Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 EEE900 - různá frekvence baterie/síťový napaječ :: Zobrazit téma MujEEE.cz - uživatelské fórum
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je pát 26.5.2017, 18:51



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 
 EEE900 - různá frekvence baterie/síťový napaječ 
Autor Zpráva

Registrován: 06/2008
Příspěvky: 16
Příspěvek EEE900 - různá frekvence baterie/síťový napaječ
Při použití programu CPU-Z jsem si všiml zajímavé věci:
EEE 900 WinXP mění frekvenci procesoru podle toho zda je napájen ze sítě nebo z baterií. Ze sítě normálně 900 MHz a po odpojení adaptéru to spadne na 630 MHz. Máte někdo stejnou zkušenost?

_________________
ASUS EEE PC 900 White


stř 23.7.2008, 22:50
Profil ICQ
Uživatelský avatar

Registrován: 03/2008
Příspěvky: 47
Příspěvek Re: EEE900 - různá frekvence baterie/síťový napaječ
to je naprosto bezna vec u notebooku, ze se podtakovavaji kuli nizsi spotrebe
uzrcite se to da nekde v nastaveni vypnout

_________________
My shoes are too tight, but it doesn't matter, because I have forgotten how to dance.


čtv 24.7.2008, 0:03
Profil

Registrován: 07/2008
Příspěvky: 13
Příspěvek Re: EEE900 - různá frekvence baterie/síťový napaječ
Lze to upravit při pevném nastavení v Super Hybrid Engine - nechat trvale "High" - alespoň si myslím, že to tak funguje - ale musím se podívat na frekvenci při přepnutí, to jsem zatím nesledoval...


čtv 24.7.2008, 7:22
Profil

Registrován: 06/2008
Příspěvky: 16
Příspěvek Re: EEE900 - různá frekvence baterie/síťový napaječ
Ale Super Hybrid Engine má 901 s Atomem. Zatímco já mám 900 a tam jsem takovou funkci nenašel. :(

_________________
ASUS EEE PC 900 White


pát 25.7.2008, 6:25
Profil ICQ

Registrován: 07/2008
Příspěvky: 13
Příspěvek Re: EEE900 - různá frekvence baterie/síťový napaječ
Omlouvám se, přehlédl jsem typo netbooku - já mám 901. ASi to funguje jen na Atomu - ale jinak můj starší notebook má stejnou funkci - po vytažení ze sítě klesne frekvence procesoru. Takže to asi funguje stejně bez možnosti pevného nastavení.


pát 25.7.2008, 10:22
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 07/2008
Příspěvky: 137
Příspěvek Re: EEE900 - různá frekvence baterie/síťový napaječ
zkus jeste v biosu vypnout funkci intel speedstep

_________________
Eee 901 black + WinXP (4GB + 8GB)
Proč jsem si koupil Eee901, zkušenosti, návody - http://straka.blog.zive.cz/


pát 25.7.2008, 10:48
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
 cron


Powered by phpBB © phpBB Group, designed by V. Trushkin, český překlad – phpBB.cz

Doporučujeme: Bazar nevyužitých slevových kupónů a voucherů, Sluchátka MePaBlu