire SSD driver 
Autor Zpráva

Registrován: 07/2008
Příspěvky: 60
Příspěvek FlashFire SSD driver
FlashFire SSD driver - Je to driver který "zrychluje" ssd disky (hlavne MLC).
Já sám ho mám na svém eee pc 901 (4 a 8gb) nainstalovanej v win 7.
Windowsy mám právě na tom pomalejším 8gb disku (MLC).
Po instalaci se veskere prenosy dat, nacitani atd zrychlily. Google chrome se mi uz neseka, skype taky, ani nemluvě o WMP.
Jediny problem je hibernace (ale kdo ji pouziva). Uspani (zavreni vika) netbooku neni ale zadny problem.

Edit: A abych nezapomnel, pred instalaci mi nacitani uzivatele trvalo asi 15 vteřin a ješte dalších 15 trvalo načítání plochy a gadgetů. Ted to jsou sotva 4 vteřiny pro jedno a pro druhy (!!!).

Oficialni web driveru
http://flashfire.org/xe/

~~~~~~~~~~~~~~~~===============~~~~~~~~~~~~~~~~
Pozor!
Driver má ještě své chyby, někomu nefunguje, proto nenesu žádnou zodpovědnost.
~~~~~~~~~~~~~~~~===============~~~~~~~~~~~~~~~~

Edit: Celý post pozměněn a promazán kvůli velkým změnám ohledně distribuce driveru

_________________
______________|My EEE PC 901|_______________
|Ram:1gb|SSD:Original|Os:Se7en_vLited|16GB SD|
|-|Error aneb: Kde udělali soudruzi z NDR chybu?|-|
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯


Naposledy upravil ggmaniack dne stř 05.8.2009, 11:01, celkově upraveno 4



sob 09.5.2009, 17:22
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 413
Bydliště: NSA
Příspěvek Re: Flashpoint SSD driver
Hooodně zajímavé...
Mám dotaz je ten driver kompatibilní s WinXP SP2?
A bude to mít pro mě taky efekt, když mam Win na 4GB disku?

_________________
* EEE PC 901 Green


sob 09.5.2009, 18:23
Profil Zobrazit autorovy stránky

Registrován: 07/2008
Příspěvky: 60
Příspěvek Re: Flashpoint SSD driver
Jj, na Win xp by mel fungovat, vzdyt pro ne byl stvoren. A jo, ten driver je delanej na vsechny druhy ssdcek (SLC i MLC), akorat u MLC se dosahlo nejvetsich zrychleni, ale jak sem rikal ja to mam zapnute na me 901čce na oba ssd disky. Zrychleni je více než znatelné, na obou discích, tzn i na 4gb disku.

_________________
______________|My EEE PC 901|_______________
|Ram:1gb|SSD:Original|Os:Se7en_vLited|16GB SD|
|-|Error aneb: Kde udělali soudruzi z NDR chybu?|-|
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯


sob 09.5.2009, 18:46
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 413
Bydliště: NSA
Příspěvek Re: Flashpoint SSD driver
Tak ho tam mam pro oba disky. Nemam čas na nějaké zatěžkávací zkoušky, to poznam až v pondělí... Ale po těch málo minutách v systému bych řek, že zrychlení tam rozhodně je... (Možná je to jen sugesce... :D)
Jo a po restartu mi Win nahlásil, že recovernul registry, nevim, zda to s tim má nějakou spojitost, ale stalo se ti to?

_________________
* EEE PC 901 Green


sob 09.5.2009, 19:23
Profil Zobrazit autorovy stránky

Registrován: 07/2008
Příspěvky: 60
Příspěvek Re: Flashpoint SSD driver
Nene, mne se to nestalo, zkus to instalnout znova.. Teda, instaloval si to tim inf souborem? Kdyztak zkus ty registry editovat rucne (pokud jsi predtim pouzil muj vlastni .reg soubor).

Jo a vlastne, jak se jmenuje ten soubor co jsi stahnul?

_________________
______________|My EEE PC 901|_______________
|Ram:1gb|SSD:Original|Os:Se7en_vLited|16GB SD|
|-|Error aneb: Kde udělali soudruzi z NDR chybu?|-|
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯


sob 09.5.2009, 19:27
Profil

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 700
Příspěvek Re: Flashpoint SSD driver
Kurňa,kurňa.Tak dle programu CrystalDiskMark 2.2 se nepatrně snížila rychlost čtení,ALE !!! markantním způsobem šly nahoru rychlosti zápisu.Asi tak:
Seq write PŘED 10,76 PO 17,26 !!!
512KB PŘED 1,943 PO 5,086 !!!
4KB PŘED 0,017 PO 1,294 !!!!!

Takže celkem šupa.
A to čtení např.: Seq PŘED 37,19 PO 36,05 ,takže žádná tragedie.

_________________
Acer Aspire One D150.Atom N280 1,66GHz,2GB RAM-Kingston HyperX,160GB HDD.Eee 901,SSD 32 GB Runcore,2 GB RAM-Kingston HyperX.Archos 5 Internet Tablet.


sob 09.5.2009, 20:48
Profil

Registrován: 07/2008
Příspěvky: 60
Příspěvek Re: Flashpoint SSD driver
Ja jsem rikal ze to je mazec :mrgreen: *1* :mrgreen: *1*

_________________
______________|My EEE PC 901|_______________
|Ram:1gb|SSD:Original|Os:Se7en_vLited|16GB SD|
|-|Error aneb: Kde udělali soudruzi z NDR chybu?|-|
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯


sob 09.5.2009, 20:51
Profil

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 700
Příspěvek Re: Flashpoint SSD driver
Tak potvrzuji,spustil jsem test znovu a výsledky stejné.Je to fakt nářez.Přínos samozřejmě obrovský např. při instalacích softu,kdy ty rychlosti zápisu jsou fakt problém.
Teď bych byl ještě zvědavý na jednu věc.Potuluje se tady pár uživatelů,kteří koupili rychlý SLC disk Runcore.Pokud to takto funguje u MLC disku,tak ten Runcore asi bude mít tendence vyběhnout z éčka na stůl,ne? Kluci,chytnete se? Mohli byste to zkusit a napsat rozdíly?
Dík

_________________
Acer Aspire One D150.Atom N280 1,66GHz,2GB RAM-Kingston HyperX,160GB HDD.Eee 901,SSD 32 GB Runcore,2 GB RAM-Kingston HyperX.Archos 5 Internet Tablet.


sob 09.5.2009, 21:02
Profil

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 700
Příspěvek Re: Flashpoint SSD driver
Myslím,že tento tip si určitě zaslouží zaujmout místo na hlavní stránce webu mujeee.cz.

_________________
Acer Aspire One D150.Atom N280 1,66GHz,2GB RAM-Kingston HyperX,160GB HDD.Eee 901,SSD 32 GB Runcore,2 GB RAM-Kingston HyperX.Archos 5 Internet Tablet.


sob 09.5.2009, 21:04
Profil

Registrován: 07/2008
Příspěvky: 60
Příspěvek Re: Flashpoint SSD driver
Hmm, kollik stoji ten slc runcore? (Runcore mlc jsou taky secsakra rychly ale já nemám nikdy dost)

_________________
______________|My EEE PC 901|_______________
|Ram:1gb|SSD:Original|Os:Se7en_vLited|16GB SD|
|-|Error aneb: Kde udělali soudruzi z NDR chybu?|-|
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯


sob 09.5.2009, 21:25
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 76 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Další


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
 cron


Powered by phpBB © phpBB Group, designed by V. Trushkin, český překlad – phpBB.cz

Doporučujeme: Bazar nevyužitých slevových kupónů a voucherů, Sluchátka MePaBlu