Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 FlashFire SSD driver :: Zobrazit téma MujEEE.cz - uživatelské fórum
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je úte 06.12.2016, 12:27



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 76 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Další
 FlashFire SSD driver 
Autor Zpráva

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 700
Příspěvek Re: Flashpoint SSD driver
Musíš hledat ve foru,někde se to řešilo.Kolem 3000,- za 32 GB.Ale nikde u nás to ke koupení není.Kluci to tahali přes e-bay,či jak.

_________________
Acer Aspire One D150.Atom N280 1,66GHz,2GB RAM-Kingston HyperX,160GB HDD.Eee 901,SSD 32 GB Runcore,2 GB RAM-Kingston HyperX.Archos 5 Internet Tablet.


sob 09.5.2009, 21:29
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 413
Bydliště: NSA
Příspěvek Re: Flashpoint SSD driver
ggmaniack píše:
Nene, mne se to nestalo, zkus to instalnout znova.. Teda, instaloval si to tim inf souborem? Kdyztak zkus ty registry editovat rucne (pokud jsi predtim pouzil muj vlastni .reg soubor).

Jo a vlastne, jak se jmenuje ten soubor co jsi stahnul?


Asi to bylo něco jinýho, registr sem kontroloval ručně (ale instaloval z tvýho REG souboru) a driver taky instaloval přes INFík a ještě se koukal, zda ho disky používaj. Hele všiml sem si ale, že se to nainstalovalo i pro čtečku SD karet... Myslíte, že se to taky zrychlý? protože SD karty sou pomalý jak nevim co (a to mam class 6). Asi du hned udělat benchmarky, jak tu o tom všichni básnite. *46*

EDIT: Tak pánové, smekám... Primární z cca 30 na 42 a sekundární z asi 32 (ano, je to divný, ale u mě byl sekundární rychlejší :D) na 40. Na kartě je 25 což se mi taky nezdá málo (vše jsou rychlosti čtení z HD Tachu). Jen vyvstává otázka... Nebude teď kratší výdrž na baterku? Možná se to na první pohled bude zdát jako naprosto de*entní otázka, ale originální ovladače od MS prošly mnoha testy a jsou digitálně podepsány, certifikovány, blablabla, ale proč jsou tedy výrazně pomalejší? Určitě je to jen "blbost MS"? Nebo to mělo nějaké důvody? Třeba bylo "šahání na disk" nějak chytřeji spravováno, aby se tolik nevytěžoval a nebral moc energie. Moc nevim o tomdle autorovi Flashpointu SSD, ale všim sem si, že je to jen beta, takže na to pozor! Spozorovali jste někdo nějaký úbytek na výdrži?
Jo a pak mě ještě napadá výdrž samotného disku, protože (jak známo) SSD maj počet zápisů omezen a pak čus... Opět je tu otázka, jestli tímdle "šaháním po disku" tendle driver moc neplejtvá a oproti originálnímu MS ho rychleji neopotřebovává.
Nechci vám kazit radost, ale já jen, aby todleto počáteční radování pak nějak špatně neskončilo, přeci jen s etu bavíme o jakémsi relativně neznámém nepodepsaném driveru pro SSD co je ještě k tomu beta a instaluje se způsobem takovým, jako by to někdo psal na koleně ...
Neberte to špatně, zatím jsem sám spokojen, já jen aby... *46*

_________________
* EEE PC 901 Green


sob 09.5.2009, 23:39
Profil Zobrazit autorovy stránky

Registrován: 07/2008
Příspěvky: 60
Příspěvek Re: Flashpoint SSD driver
Vis, vony ty ovladace od mrkvosoftu obcas ani nevedej jestli je to ssdcko... *71* (sedmičky to poznaj ale co xpečka..)

_________________
______________|My EEE PC 901|_______________
|Ram:1gb|SSD:Original|Os:Se7en_vLited|16GB SD|
|-|Error aneb: Kde udělali soudruzi z NDR chybu?|-|
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯


ned 10.5.2009, 8:39
Profil

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 700
Příspěvek Re: Flashpoint SSD driver
Dělá to nějaký bordel.Aspoň teda u mě.
Včera jsem přeinstalovával z Visty na XPčka(potřebuji dočasně více místa na disku).Večer jsem měl krásnou čisťounkou instalaci se vším všudy.Narazil jsem na tenhle driver.Šup tam s ním,mé dojmy jsou tady popsány.Jenže pak se mi systém sesypal.Někde se něco stalo,win mi napsaly že nejde načíst můj profil a taky že nešel.A něco s registrama.....Takže jsem ráno znovu začal.Formát,instalace,atd.Ihned po instalaci jsem schválně nejprve dal tento driver.Rychlosti disku,paráda,jak včera,ale nejde nainstalovat ani SP2,ani SP3,nejdřív to nenainstalovalo cosi,pak prej jestli mám zaplé v systému šifrování a instalace se vždy přerušila.Takže znovu instaluju :-)
Škoda,mě to asi nefunguje,jak by mělo.

_________________
Acer Aspire One D150.Atom N280 1,66GHz,2GB RAM-Kingston HyperX,160GB HDD.Eee 901,SSD 32 GB Runcore,2 GB RAM-Kingston HyperX.Archos 5 Internet Tablet.


ned 10.5.2009, 9:28
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 02/2008
Příspěvky: 921
Bydliště: mám
Příspěvek Re: Flashpoint SSD driver
Koukam, ze od vcerejska je uz dostupny Beta4-Patch3:
:arrow: http://www.cc.gatech.edu/~hkim362/proje ... 09b4p3.zip
Zatim jsem se jeste neodhodlal to vyzkouset. Jake s tim mate panove jeste zkusenosti, jede vam to alespon bez padu atd?

_________________
-=:: Lepší být souzen jedním, než nesen čtyřmi ::=-

Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku ."

Dell XPS Studio 13, HP Mini 5103, Apple iPad 16GB CZ


ned 10.5.2009, 9:46
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Registrován: 07/2008
Příspěvky: 60
Příspěvek Re: Flashpoint SSD driver
Mne to jede uplne bez problemu, jeste to zrychlilo start win 7.
Citace:
No problema amigo!

_________________
______________|My EEE PC 901|_______________
|Ram:1gb|SSD:Original|Os:Se7en_vLited|16GB SD|
|-|Error aneb: Kde udělali soudruzi z NDR chybu?|-|
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯


ned 10.5.2009, 10:12
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 413
Bydliště: NSA
Příspěvek Re: Flashpoint SSD driver
petrulin1 píše:
Dělá to nějaký bordel.Aspoň teda u mě.
Včera jsem přeinstalovával z Visty na XPčka(potřebuji dočasně více místa na disku).Večer jsem měl krásnou čisťounkou instalaci se vším všudy.Narazil jsem na tenhle driver.Šup tam s ním,mé dojmy jsou tady popsány.Jenže pak se mi systém sesypal.Někde se něco stalo,win mi napsaly že nejde načíst můj profil a taky že nešel.A něco s registrama.....Takže jsem ráno znovu začal.Formát,instalace,atd.Ihned po instalaci jsem schválně nejprve dal tento driver.Rychlosti disku,paráda,jak včera,ale nejde nainstalovat ani SP2,ani SP3,nejdřív to nenainstalovalo cosi,pak prej jestli mám zaplé v systému šifrování a instalace se vždy přerušila.Takže znovu instaluju :-)
Škoda,mě to asi nefunguje,jak by mělo.

Přesně o tom jsem mluvil, taky mi to pošahalo registry a systém je musel obnovovat. Vy tomu možná nerozumíte, ale když se v "šahání na disk" seknete jen o bit tak je to prů*er! A jestli se s tim dějou takový věcy...
Však se koukněte do historie vývoje driveru... "FAT32 problem is fixed" atd., zahráváme si, všichni a pořádně. Každopádně kdo to máte stále testujte (já zatim taky) a jestli sem příde někdo zkušenější, tak bych rád slyšel jaký škody to všecko může napáchat.

_________________
* EEE PC 901 Green


ned 10.5.2009, 10:39
Profil Zobrazit autorovy stránky

Registrován: 07/2008
Příspěvky: 60
Příspěvek Re: Flashpoint SSD driver
Bacha! Pokud chcete ten driver nastavit na vice disku tak neupgradujte na Beta 4 patch 3! Patch 3 neumi vice disku! Za to beta 4 patch 2 jo...

_________________
______________|My EEE PC 901|_______________
|Ram:1gb|SSD:Original|Os:Se7en_vLited|16GB SD|
|-|Error aneb: Kde udělali soudruzi z NDR chybu?|-|
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯


ned 10.5.2009, 11:45
Profil

Registrován: 07/2008
Příspěvky: 60
Příspěvek Re: Flashpoint SSD driver
petrulin1 píše:
Dělá to nějaký bordel.Aspoň teda u mě.
Včera jsem přeinstalovával z Visty na XPčka(potřebuji dočasně více místa na disku).Večer jsem měl krásnou čisťounkou instalaci se vším všudy.Narazil jsem na tenhle driver.Šup tam s ním,mé dojmy jsou tady popsány.Jenže pak se mi systém sesypal.Někde se něco stalo,win mi napsaly že nejde načíst můj profil a taky že nešel.A něco s registrama.....Takže jsem ráno znovu začal.Formát,instalace,atd.Ihned po instalaci jsem schválně nejprve dal tento driver.Rychlosti disku,paráda,jak včera,ale nejde nainstalovat ani SP2,ani SP3,nejdřív to nenainstalovalo cosi,pak prej jestli mám zaplé v systému šifrování a instalace se vždy přerušila.Takže znovu instaluju :-)
Škoda,mě to asi nefunguje,jak by mělo.


Zkus nejdriv nainstalovat sp2 / sp3 a teprv potom ten driver, tusim ze on je delanej pro sp2/sp3 verze woken, ne ty bez sp nebo sp1..

_________________
______________|My EEE PC 901|_______________
|Ram:1gb|SSD:Original|Os:Se7en_vLited|16GB SD|
|-|Error aneb: Kde udělali soudruzi z NDR chybu?|-|
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯


ned 10.5.2009, 11:47
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 413
Bydliště: NSA
Příspěvek Re: Flashpoint SSD driver
Sem rád, že nám to ggmaniak takto hlídá... :D
Já mam SP2, ale ty registry mi to obnovilo taky - no uvidíme, jak se mi s EEEčkem bude dařit během týdne.

_________________
* EEE PC 901 Green


ned 10.5.2009, 11:52
Profil Zobrazit autorovy stránky
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 76 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Další


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
 cron


Powered by phpBB © phpBB Group, designed by V. Trushkin, český překlad – phpBB.cz

Doporučujeme: Bazar nevyužitých slevových kupónů a voucherů, Sluchátka MePaBlu