Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 eee901 přehození 4gb a 8gb disku :: Zobrazit téma MujEEE.cz - uživatelské fórum
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je ned 24.9.2017, 14:21



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 14 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
 eee901 přehození 4gb a 8gb disku 
Autor Zpráva

Registrován: 07/2008
Příspěvky: 26
Bydliště: Brno
Příspěvek Re: eee901 přehození 4gb a 8gb disku
Flag píše:
Máš asi opravdu někde něco navíc. Dával jsem plnou instalaci (prostě standartní Win XP Prof)+SP2 a jsem na 0.98 GB vč. driveru pro tiskárnu. Stačí odstranit zbytečné adresáře, nahodit Asus OS cleaner a je to. Je to již má druhá instalace na EEE 900 a vždy se dostanu na podobnou velikost. Ve složce documents and settings\jméno uživatele\local settings\temp zůstává taky spousta balastu, který lze bez následků odstranit.


Tušíte někdo, co vše maže Asus OS cleaner ?


čtv 17.7.2008, 15:43
Profil

Registrován: 05/2008
Příspěvky: 24
Příspěvek Re: eee901 přehození 4gb a 8gb disku
no neviem ako vy ale mne sa zda ze sa to tu trosku posunulo inim smerom ako bola polozena otazka nejednalo sa o eee 701 ale o eee 901

dalej sa jednalo o hdd ...


čtv 17.7.2008, 16:26
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 02/2008
Příspěvky: 921
Bydliště: mám
Příspěvek Re: eee901 přehození 4gb a 8gb disku
insert: a co jako? Chces snad tvrdit, ze na ruznych pocitacich maji najednou sami XP o sobe trojnasobne pozadavky na velikosti disku? *71*

_________________
-=:: Lepší být souzen jedním, než nesen čtyřmi ::=-

Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku ."

Dell XPS Studio 13, HP Mini 5103, Apple iPad 16GB CZ


čtv 17.7.2008, 17:00
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Registrován: 07/2008
Příspěvky: 26
Bydliště: Brno
Příspěvek Re: eee901 přehození 4gb a 8gb disku
Možná to bude tím, že na EeePC 901 třeba jsou již Windows XP SP3 předinstalovaná a "optimalizovaná" a proto zabírají méně místa, než instalace Win XP Home + SP3.

/nepoužívej citace!


čtv 17.7.2008, 19:39
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 14 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
 cron


Powered by phpBB © phpBB Group, designed by V. Trushkin, český překlad – phpBB.cz

Doporučujeme: Bazar nevyužitých slevových kupónů a voucherů, Sluchátka MePaBlu