Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 EEE 901 - nový BIOS :: Zobrazit téma MujEEE.cz - uživatelské fórum
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je úte 23.5.2017, 3:07



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
 EEE 901 - nový BIOS 
Autor Zpráva

Registrován: 05/2009
Příspěvky: 62
Příspěvek EEE 901 - nový BIOS
Jestli ste nezaznamenali, tak na stránkách Asusu vyšel 24.6.2009 nový bios pro EEE 901 - verze 2103 s poznámkou "Set DVMT memory to maximun "

:arrow: http://dlsvr04.asus.com/pub/ASUS/EeePC/ ... S-2103.zip

Zatím sem netestoval...

B


ned 28.6.2009, 22:46
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 05/2009
Příspěvky: 46
Příspěvek Re: EEE 901 - nový BIOS
poznámka znamená: Že bude nastavena velikost grafické paměti na maximum. (u 1000h doposud bylo jen 128mb a těď s novým BIOSem je 224mb)

_________________
Asus Eee PC 1000H: Intel Atom N270 1.6GHz - 1GB RAM - 160GB HDD - Mobile Intel(R) 945 Express Chipset Family 224MB - Win XP SP3 + Win 7


ned 28.6.2009, 22:56
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 06/2009
Příspěvky: 14
Příspěvek Re: EEE 901 - nový BIOS
Zdar tak dneska jsem instaloval BIOS na Eee 900a a funguje to teď mám 224MB na grafárně.

_________________
Asus Eee PC 900A - Intel Atom 1.6GHz - Mobile Intel(R) 945 Express Chipset Family 224MB - 1GB RAM - 16GB SSD - Win XP

Můj Eee : http://i41.tinypic.com/i2okci.jpg


pon 29.6.2009, 8:35
Profil

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 700
Příspěvek Re: EEE 901 - nový BIOS
Projevuje se to nějak ve hrách?Vidíš rozdíl?

_________________
Acer Aspire One D150.Atom N280 1,66GHz,2GB RAM-Kingston HyperX,160GB HDD.Eee 901,SSD 32 GB Runcore,2 GB RAM-Kingston HyperX.Archos 5 Internet Tablet.


pon 29.6.2009, 16:07
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 06/2009
Příspěvky: 14
Příspěvek Re: EEE 901 - nový BIOS
Jj mám tam nainstalovany GTA:VC a než jsem tam nainstaloval novej BIOS tak se ta hra trošku posekávala a teď to je úplně plynuly.

_________________
Asus Eee PC 900A - Intel Atom 1.6GHz - Mobile Intel(R) 945 Express Chipset Family 224MB - 1GB RAM - 16GB SSD - Win XP

Můj Eee : http://i41.tinypic.com/i2okci.jpg


pon 29.6.2009, 16:42
Profil

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 700
Příspěvek Re: EEE 901 - nový BIOS
A ještě mi prozraď,pomocí čeho ses dobral k tomu,že karta využívá 224MB paměti.Použil jsi nějaký soft,či to vidíš v BIOSu? Díky

_________________
Acer Aspire One D150.Atom N280 1,66GHz,2GB RAM-Kingston HyperX,160GB HDD.Eee 901,SSD 32 GB Runcore,2 GB RAM-Kingston HyperX.Archos 5 Internet Tablet.


pon 29.6.2009, 16:44
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 06/2009
Příspěvky: 14
Příspěvek Re: EEE 901 - nový BIOS
V nějakým softu ale teď nevím jak se jmenuje a ve vlastnostech grafiky.

_________________
Asus Eee PC 900A - Intel Atom 1.6GHz - Mobile Intel(R) 945 Express Chipset Family 224MB - 1GB RAM - 16GB SSD - Win XP

Můj Eee : http://i41.tinypic.com/i2okci.jpg


pon 29.6.2009, 16:47
Profil

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 700
Příspěvek Re: EEE 901 - nový BIOS
Aha.Tak jo.Mě to ve vlastnostech grafiky skáče dynamicky.Při normálním chodu systému kolem 90MB,spustím-li třeba WMP,tak to hopsne na 110MB,apod.Takže Vista asi přiděluje tu paměť dynamicky dle potřeby.Což by dle mě měly dělat asi i XPčka.Proto mě zajímalo,jak ses dobral k tomu,ža máš natvrdo pořád přiděleno 224 MB grafické kartě.Škoda,že si od půl osmé od rána nepamatuješ,jak se ten soft jmenoval.Hned bych to taky zkusil.Tak i tak ale díky.

_________________
Acer Aspire One D150.Atom N280 1,66GHz,2GB RAM-Kingston HyperX,160GB HDD.Eee 901,SSD 32 GB Runcore,2 GB RAM-Kingston HyperX.Archos 5 Internet Tablet.


pon 29.6.2009, 17:06
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 08/2008
Příspěvky: 60
Příspěvek Re: EEE 901 - nový BIOS
Jak se novy BIOS nahraje do EEE 901? Jeste jsem to nikdy nedelal... :oops:

_________________
Asus Eee 901 Black, 2GB DDR2 667MHz CL5, 4+8GB SSD, 16GB SDHC class 6, WinXP Home


stř 01.7.2009, 12:48
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Registrován: 06/2009
Příspěvky: 156
Příspěvek Re: EEE 901 - nový BIOS
Start - Další programy - Asus. Tam máš utilitu pro automatický update Biosu :-)

_________________
Acer Aspire One D255, Intel Atom N450 1.66GHz, 1GB RAM, 160GB HDD, Intel GMA 3150 integrated graphics, Wi-Fi n, 3-cell battery


stř 01.7.2009, 13:04
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
 cron


Powered by phpBB © phpBB Group, designed by V. Trushkin, český překlad – phpBB.cz

Doporučujeme: Bazar nevyužitých slevových kupónů a voucherů, Sluchátka MePaBlu