Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 Eee a Webka :: Zobrazit téma MujEEE.cz - uživatelské fórum
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je ned 28.5.2017, 14:14



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 19 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
 Eee a Webka 
Autor Zpráva

Registrován: 06/2008
Příspěvky: 13
Příspěvek Eee a Webka
Prosim Vas.Nainstaloval jsem si Do Eee 4G XP.Vsechno slape jak ma az na jednu vec.Nejde mi webka u skype.Vlastne vubec.Nevite jak ji zprovoznit?Dekuju za jakoukoliv radu.Milan


pát 27.6.2008, 17:22
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 02/2008
Příspěvky: 921
Bydliště: mám
Příspěvek Re: Eee a Webka
huntman: musis ji nejprve nainstalovat do systemu. Mam takovy dojem, ze ma spolecne drivery s Audiem.

_________________
-=:: Lepší být souzen jedním, než nesen čtyřmi ::=-

Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku ."

Dell XPS Studio 13, HP Mini 5103, Apple iPad 16GB CZ


pát 27.6.2008, 17:37
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Registrován: 06/2008
Příspěvky: 13
Příspěvek Re: Eee a Webka
Ale audio mam nainstalovane. Realtec. Nejaka stranka na stahnuti? Prosim.


pát 27.6.2008, 19:03
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 04/2008
Příspěvky: 169
Bydliště: Ostrava
Příspěvek Re: Eee a Webka
Ne e webka pouziva driver co je jiz v XP pritomen takze jedina vec co ti muze delat chybu je to ze neni v biosu enable takze hura do biosu a dej si integrovane veci na enable ;)

_________________
*35* ja si dám jen kafíčko


sob 28.6.2008, 12:02
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Registrován: 06/2008
Příspěvky: 13
Příspěvek Re: Eee a Webka
Diky moc.Milan


ned 29.6.2008, 0:01
Profil

Registrován: 06/2008
Příspěvky: 13
Příspěvek Re: Eee a Webka
Asi jsem trouba,ale kde jsou ty integrovane.Nemuzu to najit.M.


ned 29.6.2008, 0:17
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 04/2008
Příspěvky: 169
Bydliště: Ostrava
Příspěvek Re: Eee a Webka
resetujes eee nebo jej spustis zmacknes klavesu F2 druha zalozka myslim ze to je advence tam je to onboard devices

_________________
*35* ja si dám jen kafíčko


ned 29.6.2008, 5:43
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Registrován: 06/2008
Příspěvky: 13
Příspěvek Re: Eee a Webka
Tohle vsechno jsem teda udelal. Vse mam enable. Ale webka porad nic.Tak ja uz nevim, ale presto dekuju.Milan


ned 29.6.2008, 11:00
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 04/2008
Příspěvky: 169
Bydliště: Ostrava
Příspěvek Re: Eee a Webka
ok a ve spravci zarizeni je? do nej se dostanete pravim tlacitkem na tento pocitac vlastnosti zalozka hardware a tlacitko spravce zarizeni. Vse tam je? neni u neceho problem?

_________________
*35* ja si dám jen kafíčko


ned 29.6.2008, 11:23
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Uživatelský avatar

Registrován: 02/2008
Příspěvky: 921
Bydliště: mám
Příspěvek Re: Eee a Webka
Myslim, ze se to tady uz probiralo. Po ciste instalaci se nejdriv musi instalovat ACPI a potom teprve dalsi veci a kamera naskoci az kdyz se myslim nainstaluji drivery na zvukovku.

_________________
-=:: Lepší být souzen jedním, než nesen čtyřmi ::=-

Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku ."

Dell XPS Studio 13, HP Mini 5103, Apple iPad 16GB CZ


ned 29.6.2008, 11:31
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 19 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
 cron


Powered by phpBB © phpBB Group, designed by V. Trushkin, český překlad – phpBB.cz

Doporučujeme: Bazar nevyužitých slevových kupónů a voucherů, Sluchátka MePaBlu