Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 eee901 přehození 4gb a 8gb disku :: Zobrazit téma MujEEE.cz - uživatelské fórum
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je sob 10.12.2016, 12:39



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 14 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
 eee901 přehození 4gb a 8gb disku 
Autor Zpráva

Registrován: 07/2008
Příspěvky: 273
Příspěvek eee901 přehození 4gb a 8gb disku
Nezkoušeli jste nějak softwarově přehodit ty dva disky ? trošku mě štve, že na ten 4gb disk už se mi nevleze 1gb soubor pro hibernaci, (resp. zbyde jen asi 150mb což je málo).
Máte s tím někdo zkušenosti ?

_________________
Apple Macbook black 13,3" C2D 2,4GHz, 4GB RAM, 320GB HDD MacOS X 1.6 Snow Leopard
HP Pavillion Dv5-1199ec: C2D 8400, 4GB RAM, GF9600 GT, 320GB Windows 7 RC CZ.


úte 15.7.2008, 12:23
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 02/2008
Příspěvky: 921
Bydliště: mám
Příspěvek Re: eee901 přehození 4gb a 8gb disku
Osobni zkusenost nemam, ale dle meho to nemuze byt preci problem. Hodis druhej jako bootovaci a je vystarano.

_________________
-=:: Lepší být souzen jedním, než nesen čtyřmi ::=-

Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku ."

Dell XPS Studio 13, HP Mini 5103, Apple iPad 16GB CZ


úte 15.7.2008, 12:40
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Registrován: 07/2008
Příspěvky: 13
Příspěvek Re: eee901 přehození 4gb a 8gb disku
Nevím, jestli je to vhodné, někde na webu jsem četl, že druhý 8Gb disk je horší kvality a má pomalejší přístupovou rychlost. Taky jsem o tom uvažoval, ale raději jsem osekal instalaci Win XP pomocí N-lite a místa na C: je dost...


stř 16.7.2008, 21:06
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 02/2008
Příspěvky: 921
Bydliště: mám
Příspěvek Re: eee901 přehození 4gb a 8gb disku
zapalkam: tak ja nevim, na 701 mam full verzi XP i s Officema a mista vic nez dost.

_________________
-=:: Lepší být souzen jedním, než nesen čtyřmi ::=-

Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku ."

Dell XPS Studio 13, HP Mini 5103, Apple iPad 16GB CZ


čtv 17.7.2008, 8:53
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Registrován: 07/2008
Příspěvky: 273
Příspěvek Re: eee901 přehození 4gb a 8gb disku
na 4gb verzi ?
to je nějaký divný. Pokud jsi to vubec neosekával, tak se přece nemůžeš vejít.
Teda já se vejdu, ale už se mi tam nevejde soubor hiberfil.sys, který ma 1gb a bohužel nejde nikam přesunout.
programy mám samozřejmě na D:

_________________
Apple Macbook black 13,3" C2D 2,4GHz, 4GB RAM, 320GB HDD MacOS X 1.6 Snow Leopard
HP Pavillion Dv5-1199ec: C2D 8400, 4GB RAM, GF9600 GT, 320GB Windows 7 RC CZ.


čtv 17.7.2008, 9:47
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 02/2008
Příspěvky: 921
Bydliště: mám
Příspěvek Re: eee901 přehození 4gb a 8gb disku
Cista instalace ma cca 1 GB, tak mi nepovidej, ze ti WinXP zaberou 4 giga. Vice o porovnani osekanych vs FULL najdes tady:
:arrow: viewtopic.php?f=7&t=11

_________________
-=:: Lepší být souzen jedním, než nesen čtyřmi ::=-

Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku ."

Dell XPS Studio 13, HP Mini 5103, Apple iPad 16GB CZ


čtv 17.7.2008, 9:54
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Registrován: 07/2008
Příspěvky: 273
Příspěvek Re: eee901 přehození 4gb a 8gb disku
ja ale neřekl, že zaberou 4gb, kdybys pořádně četl, tak jsem psal, že se tam vlezou, jenže když zapnu podporu režimu spánku, tak mi ten soubor zabere 1024mb a na disku zbyde cca 150mb, což je dost malo.
windows se všemi ovladači a aktualizacemi mi tedy zabírají cca 2,5gb.
Čistou instalaci 1gb myslíš bez ovladačů a aktualizací nebo nevím, protože takovou jsem ještě neviděl.

_________________
Apple Macbook black 13,3" C2D 2,4GHz, 4GB RAM, 320GB HDD MacOS X 1.6 Snow Leopard
HP Pavillion Dv5-1199ec: C2D 8400, 4GB RAM, GF9600 GT, 320GB Windows 7 RC CZ.


čtv 17.7.2008, 12:08
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 02/2008
Příspěvky: 921
Bydliště: mám
Příspěvek Re: eee901 přehození 4gb a 8gb disku
MobyDick: WinXP SP2 se vsemi aktualizacemi. Nevim proc mas tolik, ale asi si nesmazal ty zbytecne adresare.

_________________
-=:: Lepší být souzen jedním, než nesen čtyřmi ::=-

Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku ."

Dell XPS Studio 13, HP Mini 5103, Apple iPad 16GB CZ


čtv 17.7.2008, 12:17
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Registrován: 07/2008
Příspěvky: 273
Příspěvek Re: eee901 přehození 4gb a 8gb disku
no ja mam teda uz i SP3
zkusím smazat ty adresáře a uvidím. díky

_________________
Apple Macbook black 13,3" C2D 2,4GHz, 4GB RAM, 320GB HDD MacOS X 1.6 Snow Leopard
HP Pavillion Dv5-1199ec: C2D 8400, 4GB RAM, GF9600 GT, 320GB Windows 7 RC CZ.


čtv 17.7.2008, 13:47
Profil

Registrován: 06/2008
Příspěvky: 16
Příspěvek Re: eee901 přehození 4gb a 8gb disku
Máš asi opravdu někde něco navíc. Dával jsem plnou instalaci (prostě standartní Win XP Prof)+SP2 a jsem na 0.98 GB vč. driveru pro tiskárnu. Stačí odstranit zbytečné adresáře, nahodit Asus OS cleaner a je to. Je to již má druhá instalace na EEE 900 a vždy se dostanu na podobnou velikost. Ve složce documents and settings\jméno uživatele\local settings\temp zůstává taky spousta balastu, který lze bez následků odstranit.

_________________
ASUS EEE PC 900 White


čtv 17.7.2008, 13:57
Profil ICQ
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 14 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  



Powered by phpBB © phpBB Group, designed by V. Trushkin, český překlad – phpBB.cz

Doporučujeme: Bazar nevyužitých slevových kupónů a voucherů, Sluchátka MePaBlu