Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 eee jako hlavni masinka doma? :: Zobrazit téma MujEEE.cz - uživatelské fórum
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je stř 18.10.2017, 11:03



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 21 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
 eee jako hlavni masinka doma? 
Autor Zpráva

Registrován: 08/2008
Příspěvky: 40
Bydliště: Praha
Příspěvek Re: eee jako hlavni masinka doma?
to snad nemuze bejt taky velky:)))) uvidime az se pujdu podivat ja . u mas m,a bejt az v pondeli skladem :))

_________________
Asus EEE PC 1000H upgrade 2gb 667, 320gb WD mega ultra speedy
Logitech VX Nano
Genius SlimStar
external 200GB, 80GB
external DVD RW lightscribe


ned 17.8.2008, 13:48
Profil ICQ
Uživatelský avatar

Registrován: 07/2008
Příspěvky: 137
Příspěvek Re: eee jako hlavni masinka doma?
presne tak..jak pisu ve svem clanku..1000H uz pro me neni zadny posun oproti byvalemu 12´´ ntb .. a vaha 1,4kg .. eee .. 901 je jediny kompromis..jen ta klavesnice..ale i to se da

_________________
Eee 901 black + WinXP (4GB + 8GB)
Proč jsem si koupil Eee901, zkušenosti, návody - http://straka.blog.zive.cz/


pon 18.8.2008, 9:33
Profil

Registrován: 08/2008
Příspěvky: 106
Příspěvek Re: eee jako hlavni masinka doma?
Na 9'' notebook nemozno ocakavat velku klavesnicu to sa ani neda urobit *257* kvalitou prevedenia je ale dobra *44*


pon 18.8.2008, 19:22
Profil

Registrován: 08/2008
Příspěvky: 40
Bydliště: Praha
Příspěvek Re: eee jako hlavni masinka doma?
sem dneska byl vokouknout tu 901 a jako to nebude rpo me >] 1000h bude lepsi . a dokonce ji na asus.as naskladnili dneska a hned v ten den vecer ted pred hodkou ji zlevnili o 800kc >]

_________________
Asus EEE PC 1000H upgrade 2gb 667, 320gb WD mega ultra speedy
Logitech VX Nano
Genius SlimStar
external 200GB, 80GB
external DVD RW lightscribe


pon 18.8.2008, 19:36
Profil ICQ

Registrován: 08/2008
Příspěvky: 106
Příspěvek Re: eee jako hlavni masinka doma?
u nas napriklad zlacneli 701-ky na 6000 Sk s DPH, to uz je skoro ako OLPC *20*

ja neprehovaram, ked som kupoval bola iba 901ka a 1000ka v nedohladne, keby som teraz kupoval tak by sa mi rozhodovalo velmi tazko


pon 18.8.2008, 21:21
Profil

Registrován: 07/2008
Příspěvky: 3
Příspěvek Re: eee jako hlavni masinka doma?
Pouzivam 900 s XPro a 30GB HDD jako hlavni na vsechno - prace i doma. Samozrejme k tomu mam externi HDD i RW mechaniku. Taham ho uplne vsude (dost casto se pohybuji po stavbach) a defekto jsem s tim eliminoval diar s poznamkami. Pro mobilni pripojeni pouzivam mobil s EDGE pres BT nebo WiFi.
Obcas na tom delam i ve Photoshopu, ale neni to "optimani"... :lol:
Doma mam jeste v zaloze 2x IBM ThinkPad R a T radu, ale uz je temer nepouzivam. Neni duvod. PS:hry nesmazim, takze ultra vykon nepotrebuji.

Vzdavam ASUSu hold.

_________________
Asus Eee 900 Pearl White / XP Pro / 1GB / 30GB


čtv 21.8.2008, 11:29
Profil

Registrován: 09/2008
Příspěvky: 1
Příspěvek Re: eee jako hlavni masinka doma?
Uvažuju nad 1000h ale mám strach že je příliš malý.Dají se na něm dělat běžné věci bez použití lupy? *8* A kde bych ho sehnal za rozumnou cenu?


stř 10.9.2008, 18:18
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 08/2008
Příspěvky: 16
Bydliště: Senec - SR
Příspěvek Re: eee jako hlavni masinka doma?
Na hranie pouzivam velky comp. A v izbe mam eee ktory pouzivam na vsetko ostatne. konecne sa nemusim s bratom hadat o pc...

takze premna primarny notbuk

_________________
Asus Eee pc 1000HD
www.homolamotorsport.sk
http://www.pitstopoil.sk


stř 10.9.2008, 18:21
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Registrován: 07/2008
Příspěvky: 7
Příspěvek Re: eee jako hlavni masinka doma?
Vzhledem k tomu, ze eee 901 je podobne vykonny jako muj desktop, prestal jsem bezny PC v podstate pred tremi dny pouzivat a presel jsem na notas (s vyjimkou prace na 3D grafice a pripadneho hrani her etc.)..je to tak pro mne i lepsi, ze jsem zvykly na jedno prostredi, odpada mi navic nutnost synchronizace dat a podobne..takze ted muj 3e vypada jako clovek v nadobce pro lidi napojené na Matrix - vsude z nej lezou same draty :-D (napajeni, externi disk, klavesnice, mys, repro, LAN a veliky CRT monitor :)) )


Naposledy upravil H:S dne stř 10.9.2008, 21:12, celkově upraveno 1



stř 10.9.2008, 21:02
Profil

Registrován: 07/2008
Příspěvky: 273
Příspěvek Re: eee jako hlavni masinka doma?
přesně tak to plánuju používat i já :D naprosto famozni. Všechna data všude sebou.

_________________
Apple Macbook black 13,3" C2D 2,4GHz, 4GB RAM, 320GB HDD MacOS X 1.6 Snow Leopard
HP Pavillion Dv5-1199ec: C2D 8400, 4GB RAM, GF9600 GT, 320GB Windows 7 RC CZ.


stř 10.9.2008, 21:04
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 21 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
 cron


Powered by phpBB © phpBB Group, designed by V. Trushkin, český překlad – phpBB.cz

Doporučujeme: Bazar nevyužitých slevových kupónů a voucherů, Sluchátka MePaBlu