Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 eee pC 900A :: Zobrazit téma MujEEE.cz - uživatelské fórum
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je sob 23.9.2017, 13:11



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 
 eee pC 900A 
Autor Zpráva

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 700
Příspěvek eee pC 900A
Má někdo ???

Mělo by to být to samé,co 901,akorát bez bez Bluetooth,kterýžto nepoužívám.Dá se to aktuálně koupit ve verzi s Linuxem do 7500,-,což se mi zdá být fajn cena.Zajímá mě ale,jaké jsou tam disky.E-shopy uvádějí 16GB SSD.Takže 16,nebo 8+8,nebo 4+12?

Dále mě zajímá jaký je tam wifi adaptér.U 901čky se dost kritizovala malá citlivost.

No a potom ještě.XPčka tam asi půjdou nainstalovat,že jo?

Tak má-li někdo,podělte se o zkušenosti.Díky

_________________
Acer Aspire One D150.Atom N280 1,66GHz,2GB RAM-Kingston HyperX,160GB HDD.Eee 901,SSD 32 GB Runcore,2 GB RAM-Kingston HyperX.Archos 5 Internet Tablet.


sob 29.11.2008, 12:05
Profil

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 40
Příspěvek Re: eee pC 900A
A se slabší baterkou.


sob 29.11.2008, 20:05
Profil

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 700
Příspěvek Re: eee pC 900A
Tak jsem neodolal a už jej mám na stole.Zkušenosti zatím žádné,kromě toho,že ten SSD disk je tam fakt v kuse JEDEN 16 GB,hezky pěkně v patici,takže do budoucna snad upgradovatelný.Tak jsem tam dal 2 GB RAMky a zkouším právě instalovat Vistu.Tož necháme se překvapit :-)

_________________
Acer Aspire One D150.Atom N280 1,66GHz,2GB RAM-Kingston HyperX,160GB HDD.Eee 901,SSD 32 GB Runcore,2 GB RAM-Kingston HyperX.Archos 5 Internet Tablet.


úte 02.12.2008, 15:05
Profil

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 700
Příspěvek Re: eee pC 900A
Vista Home Premium jede jak fík.Všechno v klidu.Jen neměla při instalaci drivery ke grafice,wifi a integrované síťovce.Ale po připojení na net si vše našla a vše jede jak má.Wifi drivery jsem dal k XPčkám,které nabízí ASUS na svých stránkách.Je to svižné,pohodové a funkční.Po instalaci 6GB volného na disku(pozor, v těch 9GB zabraných je 2,3GB Swap soubor).

Nevím no,nemá to bluetooth,wifi je tam zase ten osvědčený Atheros,měl by jet OK,16 GB disk,jinak vše co potřebujete..... kluci a holky,já myslím,že za 7500 je to dělo.Ať mi ještě někdo řekne do očí,že tyhle počítače jsou "hračky",nebo tak nějak......

_________________
Acer Aspire One D150.Atom N280 1,66GHz,2GB RAM-Kingston HyperX,160GB HDD.Eee 901,SSD 32 GB Runcore,2 GB RAM-Kingston HyperX.Archos 5 Internet Tablet.


úte 02.12.2008, 23:35
Profil

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 700
Příspěvek Re: eee pC 900A
Jo,a co mě celkem zarazilo,tak na té grafice,co tam je-Intel 950 jede úplně parádně a svižně AERO.

_________________
Acer Aspire One D150.Atom N280 1,66GHz,2GB RAM-Kingston HyperX,160GB HDD.Eee 901,SSD 32 GB Runcore,2 GB RAM-Kingston HyperX.Archos 5 Internet Tablet.


úte 02.12.2008, 23:42
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
 cron


Powered by phpBB © phpBB Group, designed by V. Trushkin, český překlad – phpBB.cz

Doporučujeme: Bazar nevyužitých slevových kupónů a voucherů, Sluchátka MePaBlu