Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 eee901 a nastaveni CPUID v biosu :: Zobrazit téma MujEEE.cz - uživatelské fórum
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je úte 24.1.2017, 21:14



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 26 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3
 eee901 a nastaveni CPUID v biosu 
Autor Zpráva
Uživatelský avatar

Registrován: 02/2008
Příspěvky: 921
Bydliště: mám
Příspěvek Re: eee901 a nastaveni CPUID v biosu
Tak to mam jak pise tady Mroj a nad tim sede sviti:
Frequency: 1.60GHz
Ratio Actual Value: 12

Takze nasobic jede na 12x, ne?

_________________
-=:: Lepší být souzen jedním, než nesen čtyřmi ::=-

Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku ."

Dell XPS Studio 13, HP Mini 5103, Apple iPad 16GB CZ


pon 11.5.2009, 18:34
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Uživatelský avatar

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 413
Bydliště: NSA
Příspěvek Re: eee901 a nastaveni CPUID v biosu
Jo.

_________________
* EEE PC 901 Green


pon 11.5.2009, 18:44
Profil Zobrazit autorovy stránky
Uživatelský avatar

Registrován: 02/2008
Příspěvky: 921
Bydliště: mám
Příspěvek Re: eee901 a nastaveni CPUID v biosu
Mroj: a tobe to i v BIOSu pise 6x?

_________________
-=:: Lepší být souzen jedním, než nesen čtyřmi ::=-

Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku ."

Dell XPS Studio 13, HP Mini 5103, Apple iPad 16GB CZ


pon 11.5.2009, 21:21
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Uživatelský avatar

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 413
Bydliště: NSA
Příspěvek Re: eee901 a nastaveni CPUID v biosu
Tak jsem se koukl a mam tam taky 12. Zajímavé, jdu to ještě prozkoumat ve Win přes CPU-Z.

_________________
* EEE PC 901 Green


pon 11.5.2009, 21:27
Profil Zobrazit autorovy stránky

Registrován: 02/2011
Příspěvky: 21
Příspěvek Re: eee901 a nastaveni CPUID v biosu
Kluci já mám 900A.Když vlezu do biosu tak u nastavení procíku mam jen volbu "Max cpuid value" defaultne byla na disabled kuli win xp ja mam ale 7mičky tak sem to přepnul a dle cpu-z mám při plné zátěži (Flash aplikace) 1596mhz snažil sem se jak to šlo ale víc sem z toho nevydudal.Ale co se běhu noťasu týče tak sem rozdíl nepoznal :-( násobič se pohybuje mezi 6x(bez zátěže) až 12x (při zátěži).Podle mě to asi funguje lépe ale rozdíl nějako necítím :-D Jediné co mě krapet děsí je že můj novej hyperx modul kingston 2GB 533mhz (max frekvence na 900A) CL4 mě CPU-Z označuje jako PC2-4300 a píše že jede na 266 mhz což mě nějko nejde do palice :-( Nevíte jestli s tim můžu něco dělat? Vám to píše skutečné dobré hodnoty?

Jinak jelikož mám Win 7 tak nemůžu mit hybyrid cosi na ovládání frekvence protože na 900A to asus nevydal :-(Nebo to snad někdo z vás má?

Díky za odpověď.


stř 02.3.2011, 16:07
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 11/2010
Příspěvky: 99
Bydliště: CZ\\PcK & SK\\Ba
Příspěvek Re: eee901 a nastaveni CPUID v biosu
post11113.html#p11113

enabled ma byt len pri systemoch vydanych skor ako boli vydane CPU s hyperthreadingom cize W95 a 98.

_________________
eee901 -> 1215N


stř 02.3.2011, 21:28
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 26 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
 cron


Powered by phpBB © phpBB Group, designed by V. Trushkin, český překlad – phpBB.cz

Doporučujeme: Bazar nevyužitých slevových kupónů a voucherů, Sluchátka MePaBlu