Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 fiktivní místo ? :: Zobrazit téma MujEEE.cz - uživatelské fórum
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je ned 24.9.2017, 14:21



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
 fiktivní místo ? 
Autor Zpráva

Registrován: 09/2008
Příspěvky: 43
Příspěvek fiktivní místo ?
Tak jsem si nahrál XP co jsem si stáhl tady. A nějak se nemůžu dopočítat. Na 4GB disku C mi má zbývat něco málo přes 800MB volného místa. Jenže windows zabírají necelých 600MB a zbylé složky dohromady cca 200 MB. Jedná se o čistý systém jen s ovladači s ASUS podpůrné DVD. Takže všeho všudy plus mínus 1GB místa. Kam se poděla ta zbývající 2 GB ?? Obnovu mám vypnutou, zobrazuji i skryté složky. Prostě záhada :-(

_________________
ASUS EEE901, 2GB RAM, 4 + 8 GB SSD, win7

Samsung Omnia Pro B7610, win mobile 6.5


pon 28.12.2009, 12:10
Profil

Registrován: 09/2008
Příspěvky: 178
Bydliště: Šumperk
Příspěvek Re: fiktivní místo ?
SWAP máš, předpokládám, taky vypnutý, že?...


pon 28.12.2009, 13:58
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Registrován: 09/2008
Příspěvky: 43
Příspěvek Re: fiktivní místo ?
nevím...nasměruješ mě prosím ?? A i kdyby ne...může ten SWAP zabrat víc jak samotná instalace ?

_________________
ASUS EEE901, 2GB RAM, 4 + 8 GB SSD, win7

Samsung Omnia Pro B7610, win mobile 6.5


pon 28.12.2009, 13:59
Profil

Registrován: 12/2009
Příspěvky: 15
Bydliště: olomouc
Příspěvek Re: fiktivní místo ?
jo, muze. Ted nemam k dispozici pc s XPckama, ale vygoogli stránkovací soubor (neboli SWAP) a nekde najdes navod, jak ho vypnout, pripadne upravit velikost.

treba tady zhruba v polovine: http://support.microsoft.com/kb/308417/cs


pon 28.12.2009, 15:02
Profil

Registrován: 09/2008
Příspěvky: 43
Příspěvek Re: fiktivní místo ?
Tak to fakt bylo tím, díky moc. Ta mrcha si vzala opravdu přes dvě giga paměti. Doufám jen, že jsem se tím vypnutím o nic neochudil.

_________________
ASUS EEE901, 2GB RAM, 4 + 8 GB SSD, win7

Samsung Omnia Pro B7610, win mobile 6.5


pon 28.12.2009, 15:35
Profil

Registrován: 12/2009
Příspěvky: 15
Bydliště: olomouc
Příspěvek Re: fiktivní místo ?
no ono, ja bych doporucil aspon nejaky strankovaci soubor nechat. Ukladaj se do nej data, kdy dojde k zaplneni RAM. Nicmene muzes zkusti sledovat vyuziti pameti pri vypnutym strankovacim souboru a zjistit, jak moc mas ram vyuzivanou. Jestlize budes casto, nebo porat na hodnote 100% ma cenu strankovaci soubor zapnout.


pon 28.12.2009, 19:00
Profil

Registrován: 09/2008
Příspěvky: 178
Bydliště: Šumperk
Příspěvek Re: fiktivní místo ?
No, pokud nepracuje s programy, které si berou hoodně RAMky (video, grafika...; na to Eee ani není stavěny), tak nemá šanci pod XP zaplnit 2 GB RAM.
Já mám na W7 běžně zaplněno něco přes 1 GB RAM z celkem 2 GB. A přes 1,5 GB se mi ještě nepodařilo dostat. :D


pon 28.12.2009, 19:12
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Registrován: 09/2008
Příspěvky: 43
Příspěvek Re: fiktivní místo ?
uvidim a dam vedet. Na 2GB RAM jsem upgradoval uz davno a jsem za to ted rad. Ono kdyz se vypnutim toho usetri tolik mista, tak to bych mohl zkusit na ten 4GB disk nacpat i Win7 :-)

_________________
ASUS EEE901, 2GB RAM, 4 + 8 GB SSD, win7

Samsung Omnia Pro B7610, win mobile 6.5


pon 28.12.2009, 20:37
Profil

Registrován: 12/2009
Příspěvky: 15
Bydliště: olomouc
Příspěvek Re: fiktivní místo ?
Jiri.Sko píše:
No, pokud nepracuje s programy, které si berou hoodně RAMky (video, grafika...; na to Eee ani není stavěny), tak nemá šanci pod XP zaplnit 2 GB RAM.
Já mám na W7 běžně zaplněno něco přes 1 GB RAM z celkem 2 GB. A přes 1,5 GB se mi ještě nepodařilo dostat. :D

pravda pravda
tazz1 píše:
bych mohl zkusit na ten 4GB disk nacpat i Win7 :-)

jsem se ted na stolnim pc podival, kolik mi zabiraj w7 a ono 11GB :-o po instalaci mely myslim okolo 7GB


úte 29.12.2009, 0:43
Profil

Registrován: 09/2008
Příspěvky: 43
Příspěvek Re: fiktivní místo ?
Takže nenacpu :-( . Taky koukám, že mi na "velkým" kompu zabírají 11,4 GB :-(( . Tak aspoň si dobře odladím XP

_________________
ASUS EEE901, 2GB RAM, 4 + 8 GB SSD, win7

Samsung Omnia Pro B7610, win mobile 6.5


úte 29.12.2009, 1:10
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
 cron


Powered by phpBB © phpBB Group, designed by V. Trushkin, český překlad – phpBB.cz

Doporučujeme: Bazar nevyužitých slevových kupónů a voucherů, Sluchátka MePaBlu