Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 Eee T91 :: Zobrazit téma MujEEE.cz - uživatelské fórum
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je ned 28.5.2017, 14:18



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 15 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
 Eee T91 
Autor Zpráva

Registrován: 07/2009
Příspěvky: 3
Příspěvek Re: Eee T91
Dnes jsem si vsiml, ze na Czech Computeru zmenili dostupnost z "neznama" na "nebude". Vite o tom nekdo vic (kdy by mohla byt dostupna), mate tip jak se dostat k T91 bez dlouheho cekani?


úte 21.7.2009, 21:49
Profil

Registrován: 07/2009
Příspěvky: 3
Příspěvek Re: Eee T91
odpoved CZC:
Citace:
Dostupnost nebude znamená, že tento model má již ukončenou výrobu a my ho tedy nedokážeme již sehnat. Nejedná se o tento měsíc, tento model již nebudeme mít nikdy v naší nabídce.
Některé modely jsou doopravdy na trhu jen pár týdnu,většinou se to týká řad kde běhen několika měsíců výrobci NB udělají vyšší řadu konkrétního modelu.


stř 22.7.2009, 9:13
Profil

Registrován: 11/2009
Příspěvky: 2
Příspěvek Re: Eee T91
Tak kvůli tomuhle jsem se registroval. T91 jsem koupil pred tydnem v alze. Chtel bych se podelit o par poznatku. Nevim koho napadlo udelat dotykovy display leskly... upatlane uplne vsude, krom toho leskly display = zrdcadlo, ne neni to tak hrozne, ale prece jenom, proc svitit naplno, kdyz to neni uplne nutne. 2. den to vyresila folie pres display od a ted nevim jestli to muzu napsat, priznavam se dobrovolne, necetl jsem pravidla. kazdopadne, rozpoznavani stylusu na displey pri psani zlepsilo uzitnou hodnotu touche o 200% a to neprehanim, predtim na lesklym slo spatne s matnou folii pres display dotyky fungujou dokonale, display neni upatlanej a zarizeni ma daleko vetsi uzitnou hodnotu. Jinak co se tyce rychlosti, tak je zoufala, druhe eee mam 1000H a je daleko podstatne rychlejsi. touch je opravdu pomalej, po instalaci spyware terminatoru a avastu naprosto nepouzitelnej. zabrzdenej az hanba. Dalsi vec, po instalaci IE8 reinstalace, zamrzlej porad nic jinyho nedelal. Takze to beru jako vetsi diar, co vydrzi a umi spoustu veci a na to to je bomba, proste takovej treti pocitac do rodiny. Jinak bych pockal na dalsi rychlejsi kousky co urcite prijdou casem.
S pozdravem LLB


pát 27.11.2009, 0:13
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 03/2009
Příspěvky: 9
Příspěvek Re: Eee T91
hej tjo, nenalepil bys mi folii? :D ne.. ale mam taky T91 a taky sem si lepil folii, ale uplnej des, dal jsem ji trochu krive a nakonci mi to asi o milimetr nevyslo takze sem ji musel sundat a dat znova, jenze mezitim se mi tam nachytal prach atd, takze ted to vypada uplne silene :P ale funguje to ;)
jinak taky par postrehu - lesk je zlo, ja nevim, ani to nevypada hezky ani to neni prakticky.. nicmene s tim se toho moc nenadela.
jinak psani stylusem na displej nepouzivam.. nevim prislo mi to desne pomaly a celkem i nepresny.. vetsinou pisu na klavesnici pripadne na virt. klavesnici co je k tomu - SoftStylus?
hmm nevim teda co od toho cekas, ale ja s rychlosti nemam problem (samozrejme ze se musi brat v potaz ze to na baterku jede na 1GHz, singlecore..).. mozna je to tim antivirem atd, ja teda jedu bez antiviru i antispywaru a docela v pohode, az jsem byl prekvapenej, ze sem mel otevrenej prohlizec, icq, video a asi 5 office dokumentu, a stale se s tim dalo "rozumne" pracovat.
Jinak ja to beru jako pomocnika na cesty, ale obcas na tom musim delat i normal veci a da se to (samozrejme treba tabulky a grafy v excelu jsou trochu utrpeni.. - je to 9")
Navic se na to casem chystam hodit Win 7 tak jsem zvedavej jak to pobezi..
Kdyby ste nekdo mel nakej dotaz tak se klidne ptejte..


sob 28.11.2009, 21:35
Profil

Registrován: 11/2009
Příspěvky: 2
Příspěvek Re: Eee T91
jo jo, s folii to bylo podobny a to jsem si koupil jeste vetsi, takze jsem ji musel zmensovat. ta zabrzdenost byla opravdu antivirem a spyware ter. ted tam nic z toho nemam a chodi to celkem slusne. taky to beru na jako pc na cesty a hlavne do skoly. Jsem zvedavej na ty 7 ky jestli si je tam das, mam je na stolnim pc a tata si s nima kupoval netbook, a tam mi prijdoutaky celkem zabrzdene, takze by me to docela zajimalo. myslim, ze ale zabiraji celkem dost mista, ale to v porovnani s XP se 3 service pakama je uz asi jedno. takze asi tak :)


ned 29.11.2009, 12:10
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 15 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
 cron


Powered by phpBB © phpBB Group, designed by V. Trushkin, český překlad – phpBB.cz

Doporučujeme: Bazar nevyužitých slevových kupónů a voucherů, Sluchátka MePaBlu