Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 EEE901 vykon s baterkou? :: Zobrazit téma MujEEE.cz - uživatelské fórum
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je úte 23.5.2017, 14:44



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 
 EEE901 vykon s baterkou? 
Autor Zpráva
Uživatelský avatar

Registrován: 08/2008
Příspěvky: 60
Příspěvek EEE901 vykon s baterkou?
Ahoj jde nekde nastavit, aby pri napajeni z baterie EEE901 neztracel vykon? Jde mi o to, ze kdyz koukam treba ny YOUTUBE.COM, tak se pri napajeni z baterie videa sekaji, jakmile ale pripojim EEE901 na zdroj, razem videa jdou plynule. Upozornuji ze videa se sekaji pri nabite baterce na 100%. Nevite nekde co s tim? Dela Vam to taky, jak jste to vyresili? Predem diky za rady...

_________________
Asus Eee 901 Black, 2GB DDR2 667MHz CL5, 4+8GB SSD, 16GB SDHC class 6, WinXP Home


úte 23.6.2009, 9:56
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Registrován: 05/2009
Příspěvky: 62
Příspěvek Re: EEE901 vykon s baterkou?
řekl bych, že se po vypnutí napájení aktivuje šetřící funkce - prubni přepnutí v Super Hybrid Engine na "High Performance Mode" nebo "Super Preformance Mode"

B


úte 23.6.2009, 13:41
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 08/2008
Příspěvky: 60
Příspěvek Re: EEE901 vykon s baterkou?
Pri zapojeni napajeni i pri provozu na baterku mam v liste nastaveno "High Performance Mode". A rozdil ve vykonu (zdroj/baterie) je velky...

_________________
Asus Eee 901 Black, 2GB DDR2 667MHz CL5, 4+8GB SSD, 16GB SDHC class 6, WinXP Home


úte 23.6.2009, 13:44
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 700
Příspěvek Re: EEE901 vykon s baterkou?
V XPčkách to asi neobejdeš.Ve Vistě můžu libovolně nezávisle na zdroji energie nastavovat plány napájení,ale v XPčkách nevím.

_________________
Acer Aspire One D150.Atom N280 1,66GHz,2GB RAM-Kingston HyperX,160GB HDD.Eee 901,SSD 32 GB Runcore,2 GB RAM-Kingston HyperX.Archos 5 Internet Tablet.


úte 23.6.2009, 17:15
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 06/2009
Příspěvky: 7
Příspěvek Re: EEE901 vykon s baterkou?
Já měl problémy hrát hry s napájením z baterky, sekaly se (je jedno jaké), přestalo to po zapojení do sítě. Oboje byl super performance mode.

_________________
Namáhám můj netbook na hranici výkonu, maximální efektivnost. A ještě mě to baví.


čtv 25.6.2009, 12:00
Profil

Registrován: 07/2009
Příspěvky: 1
Příspěvek Re: EEE901 vykon s baterkou?
SHE s tim nema nic spolecnyho, staci jenom ve spravci napajeni zvolit jiny profil napr. Vzdy zapnuto. Uz jsem to tu psal nekolikrat staci hledat........


čtv 02.7.2009, 13:06
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 08/2008
Příspěvky: 60
Příspěvek Re: EEE901 vykon s baterkou?
Špidla: Diky pane, opravdu to pomohlo... ;)

_________________
Asus Eee 901 Black, 2GB DDR2 667MHz CL5, 4+8GB SSD, 16GB SDHC class 6, WinXP Home


pát 03.7.2009, 7:10
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
 cron


Powered by phpBB © phpBB Group, designed by V. Trushkin, český překlad – phpBB.cz

Doporučujeme: Bazar nevyužitých slevových kupónů a voucherů, Sluchátka MePaBlu